Фото " Природа "

Hovarf

Слідопит
Гриби що з низу -їстивні? І як звуться.
Ці гриби в нас називають парасольками (гриб - зонтик розовеющий). Коли відломати ніжку - місце злому забарвлюється в світло - рожевий колір. Вони їстивні і готуються дуже просто. Ніжку відділяють. Шляпку гриба промивають в воді (сірі лусочки що зверху змиваються водою). Далі обмакнути в яйце, муку , посолити , поперчити - і на сковорідку з олією. Обжарити кілька хвилин з обох боків - смакота. За смаком - щось середнє між смаженою рибою і відбивною.
 

Hovarf

Слідопит
Недавно в черговий раз довелось побувати на Говерлі - найвищій точці України. Пропоную вашій увазі короткий фото - звіт.
 
  • Like
Reactions: kef

Hovarf

Слідопит
На цьому інформаційному щиті - віршована легенда про гору Говерлу і річку Прут.
 

Вкладення

  • Like
Reactions: kef

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Ці гриби в нас називають парасольками (гриб - зонтик розовеющий). Коли відломати ніжку - місце злому забарвлюється в світло - рожевий колір. Вони їстивні і готуються дуже просто. Ніжку відділяють. Шляпку гриба промивають в воді (сірі лусочки що зверху змиваються водою). Далі обмакнути в яйце, муку , посолити , поперчити - і на сковорідку з олією. Обжарити кілька хвилин з обох боків - смакота. За смаком - щось середнє між смаженою рибою і відбивною.
Уже и я знаю что это гриб съедобный,шурин сказал:oops:...Но до этого брать его не стали:oops:.В следующий раз обязательно возьму,приготовлю по Вашему рецепту и отпишусь в кулинарной теме.
 
Зверху