Турецькі вертикалки. Що краще?

stomatolog

Новачок
Цікавить думка форумчан, особливо власників даних рушниць. Придивляюсь на вертикалки, вибір не дуже великий, Hatsan Optima, Kral Over & Under чи Core lzr-z11? Що на вашу думку краще? Ціна +/- однакова, hatsan важчий але ствольна сталь ніби хороша, на якомусь форумі читав що настріл перевалив за 12000, core з вигляду один в один з hatsan а пристрілка в відео огляді вражає. Ствольні коробки в них стальні що не скажеш про kral, але той виграє в вазі (3 кг, проти 3200 кор і 3500 хатсан) і на форумах теж пишуть що крал кладе куля в кулю. Є ще stoeger condor, який подобається найбільше але ніхто не завозить в Україну, писав в "Stvol" сказали найближчим часом не надіятися. Ата армс вважаю задорого як для турка, якось так!
 

Jagdterrier_1927

Новачок
Теж цікавить ця тема, але власники цих рушниць або соромляться або їх мало хто купує.
 

stomatolog

Новачок
Hatsan, якби давно на ринку, зараз ще й в ібісі ціна смачна на них 15000 за прості версії, сільвер селект за 17 з гаком. По форумах його хвалили, сталь ніби на стволах хороша, може буде більш довговічні в плані корозії, але ж важка. І знову ж таки на форумах писали що пристрілка кулею з обох стволів дає розходження майже в пів метра. І зайшов до магазину Рись, продавець порадив крал, сказав що хатсан зараз "з'їхав" по якості, всі розвиваються а той навпаки(він колись їх продавав)! А буквально вчора наткнувся на Кор, і правда зацікавила.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Цікавить думка форумчан, особливо власників даних рушниць
у нас на Латеку випускають дуже пристойну рушницю "Чьорчіль" (священник, а не Черчіль). 22 тис. всі дитячі хвороби вилікувані часом випуску. дерево та обробка металу не уступає Ата і деяким європейцям... придивіться + обслуговування в межах України і запчастин купа.
 

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Гена, купи Чурчилля или Моммота и стреляй 42-46 грамм.:D
Перепела. Чтоб надежно!
 

ATIS

Снайпер
А хіба Хуглу ще завозяться в Україну? Якщо можна дістати то також віддав би їй першість.
В магазині перещупав весь арсенал вертикалок Хатсан,а їх є в нас аж п'ять штук, то скажу що на перший погляд сподобалися, як для дешевого турка то досить пристойні. Лягали гарно всі, сподобалась особливо одна з широкою планкою і в пластику, дуже гарно лягала і мала хороший баланс. А от як будуть вони стріляти і який матимуть ресурс то це загадка.
 

stomatolog

Новачок
Є ще й Tudors, але скільки бачив відгуків, то не дуже, хтось писав що навіть в магазині в новому вже були сліди корозії в стволі, і з 3-х одиниць всі відбракував, хоча на огляді (Тарас з ібіса, ніби передача збройова школа) показував досить пристойні результати. Але то реклама, так як і те відео про Core.
 
Зверху