Український карпатський гончак.

Бойцуха

Мисливець
IMG_20180217_150211(0).jpg

Мої Укг Бой ,Веста та Ойра(10місяців)
Того року на Вінницьких випробуваннях по кабану у вольєрі для всіх порід.
Здобули дипломи:Укг Веста Д-2,одиночка.Укг Ойра Д-3,одинока .
А Укг Ридай- Бой за три дні випробувань заняв друге місце та здобув Д-2,одинока.
 

Hanter93

Мисливець
Карпатцелюби, Дорогі Друзі, 2018 рік сплинув досить швидко. Хороший був рік! Він подарував нам нове бачення, нові ідеї, нові мрії! Але давайте підсумуємо, що ж ми досягли. Найголовнішим звершенням цього року, як на мене – це була плідна робота усіх членів секції УКГ при ХОКМС «ПОДІЛЛЯ». Зокрема це робота Племінної комісії, завдяки рекомендаціям якої вдалося організувати понад десять в’язок та отримати прекрасне потомство! Цей рік відкрив нам кордони, та нам вдалося відвідати Міжреспубліканські змагання національних порід гончаків у Білорусії, де себе неабияк показали Бой Сівенкова О., Ріка Гузара Т., Рада Новацького А. Ці змагання неабияк підняли командний дух карпатцелюбів! 2018-й – додав в ряди Чемпіонів Раду Новацького А., котра стала Польовою Переможницею «Кубку Букатевича». В цьому році відбулась знаменна подія, котра зібрала понад 30 УКГ разом – ІІ Всеукраїнська монопородна виставка УКГ, котра підтвердила нашу однотипність, та ще раз стала доказом, що МИ – Українська Національна Порода! Ця виставка подарувала нам нових представників класу ЕЛІТА, тепер, крім Бая Симончука Ю., Шайтана Данильчука В., Рози-Шельми Данильчука В., це горде звання носить і Бой та Бистра-Веста Сівенкова О. та Ліка-Забава Димарчука С. На виставці було підкреслено, що ми рухаємося в правильному напрямку, адже близько половини представників отримали класність, а кращими представниками породи стало молоде покоління – Рик Соловодова Д. та Цитра Михальчука В. Свій ентузіазм та відданість породі далі показували з своїми вихованцями палкі любителі УКГ – Галушко О., Ленько В., Ступницька І. та інші. Черговим підсумком року стала форумівка організована Зваричем С., на котрій ще раз підтвердилися робочі якості наших вихованців трофеями та незабутніми емоціями.
На 2019-й рік у нас нові плани: Монопородні змагання по кабану та борсуку, 6 Всеукраїнська виставка та Кубок Хантера. Мабуть знову нас чекатимуть форумівки, нові враження. Тому хай цей рік принесе усім НАМ не тільки домашнє тепло, міцне здоров’я та мирне небо, збільшення «нашого брата», але й незабутні роботи від наших вихованців, нові титули, нові перемоги, нові правила та СВІТОВЕ ВИЗНАННЯ!
З повагою, голова секції УКГ, експерт-кінолог Суховецький Р.Г.

http://carpathound.com.ua
 

Mykola STARyy

Снайпер

VADAS67

Слідопит
Добрий вечір всім! Хлопці дайте більше інформації про батьків . Прошу власників щенят від цієї в*язки сказати про собак.
 

Вкладення

VADAS67

Слідопит
У нас у сусідньому селі є вижлець від цієї в*язки. Просто хочу знати про лінію.Моя вижлиця погуляла із ним-тому і шукаю інформацію.
 

Mima

Мисливець
Що там гуляти, йому щей року немає, це щинок. Ви спочатку гуляєте в потом думаєте ))))
 

VADAS67

Слідопит
Як на мене-то ліпше із породистим (головне щоб була робоча лінія),чим із незнати яким.....
 

homa0777

Мисливець
В суботу допомагали в проведенні загінного ліцензійного полювання з Українськими карпатськими гончаками. Основна заслуга УКГ Бук та Бушуй (ліворуч), однометники...
В першому загоні були козулі і карпатці парною роботою виставили на номер козулю, яку влучним пострілом було добуто. А в другому загоні Бук знайшов кабанів (зі слів загоничів) обгавкував до підходу загонича. Далі погнав щось поміж загоничів в протилежну сторону і знову обгавкував на місті. В цей час Бушуй дав голос з іншого флангу загоничів і погнав в бік стрільців....постріл і гін перервався за декілька хвилин, козлика було добуто.
Я йшов лівим крайнім і Бука ледве чув та розумів щообгавкує но місті. Після чергової зупинки, послухати, чую гін іде в напрямку номерів...далі постріл ...а пес жене...
Вже коли вийшов до номерів то хлопці розповіли що кабанчик обігнав загоничів, як куля і вискочив під постріл...а стрілець зауважив що пес прийшов з голосом за хвилин десять. Загін був тяжкий, майже непролазним... висохше велике болото поросле очеретом та лозняком.
В третьому загоні промах по козулі, псів чекали близько 20 хвилин. Четвертий загін був най довшим...та й Бука чекали хвилин 40...
Козуль підняли перед кінцем загону і після промаху стрілець на прохання єгеря перейняв та відловив Бушуя. А Бука з гону зняти невдалося. Та оскільки полювання закінчувалось то чекання не було в тяжбу, тим більше під чарку...
Компанія гостей-мисливців були дуже задоволеними роботою собак. Та думаю я був задоволений більше всіх...
[URL=http://piccy.info/view3/13501587/727c58f71850b5f074c13bb67d633c91/][/URL]
 
Останнє редагування:

homa0777

Мисливець
Короче камєнний вєк з цим сайтом...
По часу фото загружать....
Є ще...та може згодом...
 
Зверху