Хочу навчитись стріляти

Статус
Закрита.

ksy

Новачок
Підкажіть, де в Києві навчають стріляти з рушниці, але толково. Хочу стати мисливцем, а я жінка, тому питання делікатне. Уже стріляла 12 калібром - тяжковато!
Попередньо дякую за відповідь.
 

PETROPAVEL

Слідопит
Могу сказать что Вы правильно поступили , что обратились за советом ...
У нас на форуме даже есть целый раздел : " Жiнки на полюваннi "
http://www.uoor.com.ua/forum/messages.php?theme=1099
Киевляне Вам более подробно подскажут где в Киеве можно освоить на стенде стрельбу ...
А с калибром Вы может несколько поторопились , для Вас , более комфортен как по весу так и по отдаче будет или 16 или 20 калибр ... может даже что либо иное ...
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Петропавел !!!Снимите шляпу и выньте трубку изо рта когда разговариваете с дамой ! (Шучу ,я то и сам не в очень приличном виде ,на фото -извините !)Позвольте посоветовать !Если хотите научится стрелять ,то ружье не должно бить до хруста в плечо и пальцы скобой отбивать ,иначе Вы нажимая на спуск будете дергать и подкидывать ружье .Хорошо стрелять можно научится с любого калибра ,только это занятие должно приносить удовольствие ,а не контузию .С уважением !
 

СССС

Мисливець
ksy писал:
Підкажіть, де в Києві навчають стріляти з рушниці, але толково.
для того щоб навчитися стріляти, ви в Києві можете звернутися сюди http://uasporting.com/school якщо дуже хочеться, а грошиками не потягнете зверніться в лічку, я вам підкажу як трішки з економити.
на рахунок "тяжковато"
на фото дівчинка 49 кг, ріст 162, вистрілює по 75 патронів три рази в тиждень, не думаю що ви менша за цю дівчинку, тому не треба собі надумувати хто зна що, але тим не менше для того щоб в короткий термін освоїти якийсь достатній мінімум вам необхідно почати з укріплення свого фізичного стану, тому не гайте часу, зараз в зал, басейн, сауна а з квітня-травня місяця коли потепліє приступайте до стрільби ось до відкриття полювання ви встигнете, та втрете носа багатьом мисливцям зі стажем)))
 

Вкладення

ZUGAN 79

Слідопит
Мадам, снимаю шляпу (хоть я и не в ней), мужественное решение ( в плане физ.нагрузок, и насмешек коллег мужчин). Согласен со всем выше перечисленным, но все таки наверное самым правильным будет выбор в пользу 16 калибра, хоть по весу и отдаче 20 к лучше, но с него трудней попасть в цель, по етому что нибуть легкое в 16 к будет самое то.С глубоким уважением.
 

djon

Мисливець
Может Вы стреляли охотничим патроном, если да тогда попробуйте спортивным с меньшим весом дроби 24г для 12к. А если надумали серьезно занятся стрельбой то еще прикупите стрелковый желет он немного снижает удар от выстрела.
 

ksy

Новачок
Панове, дуже дякую за приємні відгуки!
Щиро вдячна за лояльне ставлення до жінок ;)
Дякую СССС за приклад дівчинки, але ж вона уже навчилась зброю "втримувати", тому і Вас всіх запитувала, де та можна "відточити" майстерність! У мене 156 см росту ;)
Всім дякю за відповідь!
Якщо ще щось цікаве прийде на думку - пишіть, обовязково слідкуатиму!
ні пуху, ні пера
 

ksy

Новачок
Влаштовує! я раджусь у більш досвічених, куди краще :)
 

СССС

Мисливець
ksy;50458 сказав(ла):
Влаштовує! я раджусь у більш досвічених, куди краще :)
ну так, дійсно, що там таке в стендовій стрільбі якийсь всього навсього МСМК Брун, вам в Києві не має що робити, вам тепер тільки потрібно в Одесу їхати, до Миколи Мільчева він все ж таки ЗМС, Олімпійський чемпіон.
зверніться в лічку, я вам його номер дам
 

ksy

Новачок
Телефонувала в клуб Бекас - є свої незручності. У суботу і неділю все зайнято - я так розумію - "свої" стріляють. Для таких як я, є вільний час з понеділка по п'ятницю з десятої до поки не стемніє. А у мене графік роботи теж такий, тому - не щастить.
Без власної зброї можна стріляти лише 12 калібром.
Ну, нічого, якось розберемось ;)
Дякую всім!!!
 

pobratum

Мисливець
Приежай у меня есть по чем пострелять тел 0677717472 Катюха ник Вирна все лето тренировалась по перепелу и фазану. Сейчас 12 к купила тоже по росту и весу маленькая, фору многим мужикам даст, собачка у нее веймерская легавая.
 

МРВ

Мисливець
Говоріть що хочете на мою думку навчитись стріляти за короткий термін неможливо, все приходить з практикою та часом а також ніхто не буде спорити , що є таке поняття як мисливське везіння. Перед полюванням я читав багато літератури де описувалось приблизне перебування дичі і я Вам скажу буває в таких місцях зустрінеш , що очам не віриш. А тим більше стендова стрільба і в умовах полювання різниця колосальна.
 
Статус
Закрита.
Зверху