Crudeoil
Мисливець
Доброго дня, товариство.
Можливо хтось має досвід. Шрапнель 1917-1920, 1941-1943 років,
свинець із дуже високим вмісом сурми. У тисках плющиться але більше
розколюється (розламується). Це десь від 25 до 45% судячи з даних інтернету.
В якій пропорції із м'яким свинцем пустити на пулі і щоб стволу не зашкодити?
І чи є в цьому сенс.
Можливо хтось має досвід. Шрапнель 1917-1920, 1941-1943 років,
свинець із дуже високим вмісом сурми. У тисках плющиться але більше
розколюється (розламується). Це десь від 25 до 45% судячи з даних інтернету.
В якій пропорції із м'яким свинцем пустити на пулі і щоб стволу не зашкодити?
І чи є в цьому сенс.