Цуценята дратхаара. Розплідник FOXJEGER

Руслан Єгер

Новачок
ну якщо така серйозна причина,то купляє собі без документів пару подібних до дратхаарів собак, в кобеля вирізає яйце,годує,виходжує, потім зводить ,потім з виводка вибирає найбільшого кобеля теж ріже яйце одне,потім хрестить з сестрою,а ще краще з матірю,отримує ще більшого, купляє плуг бере землю в оренду і стає фермером,назве нову породу дратхокінь.І будуть тягати собаки вози та сани.Чого не смішно... недавно дзвінок по телефону до мене .....розмова цитую,от я з ст.Лисця купив собі фокстерєра суку навіть з документами,хочу іі вчити,іду навиставку мені сказали так іхати,ото поіду навиставку потім зведу з кобелем буду продавати цуциків. Я питаю а ви колись собак тримали може яку літературу читали ....Відповідь ні я свиней тримав та розводив,але так порахував що свині не вигідно ліпше псів тримати ото маю стайню та там буду розводити.Горе шановне товариство горе, булоб воно смішно але насправді плакати хочеться,що робиться з Украінською кінологією.
 

Mykola STARyy

Снайпер
Просте питання
породило таке просторове кінологічне дослідження:
ну якщо така серйозна причина,то купляє собі без документів пару подібних до дратхаарів собак, в кобеля вирізає яйце,годує,виходжує, потім зводить ,потім з виводка вибирає найбільшого кобеля теж ріже яйце одне,потім хрестить з сестрою,а ще краще з матірю,отримує ще більшого, купляє плуг бере землю в оренду і стає фермером,назве нову породу дратхокінь.І будуть тягати собаки вози та сани.Чого не смішно...
цікаво для чого колезі крупного пса що він його замість коня використовувати буде,от народ хотів би почути різницю в роботі,крупний пес хіба замість кавказа на подвірі,а на полювання чи виставки крупний пес до саго заднього містця,ні вкамиші не попрацює,ні в лісі непройде,і в терен не піде,і давайте зараз не розказуйте мені різницю,крупна собака немає можливості руху та маневренності замічено з досвіду.Відповідно і швидкості теж немає.А якщо хоче крупного нехай виріже яйце у кобеля а потім зведе з сукою от і пулучеться йому кінь.
Колега вже визначився з вибором, ваші методи йому не придадуться.
 

Руслан Єгер

Новачок
Доречі ми цією весною іздили з молодняком на випробування в Тернопільське ФОСУ по куріпці,все зрозуміло чого ваш колега саме хоче чи хотів великого кобеля,це так як в селі,є дівки так кращих нема бо є ті які є,А виїхати за село а там глип і кращі дівки,так що розум як імпотенція приходить із віком. У нас в області біда з лягавими, а у вас то взагалі триндець,без сліз непройдеш.Щераз удачі колезі.
 
Зверху