Шукав на полюванні качок і натрапив на клондайк бекасів, пробував стріляти але пятірка дуже велика для нього. Думаю повернутись на наступних вихідних з ,,7-кою'' і спробувати добути декілька але задаюсь питанням чи воно мені треба?Як їх готувати і чи смачні вони не знаю. Може хтось порадить рецепти, чи може взагалі їх не чіпати?
Вы сначало добудьте попасть в него тяжело. А готовить посто главное без всяких специй, только соль, и сливочное масло. Ощипать, только без кипятка, чуть поджарить на сливочном масле, только совсем чучуть не до готовности, обернуть тонким слоем сала и в духовку. За уши не оттянешь Лучще мяса я еще не пробывал.
Стріляйте 9кою. Ми їх не вичиняли і навіть голову не відрізали.Тоненько нарізаєте сальце і обертаєте ,ув'язуєте нитками .Їх тушать ,тільки ложіть їх на спинку.І саме головне не читайте при дружині старинних рецептів бо там є таке припущення ,що неперевершенний смак бекасу надають глисти .Тому ні в якому разі нутрощі не вичиняються ,а дуже бризгливі повинні порізати кишки (звісно з глистами) промити їх водою і зашити іх разом з салом і петрушкою.
Дякую за відповідь, думаю добуду, за пять хвилин підняв до двох десятків, і це тільки з одного краю болота))) А вони дійсно дуже верткі, поведінка трішки схожа на кажанів, так само швидко міняють напрямок руху.
Отчетик сделаете. У меня в холодильнике тоже два лежит, были добуты, при охоте на утку. На новогодний стол собираю шутка. Удачи вам.
Одного разу ми з товаришом (доречі товариш повар від Бога і диплом має) приготували бекасів .І ось за вечірнім столом мій товариш промовляє тост,випиває чарку потім відриває голову бекаса бере її за дзьоба і висмоктує мозги причмокуючи ....... Я б вам радив не тількі не читати рецептів в присутності дружини ,а і не вживати бекасів при ній.
Ще б рецепт від товариша в тему до "Петренко", то б і книгу "Кулінарія від форума УООР" б кинули в видавництво.))) Та і Ваші жарти були б доречні. P.S. Ознайомлений.