Тихе полювання

Monya

S-Moderator
Команда форуму

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Грибов не было, точнее были, но не кабачки!)) А те что правда были то для тещи..а она далеко, таскать их с собой не хотелось.
 

Санёк82

Слідопит
В суботу після роботи знову до лісу на тихе полювання.Пройшовши по своім місцям я зрозумів що гриби які я знаходив були дуже старі і червиві.Походивши по лісу трохи назбирав.
 

Вкладення

cagor

Слідопит
Вчера наконец-то и я выбрался в лес. Нагулялся пополной в лесу сухо выбор грибов невелик белые и рыжие все.
А да просьба к комраду Monya еще о маремухах рецептики там отчетики, вчера видел грибов этих очень много ну пока как то кругами ходил, искоса поглядывал, ну еще чучуть меня настораживают, но и спать уже не дают.
IMG_20180715_182826.jpg
IMG_20180715_182847.jpg
 

КДН

Слідопит
Якщо я почну скидати всі фотки зі своїм уловом,слини не вистачить))):D
 

Patso

Снайпер
IMG-0bdb62f5674a099d60aeb2cd3096c9f1-V.jpg
IMG-0bdb62f5674a099d60aeb2cd3096c9f1-V.jpg
Минулих вихідних вирішив махнути на гриби. Грибів на базарі багато. Поїхати вирішили в гори, де завжди були гарні результати і... помилився. Зараз гриби більше по низах в мішаному лісі. Приїхали з жінкою на мої місця. В лісі дуже мокро. В ялинниках стоять калюжі води. Всі лісовозні дороги перетворились в потічки глибиною по коліно. Гриби ростуть не там де зазвичай і їх мало. Знаходимо по горбочках біля доріг і просік де сухіше і більше сонця. На краю одного зі зрубів, заросших малиною відчуваю стійкий густий запах. Десь тут ходить "вуйко", мабуть ласує малиною. Через сотню метрів слід на розмоклій глині дороги підтверджує мої здогадки. Десь тут є ведмідь... ще далі знаходжу розгрижену гнилу колоду зі злідами зубів і пазурів, по ній метушаться "ковалі" - великі чорні мурахи, мабуть "вуйко" розорив їх гніздо і поїв яйця. Наші грибні трофеї могли б бути і кращими, але час проведений дуже приємно. На закінчення, підсихаючи на сонці після мокрих ялинників, на зрубі збираємо запашну лісову малину...
 

Вік71

Снайпер
Якщо я почну скидати всі фотки зі своїм уловом,слини не вистачить))):D
Так нема чим бiльше i похвалитись:) Другий тиждень дощi,рiчки повиливали ,вода мутна. В ставках-i то карась не хоче брати. До вiдкриття по перу-майже мiсяць!
Лишаються тiльки грибочки!
 

kef

Зброяр
Не має тих дощів..тільки тяп -ляп..як і кількості грибів...якщо є .то червиві та гнилі. ...Але порівняно з минулим роком...то дощі таки є....тільки не у всіх...:D
 

север

ветеран форуму
надійна команда
До вiдкриття по перу-майже мiсяць!
А у нас- всего 20 дней!:)
Кстати, наметился движняк, в Черниговской области, по отстрелочным карточкам: готовим деньги!
Предварительно, сезонка по перу 450 грн по районам (?) ( там, где сохранились общества УООРа).
В продаже, на 17.07.2018, пока нет.
Но прогнозы, на ближайшее время- очень обнадеживающие!
По мере возможности буду информировать.
 
Останнє редагування:
Зверху