Хитрости обработки трофеев!!!

Тема у розділі 'Ділимося досвідом', створена користувачем Monya, 8 вер 2018.

  1. василь довжик

    василь довжик Мисливець

    На рахунок зайця мабуть не дуже правильно.А от крякву думаю дасть ефект.
     
  2. Safari
  3. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    зовсім ні. плівки здираються. та й смалиться воно не до побіління, а просто стає міцна плівка, яку потім легко здерти. до напівготовності не треба пекти
     
    Останнє редагування: 12 вер 2018
    ATIS подобається це.
  4. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    на форумі є Vitaliy_92? то розпитайте його як смалити свиню і робити правильне сало. коли їсиш те сало - життя ділиться на ДО і ПІСЛЯ!!!
     
  5. ATIS

    ATIS Снайпер

    Дякую. :) Є в нас теж такі специ;)
     
    kef подобається це.
  6. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    лопатку спеціальну мають?!;)
     
  7. ATIS

    ATIS Снайпер

    От за лопатку не скажу, але щось там натирають, відмочують, маринують. Кабан ще не розібраний а сало вже замариноване;):D
     
    василь довжик подобається це.
  8. NORD_10

    NORD_10 ветеран форуму надійна команда

    нема лопатки - нема доброго сала.
    то все від лукавого!!! тільки солома ніж лопатка !!!
     
  9. Гобой

    Гобой Мисливець

    Солома, дело тонкое либо щитина либо шкура облезит и подгорит.
    Я лично смалю газовой горелкой выходит отлично. И ппхнет смачно.
    Сам не когла соломой не пользовался, но сало шмаленое соломой ел много раз.
     
  10. Владимирович78

    Владимирович78 Мисливець

    У нас смалят сразу газом чтобы не было щетины потом по желанию кабана выкладывают набок засыпается соломкой и поджигается как солома сгорит переворачивается на другой бок и процедура повторяется.
     
    Кот буян, север та Гобой подобається це.
  11. Monya

    Monya ветеран форуму надійна команда

    Смолить соломой свинью сложно ,поэтому этим почти никто не заморачивается,но сало после соломы несравнимо вкуснее.
     
    Кот буян, Trigal та Гобой подобається це.
  12. Гобой

    Гобой Мисливець

    Вечер осенью, забегает мать моего друга в дом и говорит: там на огороде дикий кабан, те не поверили вышли посмотреть, да действительно кабан. В ста метрах от него вольера с 3 рабочими и мирно спящими лайками.
    Те за ружжа и давай палить по кабану с 2-х ружей, ранили потом с собаками в селе возле школы добрали:)
    Говорят был под 200 кг,
    Так они его соломой шмалили и сапачками чистили. Говорят сало было пальца в три.:)
     
    Кот буян подобається це.
  13. kef

    kef Снайпер

    Все дуже просто...Коли соломою смалиться свинина то шкіра має золотистий колір а сало смакує суперово...Завжди так смалю ,навіть водою солому кроплю ,щоб диму побільше було .потім лише газом чи лампою до "двох ініїв"досмалив і відмочив водою...Таким чином сало вже готується під час смаління. ..
    Інакше то вже не сало сільське...і годувати потрібно без різної хімії преміксової...бо то вже не свинина а пінопласт :D
     
    PetrenkoAO, NORD_10, Monya та 2 іншим подобається це.
  14. kef

    kef Снайпер

    Якщо дикого кабана. підсвинка..то раніше так і робили ..Лише внутрощі вирізали підвісивши за задні ноги .А потім смалили як домашнього хряка. Але це було давно...Зараз я полюю лише качву та зайців...
     
    Кот буян, Monya, Гобой та ще 1-му подобається це.
  15. Vov-1

    Vov-1 Снайпер

    А вила ті брати,що біля свиней вправлявся?o_O:D
     
    Гобой подобається це.
  16. Trigal

    Trigal Слідопит

    Вот это по-настоящему гуманные охотники ))
     
    Владимирович78 подобається це.
  17. север

    север ветеран форуму надійна команда

    Да, вот это была "охота". Село, наверное, 3 дня крестилось, после нее, а деток по шептухам водили?:confused::cool:
     
    ura83, Konrad, veriovo4ka89@ та ще 1-му подобається це.
  18. Гобой

    Гобой Мисливець

    3 дня бухали, отец у них любитель этого дела. Пол деревни на свижину ходило к ним.:)
     
    ura83, Konrad, Кот буян та ще 1-му подобається це.
  19. север

    север ветеран форуму надійна команда

    В селе - особенные праздники!!!:D: умом....не понять!
     
  20. kef

    kef Снайпер

    Якщо зрівняти місто і село ,то у кожного є свої плюси і мінуси.
     
    Катыш Сергей Васильевич та ura83 подобається це.
  21. kef

    kef Снайпер

    От такий трофей -селезень ...ошпараний кипятком ...після чого легко скубеться...і розрізаю завжди по грудині...так як більшість копчу і готую гриби з дичиною .Виходить така собі качина тарілка ...Все є описане у темах із фото... 20180827_101359.jpg 20180827_101259.jpg
     
    INTER, Andreevi4, Александр 59 та 5 іншим подобається це.

Поділитися цією сторінкою

Графф