Які документи необхідно мати для полювання з мисливською собакою?

Статус
Закрита.

hunter_i

Новачок
СССС;67509 сказав(ла):
hunter_i писал:
А от той же бобік, якшо натасканий по підранку, таки на 60%-70% дасть результат знайти підранка.
тут можна лити вдоволь риторики, до речі в різні сторони, тільки не все так просто,
думаю, що нам потрібно перше визначитися чи нам потрібна порода? законодавець визначився позитивно, навіть надав час для легалізації "бобіків",
ну сплив термін легалізації.
Шановний СССС, певно Ви мене не зрозуміли. Я хотів лише зробити акцент на тому, що з будь яким цуциком полювання краще ніж без нього. Як приклад привів полювання на фазана. Бо якшо я купив відстрілку за 50 гр. (для декого це гроші, а для декого ні) то ти хочеш повернутися з трофеем додому. І без собаки, бодай навіть фазан впаде замертво влучним пострілом, то знайти його, не менша проблема ніж вислідити на постріл!!! Бо як відомо, фазан полюбляе непролазні хащі, бурьяни та очерет, а тому відшукати в цих хащах добутий трофей - невдячна робота. І шо робить мисливець не знайшовши підбитого чи пораненого фазана? Правильно, продовжує полювання!!!!!!!!
Ось на чому я хотів наголосити.
А з приводу втрати порід - БРЄД СИВОЇ КОБИЛИ!!! Обмежте спарювання таких бобіків з іменитими і буде Вам і всім від того велике щастя. Бо хто буде полювати з бобіком, в решті решт захоче в роботі собаки якості і будекопить гроші на гарного цуцика з родословною не гіршою ніж у Герінга. )))
А в кого з фінансами йок, то шо ж поробиш.
При таких розкладах виграє тільки наше товариство мисливців.
Та все це лише фантазії. Бо поки буде питання стояти ребром - БАБЛО доти й буде мулька у всёму, бо як відомо, в каламутній воді руками краще риба ловиться.
 

СССС

Мисливець
hunter_i;67654 сказав(ла):
Не зрозумів, тобто зробив інєкцію і твій жульбарс вже тягає качок з плесса??? )))))))))
та ні не потрібно жульбарса колоти))))) це запах дичини, типа духів обробляєш муляж і запускаєш за допомогою катапульти, чи розкидаєш по плесо ось а песик шукає робить стійку та носить)))
взагалі то такими речами заграниця своїх бобіків натаскує, вних там строго з прогулянками не в сезон в по угіддям
 

СССС

Мисливець
hunter_i;67655 сказав(ла):
Шановний СССС, певно Ви мене не зрозуміли.
я добре вашу думку зрозумів, тільки я не про то, тут питання трохи в іншому ракурсі стоїть, щось в роді того, - легалізувати наркоту?, подумайте скільки би грошей бюджет отримав? думаю дуже багато, ось чи ті гроші потрібні? гроші завжди потрібні!, чи вони не вилізуть боком? ой як вилізуть!!! мало не покажеться всім!!!
і тут така сама ситуація, так вроді з бобіком підбереш фазана, це добре, ну а порода? можливо з нею нічого не станеться, тільки законодавець знехтував заробітком "дрібним", та так вирішив, щоб примусити заводити породистих з документами, думаю так вирішив не тільки з грошових мотивів, в свою чергу, я це підтримую, бо вважаю що полювання це не заробіток, а задоволення, а за задоволення потрібно платити, а чим далі то кінчається в нас дике полювання,
всього навсього це є така моя думка
 
Статус
Закрита.
Зверху