Тоз 8-01

Статус
Закрита.

Vladimir Vladimirovich

Мисливець
Продається однозарядний карабін Тоз 8-01 в доброму стані. В комплекті сам карабін, чехол до нього (радянський), оптичний приціл ПО 3-9 встановлений на карабіні. Добрий для початкових мисливців і стрілків .
Місце реєстрації і знаходженя карабіну м.Запоріжжя.
Ціна 300 доларів США
т.0676206500
 

Вкладення

Vladimir Vladimirovich

Мисливець
Точно не скажу , на рушниці набито 88N а потім номер, то мабуть 1988 але це не точно, якщо ви знаєте як виявити рік випуску то підкажіть будь ласка.
 

StarikSmull

Мисливець
Дуже годний апарат. В мене такий же. 1974 року випуску. Ствол класу varmint має безкомпромісну точність на будь-яких видах місцевості. Зважений стовбур ефективно усуває вібрацію. Оптика виготовлена на київському заводі Арсенал. Який, до речі спеціалізувався на оптиці для космічної та воєнної галузі. Апаратура та станки німецькі. В більшості провідного світового виробника точної оптики Carl Zeiss. Нажаль, на цей час завод майже припинив своє існування. Випуск точної оптики не ведеться. То хто розуміється який перед ними екземпляр нарізної зброї забере не торгуючись, беручи до увагу ціну. Напевно Ваш екземпляр 1988 року випуску, літера N місяц.
 
Статус
Закрита.
Зверху