Як готувати бекаса?

Ivan1989

Мисливець
Шукав на полюванні качок і натрапив на клондайк бекасів, пробував стріляти але пятірка дуже велика для нього. Думаю повернутись на наступних вихідних з ,,7-кою'' і спробувати добути декілька але задаюсь питанням чи воно мені треба?Як їх готувати і чи смачні вони не знаю. Може хтось порадить рецепти, чи може взагалі їх не чіпати?
 

cagor

Слідопит
Вы сначало добудьте :D попасть в него тяжело. А готовить посто главное без всяких специй, только соль, и сливочное масло. Ощипать, только без кипятка, чуть поджарить на сливочном масле, только совсем чучуть не до готовности, обернуть тонким слоем сала и в духовку. За уши не оттянешь:) Лучще мяса я еще не пробывал.
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Стріляйте 9кою. Ми їх не вичиняли і навіть голову не відрізали.Тоненько нарізаєте сальце і обертаєте ,ув'язуєте нитками .Їх тушать ,тільки ложіть їх на спинку.І саме головне не читайте при дружині старинних рецептів бо там є таке припущення ,що неперевершенний смак бекасу надають глисти .Тому ні в якому разі нутрощі не вичиняються ,а дуже бризгливі повинні порізати кишки (звісно з глистами) промити їх водою і зашити іх разом з салом і петрушкою.
 

Ivan1989

Мисливець
Вы сначало добудьте :D попасть в него тяжело. А готовить посто главное без всяких специй, только соль, и сливочное масло. Ощипать, только без кипятка, чуть поджарить на сливочном масле, только совсем чучуть не до готовности, обернуть тонким слоем сала и в духовку. За уши не оттянешь:) Лучще мяса я еще не пробывал.
Дякую за відповідь, думаю добуду, за пять хвилин підняв до двох десятків, і це тільки з одного краю болота))) А вони дійсно дуже верткі, поведінка трішки схожа на кажанів, так само швидко міняють напрямок руху.
 

Ivan1989

Мисливець
Стріляйте 9кою. Ми їх не вичиняли і навіть голову не відрізали.Тоненько нарізаєте сальце і обертаєте ,ув'язуєте нитками .Їх тушать ,тільки ложіть їх на спинку.І саме головне не читайте при дружині старинних рецептів бо там є таке припущення ,що неперевершенний смак бекасу надають глисти .Тому ні в якому разі нутрощі не вичиняються ,а дуже бризгливі повинні порізати кишки (звісно з глистами) промити їх водою і зашити іх разом з салом і петрушкою.
Дякую, як добуду, буду готувати)
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Одного разу ми з товаришом (доречі товариш повар від Бога і диплом має) приготували бекасів .І ось за вечірнім столом мій товариш промовляє тост,випиває чарку потім відриває голову бекаса бере її за дзьоба і висмоктує мозги причмокуючи ....... Я б вам радив не тількі не читати рецептів в присутності дружини ,а і не вживати бекасів при ній.;)
 

A_N_D_R_E_Y 13

Мисливець
Одного разу ми з товаришом (доречі товариш повар від Бога і диплом має) приготували бекасів .І ось за вечірнім столом мій товариш промовляє тост,випиває чарку потім відриває голову бекаса бере її за дзьоба і висмоктує мозги причмокуючи ....... Я б вам радив не тількі не читати рецептів в присутності дружини ,а і не вживати бекасів при ній.;)
Ще б рецепт від товариша в тему до "Петренко", то б і книгу "Кулінарія від форума УООР" б кинули в видавництво.)))
Та і Ваші жарти були б доречні.
P.S.
Ознайомлений.
 
Зверху