Статистика яка будоражить світ і Україну

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Вдумайтесь в ці цифри!!Мороз йде по шкірі від таких даних,але які б вони не були-вони є і вони прогресують!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Волосы встают дыбом.Есть над чем подумать.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Это ж надо так не думая,не соображая,как в тумане валиться в пропасть!!!И валиться,уже даже не медленно,но все так-же уверенно!!Ужас.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Первые звонки.
«ЦЕ ВЕНДЕТА ЗА СИРІЮ. ЦЕ 11 ВЕРЕСНЯ ФРАНЦІЇ»

У ніч на 14 листопада в столиці Франції Парижі відбулася серія терактів. Усього було сім місць атак терористів: Бельвіль, Площа Республіки, квартал Ле-Аль, Театр Батаклан, район університету Париж 10, Площа Трокадеро і стадіон Стад Де Франс.
Розпочалося все з вибухів на стадіоні під час футбольного матчу Франція - Німеччина, та хаотичної стрільби на вулицях Парижа.
О 0:55 президент Франції Олланд, після скликання Ради Безпеки, оголосив надзвичайний стан у країні та закрив кордони. За повідомленнями Французької преси, це перший випадок введення надзвичайного стану в країні з 1944 року, і за Шенгенськими умовами закриття кордонів передбачено у разі надзвичайних ситуацій, подібній цій трагедії.
Також, свої кордони закрила і Бельгія, а Італія терміново скликала Радбез.
У Париж було введено сили армії, задля операції по знешкодженню терористів. Було припинено рух автомобільного транспорту. Літаки, що летіли в Париж цієї ночі, розверталися у різних напрямках в повітрі.
За традицією, у пам'ять про загиблих, погасла Ейфелева вежа.
О другій годині ночі владою було заборонено Парижанам та гостям міста без вагомих причин покидати їх оселі.
Голова Європейської Ради Дональд Туск заявив, що ЄС закликає лідерів G20 відповісти на терористичну загрозу.
За свідченнями очевидців, що з'являлися протягом ночі, терористи кричали, що "мстять за Сирію" та викрикували "Аллах Акбар!". Повідомлялося також про те, що терористи говорили на чистій французькій мові, а значить були місцевими арабами. Соцмережі стежили за долею одного із заручників з театру Батаклан по імені Benjamin Cazenoves. Він написав: "Я ще в Батаклані. Перший поверх. Є живі всередині. Вони вбили всіх. Одного за іншим. Перший поверх швидше!". Через годину він додав: "Живий. Лише порізи... Бійня. Трупи всюди". Обидва повідомлення в соцмережі Фейсбук перепостили десятки тисяч людей. На даний момент доля чоловіка невідома.
Пізньої ночі було повідомлено, що у терактах в Парижі загалом загинуло більше 140 осіб, десятки поранено.
З'явилася інформація про те, що в таборі для біженців у французькому Кале розпочалася пожежа. Пізніше вона підтвердилась завдяки відео пожежі з місця події.
Сьогодні у Парижі зачинено всі публічні заклади, в тому числі школи та університети, музеї, бібліотеки, спортзали, басейни і ринки, оголошено траур.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
ПАРИЖ СЬОГОДНІ - КРИВАВА ПЛАТА ЗА ТОЛЕРАНТНІСТЬ

Кривава плата за толерантність - щонайменше 60 смертей за один вечір, 100 заручників та ще невідомо скільки поранених мирних жителів.

Теракти у столиці Франції - це віддяка за притулки для біженців та ліберальне ставлення до них.

А тим часом у Парижі вперше з 1944 року комендантська година. Бо вечір п'ятниці - це не час гуляти по рідному місту з друзями. Це час ховатись від наслідків своєї толерантності та чути крики "за Сирію!" і "Аллах Акбар!" у столиці європейської країни.

Сподіваємось, що після цих трагічних подій прийде час аналізувати події та міняти свій ліберальний світогляд. Поки толерантність до сирійських біженців не призвела до руйнації цілої Європи.
IIjwHgA_RYc.jpg
k9RW4R4AECs.jpg
Oa8EEz5_GR8.jpg
UOm-0gx4iKU.jpg
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Терміново збирається Рада Безпеки Італії.

Кордони Франції перекриті, а французька армія направлена на Париж. Повідомляється, що військові штурмують будівлю, де терористи тримають 100 заручників.

Військова операція у Парижі триває, тим часом заборонено рух приватних авто по місту.

Тим часом правоохоронці намагаються евакуювати десятки тисяч людей зі стадіону, де під час футбольного матчу пролунало декілька вибухів.

Слідкуйте за оновленнями.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Десятки людей загинули в Парижі. Ще сотня людей - у заручниках

Близько 60 осіб загинули в результаті нападів у Парижі та передмісті. Одночасно в Парижі відбулась перестрілка у центрі міста та декілька вибухів. Вибухи лунали на стадіоні під час футбольного матчу Франція - Німеччина. Наразі у концертному залі Батаклан у Парижу 100 осіб утримуються в заручниках. Також перестрілка відбулась у торговому центрі поблизу Лувра. Число сутичок і жертв зростає кожної хвилини.

За свідченнями очевидців, терористи кричать, що "мстять за Сирію". Також очевидці, що в хаосі втікли з полону терористів, повідомляють. що бойовики ведуть переговори про Сирію.
Олланд скликав екстрену нараду міністрів у Єлисейському палаці.

Слідкуйте за оновленнями. з різних джерел повідомляється, що бойовики поширились по всьому місту.
6MB60V56Zp8.jpg
bP4rjemSZDY.jpg
i_3Z1_e8IC4.jpg
winQMYMY4J4.jpg
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
И это только начало.Толерантность Европы уже давно напоминает дрочьню.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Неужели европейские лидеры не услышат этот "звонок",неужели они не сделают правильных и кардинальных выводов,неужели игра в демократию будет и дальше продолжаться!!!Все уже и так предельно ясно-мусульмане-террористы перестали шутить по-детски,они начали "шутить"по-взрослому и "шутки"эти пахнут кровью неверных.Хватит играть в благородство,чересчур дорого оно обходится людям!!
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Европа к себе пускает всех подряд и хочу подчеркнуть без виз (Это с их точки зрения толерантность) африканцев,азиатов ВСЕХ а для того чтоб нам открыть безвизовый режим ставит нас перед жесткими условиями и требованиями в том числе и для нас моральными.Мы Христианская страна и легализация всей этой нечисти не допустима.Да и есчо экономические требования выполнение которых не обратимо приведет и уже приводит к обнищанию народа.:mad::mad::mad:
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Немає слів та і бути не може!!Яка може бути совість у номера 6 таке творити на нашій біді???!!!

 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
В цьому списку більше вього вражає зростаючий процент статків (+20)нашого "гаранта"!!!У людини відсутня совість на всі 100%.Вся країна працює на фронт, на підняття країни з руїн,волонтери вже як зомбі стали збираючи потрібне для фронту,а президент нарощує,не озброєння країни,не її міць,не її авторитет в світі,а свої статки !!Ганьба йому і горіти йому в пекельному вогні за таке " хвилювання" про свій народ ,про свою країну!!!
 
Останнє редагування:

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Порошенко поздравил и оскорбил волонтеров.
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
У нас в центрі міста відкрили новий магазин "Рошен" на даний час самий більший у Львові.Садоий потягнувся до перевиборів у мери.От вам і збільшення статків,а вояки з передової,сьогодні зранку по телевізору передавали, просять продуктів,теплих речей і боєприпасів!!Ну не скотина наш гарант,слів від злості не вистачає!!!
 
Останнє редагування:

сергей1975

Слідопит
У нас тоже открыли магазин "Рошен". Собираются строить фабрику "Рошен"
Напротив входа в шикарный магазин торгуют люди картошкой, капустой, солениями (стихийная торговля)
Реалии сегодняшней жизни.
Гаранта на КОЛ!
 

КСФ

Слідопит
КАК они могут любить нас?уважать?заботиться?а ведь кто у власти?
 
Останнє редагування:
Зверху