Спальний мішок на екстремальний мороз, XXL

Статус
Закрита.

Матфей

Снайпер
Продам спальний мішок з рукавами (для снайпера, стрільця), призначений для використання під відкритим небом при низьких температурах. Нажаль, будь-які бірки чи штампи відсутні. По зовнішньому вигляді нагадує спальник Бундесвера. Завдяки своїй конструкції, дозволяє значну свободу рухів і є багатофункціональним. Має рукави з манжетами і нижній клапан, обладнаний двома блискавками: основна вертикальна і нижче пояса прихована горизонтальна. Все це дозволяє швидко перетворити спальник в теплу куртку, тобто пересуватися не знімаючи його, розстебнувши нижній клапан, який фіксується ззаду на двох підвісах з кнопками. Для зручності додатково оснащений двома накладними кишенями (індивідуальне вдосконалення).
На мій погляд, виготовлений з щільної полікотонової тканини з товстим поліестерним утепленням (до -30°). Колір оливковий. В скрученому вигляді досить габаритний: ~80/25 см. По вазі показало 3,68 кг. Розмір орієнтовно XXL:
- загальна довжина 205 см,
- довжина до капюшона 175 см,
- довжина без нижнього клапана до капюшона 110 см,
- довжина рукавів 69 см, до капюшона 90 см,
- ширина по плечових швах 80 см,
- ширина між пахвами 82 см,
- ширина в поясі 78 см.
Б/у в хорошому стані (тканина без пошкоджень, шви цілі, замки працюють).
Ціна 2000 грн.
Місце знаходження: м.Коломия, Івано-Франківська обл. Тел.о964136о47.
Відправка зручною для Вас службою доставки по передоплаті на картку Приват. Вартість доставки сплачує покупець (Укрпошта +20 грн).
 

Вкладення

Матфей

Снайпер
А який наповнювач Вашого спальника?
на дотик щільний товстий синтепон чи якийсь новітній синтетичний утеплювач з високою ступінню теплозбереження по типу Softie, але нажаль точні характеристики невідомі, бо немає ніяких бірок...
 

Кальян

Мисливець
(для снайпера, стрільця),
Доброго вечора, хотів зазначити, що незнаю, як для "снайпера, стрільця", а для для засідки на лабазі, цей мішечок-спальник буде саме те що треба)))). Дякую та вдалого продажу.
 
Статус
Закрита.
Зверху