Як зберегти биту птицю

Тема у розділі 'Ділимося досвідом', створена користувачем Bekas7, 29 лип 2017.

  1. север

    север ветеран форуму надійна команда

    В охоте мелочей не бывает.
     
  2. kef

    kef Снайпер

    Тим більше коли стосується обробки трофею та власного здоров"я.
     
    север подобається це.
  3. Виталий 2.

    Виталий 2. Мисливець

    Самый лучший сохран: все вечернее в котел.:)
     
    krushinski00, сергей1975 та север подобається це.
  4. kef

    kef Снайпер

    І з дружньою компанією,щоб без наслідків.:D
     
    krushinski00 та Виталий 2. подобається це.
  5. Vadim1721vadim

    Vadim1721vadim Мисливець

    В такую жару как сейчас это наверно мало эффективно день ещё может и поможет а дальше может и сдохнуть.мясо в Ашане купил утром через три часа поездки в багажнике собаке достался шикарный стейк с душком. Так что наверно все это работает при температуре намного пониже чем сейчас.
     
  6. сергей1975

    сергей1975 Мисливець

  7. hantersvirid

    hantersvirid Мисливець

    Мій досвід з відкриття такий: добуваємо з колегою по 4 лиски на кожного, зупиняємось випиваємо закусуємо і тільки після цього патрошимо добуту дичину, промиваємо чистою водою ( вимиваємо кров) а далі так.
    Дома наморожуємо декілька пляшок з водою, закладаємо їх у термосумку туди ж складаємо пиво і горілочку. На полюванні пиво потихеньку знищуємо і закладаємо в сумку чищену дичину. Для впевненості дуже щедро підсолюємо нейодованою сіллю. Пробували такуж систему і з відром. По центру ставимо льодяну пляшку і по мірі добування обкладаємо дичиною. Кожен наступний добутий шар посипаємо сіллю. І звичайно це все накриваємо кришкою. Зберігається відмінно. Вдома вимочуємо у воді. Все готово до приготування.
     
    север, krushinski00 та kef подобається це.
  8. север

    север ветеран форуму надійна команда

    Хороший способ.Поддерживаю. Особенно про холодное пиво понравилось...с аналогичной водочкой. Всенепременно надо будет воспользоваться Вашим советом сохранения дичи!:rolleyes:;)
     
    hantersvirid подобається це.

Поділитися цією сторінкою

Графф