Ящик для спорядження+підставка для гільз.

suxan66

Новачок
Ув. Рома. Ящик для снаряжения патронов получил. Ящик превзошел все мои ожидания.Сделано профессионально и качественно . У тебя золотые руки. Сейчас стою перед делемой чтобы еще у тебя заказать. С наступающим новым годом,счастья,здоровья, благополучия,удачных,метких выстрелов на охоте.Особое спасибо за подставки под патроны на 25 штук они дополнили комплект ящика.
.
 
Хотів поцікавитись - замовлення знову приймаєте?
Замовити б хотілося на січень-лютий ящик для набоїв. На правому фото кришка ящику є і підставкою для споряджуваних набоїв? Отвори в ній більші ніж у тих, що на 25 набоїв? І в них набій можна вставити як однією так і іншою стороною?
Ось такий для 12 калібру.
 

роман!!!

Слідопит
Вітаю! Так кришка ящика є підставкою для спорядження, набоїв. Діаметр отворів 24 мм. Підставки на 25 отворів призначені для зберігання патронів донцем вверх. Зараз вже майже тиждень хворію,тому до свят не встигну навіть зробити замовлення які вже маю. Після свят,по сімейним обставинам,зможу почати працювати десь тільки на початку лютого. Якщо до того часу для Вас ще буде актуально,то думаю щось придумаєм. Вибачте і з повагою!
 

vadymmm

Слідопит
Доброго дня!
Цікавить чи зможите зробити з цього матеріалу шкафчик-сейф, дверка з замком. розмір в*ш*г 1300*400*300. Яка приблизна вартість?
 

Вкладення

роман!!!

Слідопит
Можливо хоч базові деталі зможете? замок звіси та ін. я сам вмонтую!
Вибачте,але не зроблю,бо реально не встигаю робити базові замовлення. Працюю тільки після основної роботи і в вихідні. Замотався і втомився. По сімейним обставинам до лютого не працюю,а там вже замовлень на місяць вперед. Без образ! З повагою!
 

vadymmm

Слідопит
Якщо Ваш товар в попиті, розвивайте цей бізнес. Напевне Вам, пора розширятися, беріть працівників.
 

роман!!!

Слідопит
Це в мене майже хоббі. Заробіток мізерний. На життя заробляю іншим. З наступаючим Новим Роком козаки!!!
 

suxan66

Новачок
Хочу заказать ящик для чистки оружия. Сколько стоит и когда сможете сделать. Недавно у вас покупал ящик для снаряжения качество на высоте.С новым годом.
 

роман!!!

Слідопит
Хочу заказать ящик для чистки оружия. Сколько стоит и когда сможете сделать. Недавно у вас покупал ящик для снаряжения качество на высоте.С новым годом.
Вас теж з Новим Роком! Нажаль почати працювати зможу тільки на початку лютого. Після Різдва на дві неділі їду з України. Ящик для чистки такий як на фото - 250 гр. З повагою!
P60901-143946.jpg
 

suxan66

Новачок
Мне не к спеху готов ждать. Просто жена делает подарок к дню рождения. А так как охота на уток закрыта, подождем. Удачи.
 

Yulas

Новачок
Приветствую,Роман! Может не внимательно тему просмотрел,нужен ящик с подставкой для Релоадинга 308.кал. Такие делаете? С ув.
 

роман!!!

Слідопит
Вітаю! Зроблю без проблем, але по сімейним обставинам до лютого не працюю. Якщо в лютому буде актуально - пишіть.
 

роман!!!

Слідопит
Добрий вечір! Можливо замовити підставки для набоїв окремо (25шт) - 12 к ---8 шт., коли в вас буде вільний час
Ящик для спорядження 12 к -
http://uoor.com.ua/forum/index.php?threads/Ящик-для-спорядження-підставка-для-гільз.35757/page-22
Вітаю! Почну працювати десь через тиждень-півтора, але вже маю замовлення. Якщо згодні почекати, то киньте мені в пп номер тел., а я як звільнюсь вас наберу. З повагою!
 
Зверху