Ці гриби в нас називають парасольками (гриб - зонтик розовеющий). Коли відломати ніжку - місце злому забарвлюється в світло - рожевий колір. Вони їстивні і готуються дуже просто. Ніжку відділяють. Шляпку гриба промивають в воді (сірі лусочки що зверху змиваються водою). Далі обмакнути в яйце, муку , посолити , поперчити - і на сковорідку з олією. Обжарити кілька хвилин з обох боків - смакота. За смаком - щось середнє між смаженою рибою і відбивною.Гриби що з низу -їстивні? І як звуться.
Уже и я знаю что это гриб съедобный,шурин сказал...Но до этого брать его не стали.В следующий раз обязательно возьму,приготовлю по Вашему рецепту и отпишусь в кулинарной теме.Ці гриби в нас називають парасольками (гриб - зонтик розовеющий). Коли відломати ніжку - місце злому забарвлюється в світло - рожевий колір. Вони їстивні і готуються дуже просто. Ніжку відділяють. Шляпку гриба промивають в воді (сірі лусочки що зверху змиваються водою). Далі обмакнути в яйце, муку , посолити , поперчити - і на сковорідку з олією. Обжарити кілька хвилин з обох боків - смакота. За смаком - щось середнє між смаженою рибою і відбивною.