Спірне питання про членський взнос

Копатыч

Зброяр
В нас дійсна тільки до кінця року
Потім внески і нова відстрілка
У нас такий же порядок.
Так никто и не спорит, о "порядке".
А если посмотреть на это с "другой" стороны ....Ведь ни для кого не "секрет", что творилось с "обменом" матросок (контрольных карточек) в Лес хозе, 29, 30 декабря карточки НЕ выдавали, так как ведомости должны быть оформленны "новым" годом. Пример 1 или 2 января охота, а карточку поменять негде, ничего не работает, у людей "законный" выходной, что делать? Сидеть дома? Становиться браконьером? Нарушать Закон (принимать деньги "этим" годом, а ведомости выписывать "следующим") ?
А как можно "законно" принять взносы в "этом" году, за "следующий" год?
Мое мнение таково, не надо заниматься "ерундой", есть "сезон" охоты ( с августа по январь), который четко прописан в Приказе охот. пользователя.
Лесхоз уже "перестроился", теперь надо дождаться когда "перестроится" УООР и не будет никаких проблем и притензий
 

tarasovka_city

Новачок
В нас такі відстрілки видають.
[URL=http://piccy.info/view3/9588194/6ea0ea78ace98eb9f584013fb0b96c6d/][/URL]
Ніде не сказано, що вона без членського внеску не дійсна. Як же тоді відрізняються відстрілки, які видані мисливцям, що не хочуть вступати в УТМР? Я ж непроти платити внесок. Але де інформування мисливців. Мій друг полює давно, і являється членом УТМР. І тільки в цьому році під час полювання на перо до нього придрався єгерь, що не записаний вихід в матросці.(поверталися до машини без дичини)
Коли вже будуть чіткі і не двоякі закони? Хоча б в нашому УТМР. Землі врізають, в мисливських угіддях будують котеджні містечка, ставки приватизують.
Зайшов у контору УТМР взнати за полювання на кабана. Мені відповіли,що в цьому році не видають ліцензій. І майже кожну суботу бачив загони в присутності єгерів.
І в якій трудоучасті я маю приймати участь?
 
Зверху