Стейки из "ЦАПА"

хитрый лис

клон забаненого
Разморозил шею добытого козлика, около 2.5 кг
Фото0099.jpg
спомощью ножа и топорика разделил ее на стейки,толщиной около 3 см
Фото0101.jpg
Теперь т.к кушать буду не один специй возьму побольше(размарин,паприка,гарчица,перцы,базилик и один листик лаврушки ,чтоб максимально замаскировать запах дичи ,и готовим маринад
Фото0104.jpg
лук режим,чеснок на чеснокадавилку,и все это в кастрюлю со стейками,и заливаем туда 200мл томатного сока и 3 столовые ложки подсолнечного масла
Фото0105.jpg
Фото0106.jpg
перимешиваем и в холодильник на 12-24 часа
Фото0108.jpg
жарить буду завтра,на гриле на фруктовых дровах(вишня,яблоня), после выложу отчет.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
ти ж казав, шо з фотиком не розібрався, коли мова прорушницю йшла?!o_O
 

хитрый лис

клон забаненого
ти ж казав, шо з фотиком не розібрався, коли мова прорушницю йшла?!o_O
Артур,это на телефон фоткал,клейма и т.д и надписи невозможно сфоткать,а на кеноне не могу с макросьемкой разобраться:(
 

Роман Мельниченко

ветеран форуму
надійна команда
Артур,это на телефон фоткал,клейма и т.д и надписи невозможно сфоткать,а на кеноне не могу с макросьемкой разобраться:(
Ти в макрорежимі обэктив не підводь близько до обэкту, а з відстані 50 см приближуй зумом і наводь різкість, все буде чітко і приближено.
 

мр 153 12 76..

Снайпер
Разморозил шею добытого козлика, около 2.5 кг Переглянути вкладення 183221 спомощью ножа и топорика разделил ее на стейки,толщиной около 3 см Переглянути вкладення 183222 Теперь т.к кушать буду не один специй возьму побольше(размарин,паприка,гарчица,перцы,базилик и один листик лаврушки ,чтоб максимально замаскировать запах дичи ,и готовим маринад Переглянути вкладення 183223 лук режим,чеснок на чеснокадавилку,и все это в кастрюлю со стейками,и заливаем туда 200мл томатного сока и 3 столовые ложки подсолнечного масла Переглянути вкладення 183224 Переглянути вкладення 183225 перимешиваем и в холодильник на 12-24 часа Переглянути вкладення 183226 жарить буду завтра,на гриле на фруктовых дровах(вишня,яблоня), после выложу отчет.
ГДЕ отчет?????????????????o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
 

хитрый лис

клон забаненого
ГДЕ отчет?????????????????o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O
Ув. гурманы отчет уже есть,фотик остался в автомобиле брата, так что потерпите до выходных P.S вкуснее стейков не пробывал,хоть и дичь но мясо таяло во рту;););)
 

сергей1975

Слідопит

хитрый лис

клон забаненого

хитрый лис

клон забаненого

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Не із цапа, але...)))
Стейк зі свинини, соковитий і ніжний.
З розрахунку на 500-600 грамм свинини:
Оливкова олія - 4-5 столових ложок,
Часник - 4-5 зубків(часник не обовязково),
Соєвий соус - 3-4 столових ложки,
Сік лимона - видавити 0,5 лимона,
Сіль, перець за смаком.
Нарізаємо свинину товстими шматками. Товщина залежить від способу смаження. Якщо хочемо на грилі, то можна товщі, якщо на сковороді трохи тонше(в моєму випадку були куплені вже готові з ребром). Посипаємо сіллю і перцем(за смаком). Гарненько розтираємо по стейку. В окремому посуді готуємо маринад. Змішуємо оливкову олію, соєвий соус, сік лимона, давлений часник(повторюсь, часник за смаком не обов"язково). Стейки рясно натираємо маринадом і залишаємо в маринаді на 20-30 хвилин.
Є 3 способи приготування:
1-й спосіб.
Викладаємо стейк на сковороду попередньо дуже розігріту з соняшниковою олією. Смажимо до рум'яної скоринки з обох сторін, на сковроді на великому вогні по 1-2 хивилини з кожної сторони. Далі стейки хвилин на 15 ставимо довести до готовності в духовку.
2-й спосіб.
Викладаємо стейк на сковороду попередньо дуже розігріту з соняшниковою олією. Смажимо до рум'яної скоринки з обох сторін, на сковроді на великому вогні по 5 хивилини з кожної сторони, але кожну хвилину потрібно перевертати стейки. В духовку не потрібно.
3-й спосіб.
На грілі чи барбекю, хвилин 20 перевертаючи кожні 5 хвилин. Після грилю(барбекю) в духовку не потрібно. Готово.

Я готував 2-м способом.








 

kostik911

ветеран форуму
надійна команда
Не із цапа, але...)))
Стейк зі свинини, соковитий і ніжний.
З розрахунку на 500-600 грамм свинини:
Оливкова олія - 4-5 столових ложок,
Часник - 4-5 зубків(часник не обовязково),
Соєвий соус - 3-4 столових ложки,
Сік лимона - видавити 0,5 лимона,
Сіль, перець за смаком.
Нарізаємо свинину товстими шматками. Товщина залежить від способу смаження. Якщо хочемо на грилі, то можна товщі, якщо на сковороді трохи тонше(в моєму випадку були куплені вже готові з ребром). Посипаємо сіллю і перцем(за смаком). Гарненько розтираємо по стейку. В окремому посуді готуємо маринад. Змішуємо оливкову олію, соєвий соус, сік лимона, давлений часник(повторюсь, часник за смаком не обов"язково). Стейки рясно натираємо маринадом і залишаємо в маринаді на 20-30 хвилин.
Є 3 способи приготування:
1-й спосіб.
Викладаємо стейк на сковороду попередньо дуже розігріту з соняшниковою олією. Смажимо до рум'яної скоринки з обох сторін, на сковроді на великому вогні по 1-2 хивилини з кожної сторони. Далі стейки хвилин на 15 ставимо довести до готовності в духовку.
2-й спосіб.
Викладаємо стейк на сковороду попередньо дуже розігріту з соняшниковою олією. Смажимо до рум'яної скоринки з обох сторін, на сковроді на великому вогні по 5 хивилини з кожної сторони, але кожну хвилину потрібно перевертати стейки. В духовку не потрібно.
3-й спосіб.
На грілі чи барбекю, хвилин 20 перевертаючи кожні 5 хвилин. Після грилю(барбекю) в духовку не потрібно. Готово.

Я готував 2-м способом.








Чого забанили ТС?
 
Зверху