Стоимость членских взносов по областям

SIC

Слідопит
Харьковская область, платили еще весной взносы 350 грн, трудоучастие 150 грн, матроска что-то в районе 25-30 грн именно в Харькове.
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Сказали що відкриття 13.08
100 відсотково
Не стоит забывать о таком термине, как "пожароопасный период", который официально в Украине длится с апреля и аж по ноябрь. Из-за него уже не раз были переносы открытия охоты. Проще, и правильнее, сказать "планируется на ...число". Если опять ударит засуха, как в прошлом году, то кто его знает, когда откроемся. Тем более, каждая область, каждый пользователь открывается по-своему, без привязки к конкретной дате.
 

INTER

ветеран форуму
надійна команда
На Вінничині внески для учасників АТО безкоштовні (видали "Пільгову"). Принаймні так було в лютому.
 

andryx1

Снайпер
На Вінничині внески для учасників АТО безкоштовні (видали "Пільгову"). Принаймні так було в лютому.
В 2015 р. давили безкоштовні "Пілгові".Цього року сказали,що згідно Статуту УТМР,від сплати внесків звільнені учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни.Можливо, на слідуючий рік,учасникам АТО заборонять полювати.
 

crime830

Мисливець
В 2015 р. давили безкоштовні "Пілгові".Цього року сказали,що згідно Статуту УТМР,від сплати внесків звільнені учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни.Можливо, на слідуючий рік,учасникам АТО заборонять полювати.
Свої кровні підраховують.
Як приклад в нашій районній організації є один УБД ВВВ який ще полює і проходить два поля за вухатим, вважаю, що таким людям в УТМР і патрони і на бензин з тормозком повинні виділяти при виході їх на полювання, те ж стосується і учасників АТО. Героям Слава.
 

Клещенко Д.М.

Мисливець
В общем по Путивльскому району членские 350, матроска 25 и трудоучастие 100. Посмотрим сколько в этом году отстрелочная на перо будет стоить, если будут шкурные цены, то моё членство в УООР будет под большим вопросом.
 

KFoR

Зброяр
Міняв матроску в нас 50 грн. Про відкриття ще нічого не чути(
 

tarasovka_city

Новачок
Київська обл. Обухів
Членський внесок - 400 грн., матроска 22 грн. з банківськими послугами(Приват) Про трудоучасть ніслова.
 

Игорь@21

Новачок
Кто знает по Днепру , льготки АТО есть какие-то , или полную стоимость платим?
 

zmej_gorynych

Новачок
Рівне.
Членський внесок (платив ще в березні) - 300 грн., матроска 10 грн. + 1,70 грн держмита (усе без банківських послуг). Трудоучасть не передбачена.
Сезонка УТМР на водоплаваючу (на один вибраний адміністративний район) - 250 грн.

Бачив лист з мінекології №144 від 05.04.2016 - на цей сезон збільшились добові норми полювання в угіддях держ. мисливського фонду.
Що нині маємо:

1. Норець великий - 2 шт.
2. Качка - 5 шт. (окрім "червонокнижних" та рідкісних типу гоголя, черні, савки, огара і т.п.)
3. Лиска - 6 шт.
4. Кулики - 10 шт. (окрім "червонокнижних" та рідкісних - лінь писати точний список виключень)
5. Голуби - 10 шт. (окрім голуба-синяка)
6. Гуси - 3 шт. (крім гуски малої (білолобої малої))
7. Куріпка сіра - 3 шт.
8. Фазан - 3 шт.
9. Перепел - 15 шт.
10. Кріль дикий - 1 шт.
11. Заєць-русак - 1 шт.
 

Руслан Єгер

Новачок
Хлопці.не вже не ясно що від перестановки доданків сума не міняється,якщо внески дешеві то відстрільні дорогі,якщож внески дорогі то відстрільні дешеві як не крути 1000 гривень з мисливця разом із внесками та двома відстрільними в рік само собою без трудоучасті.Це без матросок так званих,ті УТМР котрі видають мисливцям матроски чи карти доб дичини,просто полегшують вам процедури ходіння в лісгоспи та виписування та оплати по ківтанціям.
Івано-Франківськ тепер платять навіть і єгеря 50% внескі РАНІШЕ БУЛО БЕЗКОШТОВНО...
Ну як комусь щось на сьогоднішній день задорого в УТМР, то є два виходи до приватника і так і сяк як не крути за дві картки типу сезонних видаємо 1000грн,а як ні то продаєм рушниці або в сейф і все з полюванням торба.Чому плакати що ціни дорогі, подивіться довколо,що скільки коштує.
 

zmej_gorynych

Новачок
...Чому плакати що ціни дорогі, подивіться довколо,що скільки коштує.
Не плачемо.
Хочемо щоби була дичина в угіддях.
Хочемо, щоби браків прищемити конкретно, а не "дружити з ними сім'ями".
Хочемо допомогти в цій боротьбі.

Гадаю, що чи не кожен мисливець спостерігав картину, коли в сезон полювання в угіддях бродять натовпи абсолютно "лівих" людей (найчастіше місцевих), котрі часто й не чули нічого про якісь там правила полювання та/чи документи. Валять все, що бігає, повзає та літає. І нема на них ЖОДНОЇ управи. Ніхто на виклики не приїжджає, або приїжджає "у свинячий голос", коли брак вже давно прийшов додому, пообідав, випив і спить під грубою.

Я нині маю розроблену систему оповіщення та моніторингу. Через звичайні СМС прямо із мобіла звичайним громадянам можна повідомляти про факти порушень. А якщо маєте Андроїд-смартфон, то відразу можна підтверджуюче фото- та/чи відео приєднати разом із координатами місця порушення. Тоді ці порушення попадають на карту місцевості і перевіряються відповідними службами.
Будемо пробувати впровадити цю систему на місцевому рівні. Побачимо що вийде. Хоча скептиків є море. Подивитися цю систему (демо-версію) можна вже. Хто бажає - повідомте приватним повідомленням, я дам доступ.

На другому етапі плануємо впровадити базу даних браків. Щоби єгер, затримавши порушника, відразу, на місці, по СМС міг отримати оперативну інформацію:
1. чи числиться в базі затримана людина
2. чи є людина злісним браком, чи просто порушником правил полювання (неправильно заповнені документи і т.п.)
3. чи була людина помічена в нічному браконьєрстві.
Тоді єгерська служба орієнтуватиметься як вести розмову.
А всю іншу (детальну) інформацію (в яких подіях був замішаний, копії протоколів та/чи судових рішень, транспорт, зброя, і т.д.) можна буде подивитися пізніше, з веб-сервера.
Знову ж таки подивитися демо-версію (з неповним функціоналом) можна вже. Хто бажає - повідомте приватним повідомленням, я дам доступ
 

Руслан Єгер

Новачок
ви мені чимось нагадуєте нашу владу,хочемо ми зробимо ми,але так і ніхрена ніхто нічого не робить...НІчого особистого,давно пора щоби діяло то оповіщення,я наприклад з мисливцями дійти згоди не можу,тому як їх ганяю.Суджуся,а так як законодавча сьогодні база самі знаєте яка,але тепер зробив інакше згуртував місцеве населення не мисливців,прості люди котрі дивляться за угіддями і тільки якись постріл чи заїхала якась машина блокуються дороги,і все фіксується на відео та фото,до того моменту поки не підїде служба.Якось так,суть в тому що кожен свідомий як мисливець так і громадянин повинен сприяти відлову такого контенгенту,тоді буде порядок.
 
Останнє редагування:

zmej_gorynych

Новачок
"ви мені чимось нагадуєте нашу владу.."

Якийсь атомний п..ц :)
Прочитайте-но ще раз мого попереднього листа. Повільно й вдумливо.

Гаразд. Допоможу Вам, бо "маю час та натхнення".
Ось основні тези:

1. Я (особисто я, фізична особа) розробив систему котра дозволяє зворотній зв'язок із чесними мисливцями-громадянами по інформуванню щодо "нештатних подій"
2. Я (особисто я + мій товариш, фізичні особи) розробив систему, котра дозволяє вести БД браконьєрів і усю історію подій. Що має допомогти єгерським та іншим службам як на місці порушення/злочину, так і в офісній обстановці ДОКУМЕНТУВАТИ порушників-браконьєрів. І не дасть змоги бракам браконьєрити по різних районах і у випадку, коли попадуться, "косити під перший раз".

То чим я Вам нагадую владу?
І взагалі, де ви бачили владу, котра робить щось корисне та ще й ІЗ ВЛАСНОЇ ІНІЦІАТИВИ? :)

Тепер ці дві системи намагаюся впроваджувати на всеможливих рівнях. І це є найскладніше, бо відчувається велетенський спротив "вічно вчорашніх". А відкатів я принципово не даю.
 

Руслан Єгер

Новачок
гоп вибачаюсь не дочитав,просто куда не глянь одні плачі,що ніхто нічого не робить...от я і на емоціях катнув дурницю,я щераз вибачаюсь,і перший готовий вам допомогти в реалізації вашого проекту.от мої телефони 06780393девять сім,0508039три девять сім,давайте поспілкуємось мене це цікавить.
 
Зверху