Цуцики УКГ від титулованих Боя та Вести 2017 р.

Бойцуха

Мисливець
Порода : Український карпатський гончак.

1.2. Кількість цуциків 3 шт ,один кабельок та дві вижловочки .
1.3. Дата народження цуценят : 30.03. 2017 (цуцикам вже місяць проведена профілактика від глистів ) вже їдять також буде проведене клеймування цуциків .
2. Батьки цуценят :

2.1. Батько : (ім`я) Ридай - Бой, вл. Сівенков .О .Л ( Хмельницька обл )
2.1.1 Всі дипломи за робочі якості по виду дичини : 1Д2ст борсук , 3Д 3ст борсук, 1Д 1ст( кабан парний) 1Д2ст кабан (одиночний) ,2Д 2ст (кабан парний ) ,3Д 3ст кабан( одиночний ) ,1Д 3ст ( ведвідь парний ) ,1Д 3 ст (качка ).
2.1.2 Племінний клас : І пл. клас
2.1.3 Оцінка екстер`єру :Відміно .

2.2. Мати : (ім`я) Бистра -Веста , вл Сівенков .О.Л (Хмельницька обл)
2.2.1. Всі дипломи за робочі якості по виду дичини : 2Д 3ст. борсук, 2Д 3ст. кабан (одиночний ), 2Д 2ст. по кабану (одиночка ) та 1Д 1ст. по кабану (парний ).
2.1 Племінний клас : І пл. клас
[/url
2.2.3. Оцінка екстер'є́ру : Відмінно .

3. Кінологічна організація, яка спланувала в`язку: ФМСУ (вязка планова, продубльована ) .
Від попередньої вязки усі шість цуциків уже показують гарну роботу а деякі уже незважаючи на свій юний вік(десять місяців ) ,впевнено можуть показати дипломовану роботу .

Крім вище перелічинних дипломованих робіт моїх УКГ .
Також працюють по пушному (лис ,заєць) час гону 25хв -40хв, по водоплавній та куниці . Працюють, як в парі так і поодинці незважаючи чи то очерет чи густі зарослі .
Пси дуже витривалі ,швидко відновлюються після активного дня полювання .Гарно одіті з харошим підшерстком зимою навіть у 25 градусний мороз (з вітром ) не мерзнуть. А літом незважаючи на їхній чорно - підпалий окрас відмінно переносять жаркі дні .
Зі своїми УКГ постійно відвідую різні кінологічні заходи (виставки та випробування ) тай в сезон полювання з ними постійно на полюванні .
Починаючи з водоплавної та закіньчуючи пушним та копитом (ліцензійним ).
Адже УКГ з звя"зку з вивченням їхніх робочих (згінно з рішенням ФМСУ ) якостей допускаються до УСІХ видів полювань та змагань : що дає власникові більше можливості проводити часу на полюванні та зрозуміти роботу не побуюся цього слова нашої Української УНІВЕРСАЛЬНОЇ породи .

Сьогодні отримав щенячки .
[url=http://radikal.ru]

. Місце знаходження цуцинят : Хмельницька обл .
5. Контактна інформація :098 - 661 - 20 - 98 Олександр .
6. Ціна цуценят 5500 тс грн .

Фото майбутніх помічників на полюванні.


[/url]
 

Бойцуха

Мисливець
Сьогодні УКГ Оскар поїхав на Рівненщину , смт Бережани .
Власнику Петру терпіння у вихованні а цуцику рости здоровим та радувати свого власника .;)
 

Бойцуха

Мисливець
Оса поїхала в м Чернігів .
Власнику удачі у вихованні Осі рости гарною помічницею на полюванні .

Дуже радує що цуцики попадають до гарних господарів .


Якщо потинційний покупець при розмові говорить ,що йому потрібний УКГ лише для полювання ,а різні кінологічні заходи він небуде відвідувати
(виставки ,змагання ) таким клієнтам зразу категорична відмова у продажу цуциків :(
 

Северный

Мисливець
Интересно будет понаблюдать за выжловкой на испытаниях,выставках. Единственное,в Чернигове след кабана и днём с огнём не найти.
 

VADAS67

Слідопит
Як нама кабана?Там у Вас всюди кукурудза.Я 2 роки тому їздив у Новгород-Сіверський то там нам кабани чуть автомобіль нерозбили.
 

Бойцуха

Мисливець
Интересно будет понаблюдать за выжловкой на испытаниях,выставках. Единственное,в Чернигове след кабана и днём с огнём не найти.
Думаю Северный колись пересічеся на полюванні з УКГ на Чернігівщині .Доречі до мисливця та щей колишнього експерта до якого поїхала Оса в компанії є один дипломований УКГ Лорд (Д 3ст ,заєць та Д 3ст ,лис ).Який був куплений у м .Фастові власник полював з ним виключно на пушного .
Тому з часом УКГ Оса буде гарною парою Лорду .Тай я Северный полюю не виключно на кабана з своїми УКГ , буде кукурудза буде кабан .А так пушного мої чорно -підпалі не залежно чи смичком чи по одинці ,гонят від 20 хв до 45 хв .Цієї весни планував відвідати у нас на Хмельничинні кубок Бокатевича по пушному але через африканську чуму захід заборонили .Тому диплом по пушному для моїх Боя та Вести петання часу .
П.С .Хоча на одних випробуваннях вони показали час гону по лису практично без сколів до 40 хв .;)
 
Зверху