Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

sergo 777

Мисливець
AndriyJaremko;161876 сказав(ла):
sergo 777 писал:
Re:
http://youtu.be/OaXJ-BxAScA

Це також наші з вами хлопьятка-немовлятка !!!!До речі по обидві сторони !!!!



Ну я вже писав! пане а ВИ російське ТВ дивитесь Аaa... ну тоді все ясно!!
Сподобалась назва відео ( Как "оппозиция" пыталась спровоцировать Беркут) і хто його викинув! Александр Ростовский і на аватарі герб курки мутанта росії!

Тут без коментарів щодо Вас пане sergo777! Питання лише до "братів" наших росіян! Навіщо? Пане сергій якщо незнаєте де я кину ссилки що думають про нас росіяни шо виписують в коментарях всі поголовно пишуть що ми бидло! Думаєте я чи будь хто з нас "Западенців" хоче так страшно в Європу Я сплю і бачу що я живу в незалежні державі від москалів і європейців! Але нажаль так невийде немає духу в нашого народу бо нас як рабів століттями тримали! Нам треба Мойсея шоб народ Україно 40 років по пустиням водив щоб всі раби і рабскі думки повимирали! Ви всі думаєте ми тут на західні Україні ходимо фашистські пісні співаємо і москалів ненавидимо пане сергій приїдьте в Львів я Вам залюбки проведу екскурсію!!! ми такі тут бо ми трохи вільніше дихаємо і не такі політично зазомбовані! Зрозумійте я маю Повну вищу освіту закінчив магістратуру юридичний , маю звання офіцера! А працюю електриком! Знаєте чому бо не хочу бути псом працювати в "міліції" на зарплату 1200грн. І думати як вкрасти чи надурити взагалом ви знаєте як міліція працює! Чи далі служити в так звані нашій "армії" це вже інша розмова про яку я навіть не хочу говорити душа болить!
О,Господи !!!!Ви в тому кліпі тільки і розгледіли "курку ".До чого тут російське чи не російське ТВ - матеріал один і сюжет один хоч якою камерою він відзнятий ,чи маланьською ,чи чукотьською!!!!Я вам за Микиту ,а ви мені - курка та-й курка !!!!Гребаних коментарів під тим відео не підтримую - просто ігнорую ,ще раз повторюю -яка різниця ким знятий коментар ??!"!Ось чому ніколи не буде єдности ,та-й куди правду діти - ніколи і не було - " Пани чубляться ,а в холопів чуби тріщать !!!"Для ulven - "вусатий дядько ( командир беркуту ) ніякого відношення до бульдозера не має !!!Не навиджу мусорків ,але отих хлопьят під градом каміння шкода ....Ви ,шановний AndriyJaremko навіть на легеньу незгоду з Вами бризкаєте слиною в мою сторону - москаль - то за яку сполуку всієї України може йти мова ,коли у Вас нема і краплі терпцю та порозуміння до оппонента -Ви зразу вішаєте ярлик !!!А москальське ТВ треба дивитись ,щоб ще більша їх зненавидіти.Після того як я подивився виступ доренка ( з маленької навмисне ) - мені захотілось піти і відрубати голову сусіду кацапу ,а коли на мене вішають недолугі ярлики у цій темкі - мені муляє голова іншого сусіда - зі Львова .....Звідкіля у Вас така впевненість про те що ми думаємо про західну Україну ???Звідки така ненависть ? Хто вас зазомбував ? Я проїздив за свій вік і" крим і рим " і завжди мав зіхідну за єталон чемності та культури !!!!Але після спілкування з такими співбесідниками все більше і більше спадає на думку ,що я помиляюсь культури все менше - ненависть західної України до Сходу не мине ніколи ....така ми нація ...Ви , шановнеий ,AndriyJaremko ,навіть імья моє пишете з маленької букви і впевнений -не просто так ,а щоб копнути мене ,хоч трішечки ,а вкусити ....І остання теза --- нам ше до Європи ,як до Джомолунгми рачки ,та без води ...
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
За імя з маленької букви Вибачаюсь недогледів помилка! До Вас звертався з повагою як рівної до себе людини! Якщо не так кидайте силку за це також вибачусь я не гордий!!!

За ненависть до росіян тут я нічого не зроблю в крові це в мене і виправити тільки один спосіб це коли до нас тобто Українців почнуть відноситись як до РІВНИХ! Також на рахунок мови розмовляйте якою Вам зручніше я зрозумію Вас ! Щодо відео про провокацію беркута! я не буду писати про тітушок це замуляна тема людям потрохи надоїдає свавілля "ментів" Я не буду говорити і ходити далеко ми всі тут мисливці і у всіх є зброя і коли до мене приходить дозвільник перевірити зберігання зброї і дивиться викручує як би то взяти з мене 50 гривень Мене крутить всередині якась злоба навіть не на цю людину а на систему в цілому Чому так! Чому в нас все через сраку і Москалі тут ніпричому!!! Нам потрібне повне перезавантаження всій країні і з Росією нам цього не вийде!
 

sergo 777

Мисливець
Ну нарешті !!!!Хоч якесь зерно порозуміння !!! Ви мене ПОЧУЛИ !!!!Розмовляю вільно як на рідній ,так і на суржику ,і на російській ,ще-й трішки на казахській ( це для гумору ) ."Чому в нас все через сраку і Москалі тут ніпричому!!! Нам потрібне повне перезавантаження всій країні !"- Ваша теза ! Ви мене ПОЧУЛИ ,почули що хотів сказати тим злощасним відео - не москалі били нашим дітям пики ... ми самі -УКРАЇНЬЦІ товчем один одного -одні на форумах ,інші на площах .Треба забути " східняк " ," рогуль" ,має бути одна назва -УКРАЇНЕЦЬ !!!А ми ....І не винен росіянин ,що його катерина разом з селами переселила на Україну ,а в душі він через покоління рпозмовляє на російській - не тре його за це ненавидіти ...І не треба ненавидіти східняка за те що його ще з пелюшок " руссифицировали " і розмовляти українською було соромно ,а гімна і серед нас хватає ,і думають та роблять гірше того москаля ...ви пережили своє ,ми теж натерпілись ,,,,так хоч зараз треба бути разом ,а не ділитись на" юльколизів та вітесосів "- у них одна кров - червона ,бля...і так не йметься її пустити ....
 

Шерлок

Новачок
Уважаемые охотники! Сидеть за компьютером и клацать по клаве -это одно дело,а выйти и принять участие в судьбе своей страны -вот что надо сделать! Я отец троих детей. И их будущее мне не безразлично. Но в нашей стране,стране где живёт 100 человек а остальные существуют,я не могу обеспечить своих детей. Мне не дают возможности такие суки как Азаров и Янукович. Мне не надо приносить на блюдечке-сам способен добиться своего благополучия. Но когда его топчат и называют меня быдлом-это есть точка кипения!!!. Я призываю всех ,кому не безразлична судьба своей страны,своих детей- выйдите на Майдан!! Выйдите и покажите этим уродам что ВЫ ГОРДЫЙ УКРАИНСКИЙ НАРОД! Народ который невозможно купить за 200 грн. Не продавайте своё достоинство и честь за жалкие гроши.,ведь правительство считает вас рабами которые должны приносить им прибыль..
Восстаньте и скажите сатрапам своё НЕТ!!!
СЛАВА УКРАИНЕ!!!
 

Шерлок

Новачок
Ищё вопрос к администрации сайта. Нет ли желания у руководства УООРа на Майдане поставить свою палатку ? Может это будет хорошим жестом показывающим свою позицию в данном вопросе. Да и любой охотник проходя мимо такой палатки поддержит всё наше общество...
 

kazax

Мисливець
Не нужно решать за всех членов УООР.Да сейчас чтобы прожить,как правильно сказала Конфета "пахать нужно" но этим сейчас пытается воспользоваться очередной клан ,для которого захват власти,главная задача.У нас большинство не поддерживает Майдан не из любви к ПР,а просто мы против Яценюка и др. И ещё давайте хоть на форуме без высказываний типа "москальска гниль""тупой электорат Януковича" не оскобляйте почти половину Страны.
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
kazax;162016 сказав(ла):
"москальска гниль""тупой электорат Януковича" не оскобляйте почти половину Страны.
Ні НЕ ДАВАЙТЕ! Я показую яке БИДЛО підтримує "президента"! І як москальські виродки відносяться до Українців і України!
 

sergo 777

Мисливець
AndriyJaremko;162017 сказав(ла):
kazax писал:
"москальска гниль""тупой электорат Януковича" не оскобляйте почти половину Страны.


Ні НЕ ДАВАЙТЕ! Я показую яке БИДЛО підтримує "президента"! І як москальські виродки відносяться до Українців і України!
" Повну вищу освіту закінчив магістратуру юридичний , маю звання офіцера "-вибачте ,шановний ,але " меня терзают смутные сомненья ",що людина з таким фахом знизиться до рівня кацапа ,який 35 відсотків українців обізве" бидлом " !!!!
 

Яремко А.А.

S-Moderator
Команда форуму
Шановний Ви і інші тут у цій темі шукаєте і чекаєте як на мене напасти і образити ! Повторюю я вважаю БИДЛОМ людей котрих я скидую в відео!!! а не 35 відсотків чи пів країни!
 

sergo 777

Мисливець
Я гадав ,що ми хоч трішки почали розуміти один одного !!!!Навіть ,якщо 0000000,0000001 відсоток підтримує президента - не треба рівнятись до кацапа - треба поважати думку інших ( я не з усім можу погодитись з президентом ,та навіть більше чим не з усім ) ,але він ПРЕЗИДЕНТ НАШОЇ ДЕРЖАВИ , навіть якщо він ЧМО !!!!Виберемо іншого ,кращого - тоді будемо чмирити дії цього ,але питання - КОГО ????? Ви шановний знаєте ? Підскажіть мені ницому !!!!Може Гаврилу - двірника ? Чи Гапку посудомийку ? Чи може Олену з " кільцевої " ? Ніяким чином ,Вас ,AndriyJaremko ,навіть не думав ніяким чином образити . Ви не терпимі до чиєїсь іншої ,з Вами не згодної думки .Особисто до Вас маю повагу .Всіх гаразд - вихджу з діалогу - він безглуздий і тема безглузда ....так потовкти воду в ступі ....Ще раз прошу вибачення ,хто мене не зрозумім ,то не моя в тім вина , а ваша .... З повагою ДО УСІХ ,Сергій .
 

kazax

Мисливець
Одна уже называла Донбасс быдлом и предлагала обнести колючей проволокой.У пана Андрея Советское мировозрение:тот кто не с нами тот враг и г....о а тот кто с нами тот белый и пушистый.
 

LissNik

Слідопит
AndriyJaremko;161876 сказав(ла):
sergo 777 писал:
Re:

Це також наші з вами хлопьятка-немовлятка !!!!До речі по обидві сторони !!!!










Ну я вже писав! пане а ВИ російське ТВ дивитесь Аaa... ну тоді все ясно!!
Сподобалась назва відео ( Как "оппозиция" пыталась спровоцировать Беркут) і хто його викинув! Александр Ростовский і на аватарі герб курки мутанта росії!

Тут без коментарів щодо Вас пане sergo777! Питання лише до "братів" наших росіян! Навіщо? Пане сергій якщо незнаєте де я кину ссилки що думають про нас росіяни шо виписують в коментарях всі поголовно пишуть що ми бидло! Думаєте я чи будь хто з нас "Западенців" хоче так страшно в Європу Я сплю і бачу що я живу в незалежні державі від москалів і європейців! Але нажаль так невийде немає духу в нашого народу бо нас як рабів століттями тримали! Нам треба Мойсея шоб народ Україно 40 років по пустиням водив щоб всі раби і рабскі думки повимирали! Ви всі думаєте ми тут на західні Україні ходимо фашистські пісні співаємо і москалів ненавидимо пане сергій приїдьте в Львів я Вам залюбки проведу екскурсію!!! ми такі тут бо ми трохи вільніше дихаємо і не такі політично зазомбовані! Зрозумійте я маю Повну вищу освіту закінчив магістратуру юридичний , маю звання офіцера! А працюю електриком! Знаєте чому бо не хочу бути псом працювати в "міліції" на зарплату 1200грн. І думати як вкрасти чи надурити взагалом ви знаєте як міліція працює! Чи далі служити в так звані нашій "армії" це вже інша розмова про яку я навіть не хочу говорити душа болить!
Вы офицер?Юридическое образование?Хорошо,Вас бьют цепями и палят,кидают в Вас кирпичи...Ваши действия?Да кто Вам уважаемый Андрий даёт право разсуждать как бог...?почему Вы навязываете что нужно смотреть...каждый смотрит что хочет,хочу украинское,хочу росийское,хочу кенийское,зулуское,туземское...а как Вам Новозеландское,или Непальское....От Вы какой-то странный чесно?Всё но не Росийское....москальское,это ж сколько брони нужно иметь?в детстве наверное мозги промыли что есть москали,а есть бендэры ,и что бендеры это хорошо, а москали плохо,Вас что запрограмировали?викиньте свой чип....он устарел...я разскажу:у каждой нации ,расси есть свои большие минуси...,и Украинский и Русский народ это братья,но не в кавычках как Вы пишете,друг друга нужно уважать,мы славяне....братский народ,прошедший не одну войну....и наш народ силён духом,мы это доказали не раз...а порождаете чёрт знает что?Вы кто такой?кто Вам даёт право обзывать людей как вам хочеться,и говорить что Вы постоянно правы..,Вы так хорошо отличаете кто быдло а кто нет что у меня дух захватыват от Ваших убеждений...что нужно смотреть только Украинское,ничего против кстати не имею...люблю украинское которое повторюсь у нас тоже ловит панэ Андрий...повторюсь Вы кто Уважаемый?Вы молекула которая ничего не решает на планете Земля...от которой ничего не зависит....уважаемый,если Вы офицер,то ведите себя как офицер,не все називаються офицерами кто носит звёздочки,или носил....и по этому поводу не мне Вам рассказивать,что вы как шакал реагируете на каждое слово людей,вы ещё скажите"Аккело промахнулся" уважаемый,не навязывайте свою мысль,не порождайте нацизм ,пане Андрий...!!!!с ОГРОМНЫМ НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКИМ УВАЖЕНИЕМ!!!!О ВЕЛИКИЙ ПАНЭ АНДРИЙ И БЬЮ ЧЕЛОМ!если я не прав товарищи форумчане,готов принять критику в свою сторону,гарантирую лояльное отношение к Вашим разным аргументам!!!
 
Статус
Закрита.
Зверху