зберігання мисливської зброї

Статус
Закрита.

север

ветеран форуму
надійна команда
Послушайте. В мусорском приказе 622 указан перечень документов и там указано, что справка о не судимости делается разрешителем, как и рапорт это его головная боль. Они разводят, а люди ведутся. К слову я своего разрешителя видел дважды за 18 лет и ни разу порога он не переступал и не переступит
Хм...а каким образом тогда Вы продлеваете разрешение на оружие, раз к себе не пускаете ни разрешителя, ни участкового? Они что-пишут информацию с Ваших слов - так, мол, и так-сейф у меня есть? Без проверки?!
 

Dmitrriy

Мисливець
Продлеваю легко и просто-сдаю документы, потом забираю))) проверки приходили не по продлению, а просто так. Даже если бы пришли проверить наличие, то проблем поднести им сейф я не вижу, но такого ещё не было)
Проблем с недопуском в квартиру тоже не было
 

Олег-Малин

Новачок
Ні довідка ні рапорт давним давно не потрібні!!!!!!!!!!! Це все розводняк в дозвільній. Перечитайте перелік документів який необхідно надати для отримання дозволу.
 

Копатыч

Зброяр
Ні довідка ні рапорт давним давно не потрібні!!!!!!!!!!!
7.3. Особова справа власника зброї містить такі документи:
матеріали перевірки власника зброї, рапорт (додаток 14),
інформацію про відсутність або наявність судимості, медичні
довідки (крім охолощеної зброї);
интересно, как в "деле" появится рапорт, если не пустить участкового?
где то читал, уже не помню, что владелец, обязан явится к разрешителю, за месяц, до окончания, срока действия разрешения......
вот за этот месяц и "готовится" справка о "не судимости", рапорт участкового (о проверке, по месту жительства), могут пройти опросить соседей, на предмет "поведения в быту" (буйный или нет, злоупотребляет спиртным или нет), о чем составят рапорт и подошьют в дело ....
 
Останнє редагування:

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
А с какого перепуга вы их вообще пускали? И у нас нет закона про оружие, а только мусорская инструкция, которая по сути не является законом и касается только сотрудников ведомства, коими мы не являемся
Дмитрий! Лично Вы можете вести себя так, как Вам позволяет ваша совесть, воспитанность и законопослушность.
Однако советовать коллегам-охотникам-форумчанам вести себя так, как Вы, я бы вам не советовал... Тем более, что по сути вы не правы!!!
Да, у нас нет Закона об оружии (думаю, в частности, из-за большого количества нигилистов в нашем молодом государстве!), но у нас есть:
Закон України "Про Національну поліцію", а в нем - много чего интересного, обязательного для исполнения полицейскими и гражданами. Например:
"Розділ IVПОВНОВАЖЕННЯ ПОЛІЦІЇ

Стаття 23.Основні повноваження поліції

1. Поліція відповідно до покладених на неї завдань:

21) здійснює контроль за дотриманням фізичними та юридичними особами спеціальних правил та порядку зберігання і використання зброї, спеціальних засобів індивідуального захисту та активної оборони, боєприпасів, вибухових речовин і матеріалів, інших предметів, матеріалів та речовин, на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ;

Стаття 31. Превентивні поліцейські заходи

1. Поліція може застосовувати такі превентивні заходи:

8) перевірка дотримання вимог дозвільної системи органів внутрішніх справ;

Стаття 32. Перевірка документів особи

1. Поліцейський має право вимагати в особи пред’явлення нею документів, що посвідчують особу, та/або документів, що підтверджують відповідне право особи, у таких випадках:

4) якщо в особи є зброя, боєприпаси, наркотичні засоби та інші речі, обіг яких обмежений або заборонений, або для зберігання, використання чи перевезення яких потрібен дозвіл, якщо встановити такі права іншим чином неможливо;

Стаття 39.Перевірка дотримання вимогдозвільної системи органів внутрішніх справ

1. Поліція в порядку, визначеному Міністерством внутрішніх справ України, може оглядати за участю адміністрації (керівництва) юридичних осіб, фізичних осіб (у тому числі фізичних осіб - підприємців) чи їх уповноважених представників приміщення, де знаходяться зброя, спеціальні засоби, боєприпаси, вибухові речовини та матеріали, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила або порядок та на які поширюєтьсядозвільна система органів внутрішніх справ, а також безпосередньо оглядати місця їх зберігання з метою перевірки дотримання правил поводження з ними та правил їх використання.

2. Поліція може оглядати зброю, спеціальні засоби, боєприпаси, що знаходяться у фізичних та юридичних осіб, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання та використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюєтьсядозвільна система органів внутрішніх справ, з метою перевірки дотримання правил поводження з ними та правил їх використання.

3. Поліція відповідно до порядку, визначеного Міністерством внутрішніх справ України, вилучає зброю, спеціальні засоби, боєприпаси, вибухові речовини та матеріали, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюєтьсядозвільна система органів внутрішніх справ, а також опечатує і закриває об’єкти, де вони зберігаються чи використовуються (у тому числі стрілецькі тири, стрільбища невійськового призначення, мисливські стенди, підприємства і майстерні з виготовлення та ремонту зброї, спеціальних засобів, боєприпасів, магазини, у яких здійснюється їх продаж, піротехнічні майстерні, пункти вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування) у випадку виявлення порушення правил поводження з ними та правил їх використання, що загрожують громадській безпеці, до усунення таких порушень.

4. Поліція інформує відповідний орган Міністерства внутрішніх справ України в одноденний строк про кожен факт виявленого порушення правил зберігання і використання зброї, спеціальних засобів, боєприпасів, вибухових речовин та матеріалів, інших предметів, матеріалів і речовин, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ".

Вот Вам (и другим желающим) законодательные основания для проведения проверки хранения вами в вашем помещении (жилище) Вашого оружия!
Далее идет подзаконный нормативно-правовой акт, позорно обозванный Вами "мусорским приказом 622", видимо, из-за того, что Вы перед сказанным не подумали хорошо. И в нем есть тоже кое-что по ему вопросу, например:
"7. Облік власників зброї, пристроїв
7.3. Особова справа власника зброї містить такі документи:
матеріали перевірки власника зброї, рапорт (додаток 14), інформацію про відсутність або наявність судимості, медичні довідки (крім охолощеної зброї);
7.7. Контроль за зберіганням вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв, що належать громадянам, здійснюється органами внутрішніх справ відповідно до законодавства. Перевірка порядку зберігання зброї громадянами проводиться дільничними інспекторами міліції не рідше одного разу
на три роки. Про результати перевірки складається рапорт, який підшивається до особової справи власника зброї, пристрою. Вимоги працівників органів внутрішніх справ щодо забезпечення схоронності
вогнепальної зброї та бойових припасів до неї, а також пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв, патронів до них є обов'язковими для її власників. При оформленні завдання дільничному інспекторові міліції допускається його заповнення як на кожного власника окремо, так і на групу власників за списком.
При зміні місця проживання, придбанні зброї та її перереєстрації громадяни обов'язково перевіряються за місцем проживання".

Другие пункты Инструкции приказа МВД № 622 указывать не буду, только еще раз соглашусь со мнениями коллег, которые пообещали Вам неприятности по продлению разрешения. Дело в том, что указанные "особові справи" время от времени проверяют у разрешителей, и не только старшие по званию, но и прокуратура, она же разрешителям и вставляет, ежели достойны... Кстати, в этом деле должна быть справка о несудимости, ее тоже проверяют прокуроры, посему разрешители ее обязательно в дело кладут, хотя, как Вы правильно сказали, где и как они (разрешители) ее добывают - это их проблемы (мы об этом тут сто раз говорили!).
Да, чуть не упустил: в приказе сказано о наличии в деле рапорта (додаток 14).

Так что не сбивайте коллег на неправедный путь!!! Это им может дорого стоить!
 
Останнє редагування:

Dmitrriy

Мисливець
Ув Яковлев. Я считаю, обоснованно, незаконным приказ номер 622. Это же признал и кабмин. Я поддержал манивест владельцев оружия и не буду продлевать свои разрешения на оружие. Более того, я готов встретиться лично с вами и представителями мвд на одесском стрельбище, на которое теперь принципиально езжу без разрешения. И готов ходить по судам, дабы доказать незаконность этой всей сраной комедии. Себя они награждают без медкомиссии, проверок, справок и сроков действия. Нас же, как оленей гоняют чтобы выкачать денег и посмеяться...при этом имея за поясом наградной короткоствол который продлевать нет нужды. Я не собираюсь жить по этому принципу, поэтому уже давно (дважды) пришедшие с проверкой мусора пошли нахрен и при этом ни каких санкций ко мне не применили. Что говорит о том, что они понимают всю незаконность своих требований. Да, я не раз судился с мусорами(не разрешительная) и всегда давал им под хвост и дальше буду давать. А кто не хочет, пусть следует ведомственным приказам, которые на гражданских априори не распространяются.
Я всё сказал, спасибо что дочитали
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Ув Яковлев. Я считаю, обоснованно, незаконным приказ номер 622. Это же признал и кабмин. Я поддержал манивест владельцев оружия и не буду продлевать свои разрешения на оружие. Более того, я готов встретиться лично с вами и представителями мвд на одесском стрельбище, на которое теперь принципиально езжу без разрешения. И готов ходить по судам, дабы доказать незаконность этой всей сраной комедии. Себя они награждают без медкомиссии, проверок, справок и сроков действия. Нас же, как оленей гоняют чтобы выкачать денег и посмеяться...при этом имея за поясом наградной короткоствол который продлевать нет нужды. Я не собираюсь жить по этому принципу, поэтому уже давно (дважды) пришедшие с проверкой мусора пошли нахрен и при этом ни каких санкций ко мне не применили. Что говорит о том, что они понимают всю незаконность своих требований. Да, я не раз судился с мусорами(не разрешительная) и всегда давал им под хвост и дальше буду давать. А кто не хочет, пусть следует ведомственным приказам, которые на гражданских априори не распространяются.
Я всё сказал, спасибо что дочитали
Весьма спорное суждение!
А не зная сути Ваших судов, сказать что-то в чем причина их проигрышей практически невозможно... Может, они процедуру нарушили?.. Но Вы, думаю, не приказы оспаривали, а действия их исполнителей.
Но раз Вы все сказали, продолжать не буду.
 

Олег-Малин

Новачок
7.3. Особова справа власника зброї містить такі документи:
матеріали перевірки власника зброї, рапорт (додаток 14),
інформацію про відсутність або наявність судимості, медичні
довідки (крім охолощеної зброї);
интересно, как в "деле" появится рапорт, если не пустить участкового?
где то читал, уже не помню, что владелец, обязан явится к разрешителю, за месяц, до окончания, срока действия разрешения......
вот за этот месяц и "готовится" справка о "не судимости", рапорт участкового (о проверке, по месту жительства), могут пройти опросить соседей, на предмет "поведения в быту" (буйный или нет, злоупотребляет спиртным или нет), о чем составят рапорт и подошьют в дело ....
най дивовижніше в тому рапорті слова начальника до дільничого)))) -
"Пропоную Вам" ))))
Все інше елементарно перевіряється, довідку про судимість запит роблять і ПОВИННІ самі, діти не зареєстровані-паспортний стіл! Як характеризує себе громадянин????????? Да відкрив свій греб.......й реєстр і подивився чи були провадження на таке то прізвище! ВСЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! То дупу піднять не можуть лишній раз.
 

Олег-Малин

Новачок
Дмитрий! Лично Вы можете вести себя так, как Вам позволяет ваша совесть, воспитанность и законопослушность.
Однако советовать коллегам-охотникам-форумчанам вести себя так, как Вы, я бы вам не советовал... Тем более, что по сути вы не правы!!!
Да, у нас нет Закона об оружии (думаю, в частности, из-за большого количества нигилистов в нашем молодом государстве!), но у нас есть:
Закон України "Про Національну поліцію", а в нем - много чего интересного, обязательного для исполнения полицейскими и гражданами. Например:
"Розділ IVПОВНОВАЖЕННЯ ПОЛІЦІЇ

Стаття 23.Основні повноваження поліції

1. Поліція відповідно до покладених на неї завдань:

21) здійснює контроль за дотриманням фізичними та юридичними особами спеціальних правил та порядку зберігання і використання зброї, спеціальних засобів індивідуального захисту та активної оборони, боєприпасів, вибухових речовин і матеріалів, інших предметів, матеріалів та речовин, на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ;

Стаття 31. Превентивні поліцейські заходи

1. Поліція може застосовувати такі превентивні заходи:

8) перевірка дотримання вимог дозвільної системи органів внутрішніх справ;

Стаття 32. Перевірка документів особи

1. Поліцейський має право вимагати в особи пред’явлення нею документів, що посвідчують особу, та/або документів, що підтверджують відповідне право особи, у таких випадках:

4) якщо в особи є зброя, боєприпаси, наркотичні засоби та інші речі, обіг яких обмежений або заборонений, або для зберігання, використання чи перевезення яких потрібен дозвіл, якщо встановити такі права іншим чином неможливо;

Стаття 39.Перевірка дотримання вимогдозвільної системи органів внутрішніх справ

1. Поліція в порядку, визначеному Міністерством внутрішніх справ України, може оглядати за участю адміністрації (керівництва) юридичних осіб, фізичних осіб (у тому числі фізичних осіб - підприємців) чи їх уповноважених представників приміщення, де знаходяться зброя, спеціальні засоби, боєприпаси, вибухові речовини та матеріали, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила або порядок та на які поширюєтьсядозвільна система органів внутрішніх справ, а також безпосередньо оглядати місця їх зберігання з метою перевірки дотримання правил поводження з ними та правил їх використання.

2. Поліція може оглядати зброю, спеціальні засоби, боєприпаси, що знаходяться у фізичних та юридичних осіб, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання та використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюєтьсядозвільна система органів внутрішніх справ, з метою перевірки дотримання правил поводження з ними та правил їх використання.

3. Поліція відповідно до порядку, визначеного Міністерством внутрішніх справ України, вилучає зброю, спеціальні засоби, боєприпаси, вибухові речовини та матеріали, інші предмети, матеріали і речовини, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюєтьсядозвільна система органів внутрішніх справ, а також опечатує і закриває об’єкти, де вони зберігаються чи використовуються (у тому числі стрілецькі тири, стрільбища невійськового призначення, мисливські стенди, підприємства і майстерні з виготовлення та ремонту зброї, спеціальних засобів, боєприпасів, магазини, у яких здійснюється їх продаж, піротехнічні майстерні, пункти вивчення матеріальної частини зброї, спеціальних засобів, правил поводження з ними та їх застосування) у випадку виявлення порушення правил поводження з ними та правил їх використання, що загрожують громадській безпеці, до усунення таких порушень.

4. Поліція інформує відповідний орган Міністерства внутрішніх справ України в одноденний строк про кожен факт виявленого порушення правил зберігання і використання зброї, спеціальних засобів, боєприпасів, вибухових речовин та матеріалів, інших предметів, матеріалів і речовин, щодо зберігання і використання яких визначено спеціальні правила чи порядок та на які поширюється дозвільна система органів внутрішніх справ".

Вот Вам (и другим желающим) законодательные основания для проведения проверки хранения вами в вашем помещении (жилище) Вашого оружия!
Далее идет подзаконный нормативно-правовой акт, позорно обозванный Вами "мусорским приказом 622", видимо, из-за того, что Вы перед сказанным не подумали хорошо. И в нем есть тоже кое-что по ему вопросу, например:
"7. Облік власників зброї, пристроїв
7.3. Особова справа власника зброї містить такі документи:
матеріали перевірки власника зброї, рапорт (додаток 14), інформацію про відсутність або наявність судимості, медичні довідки (крім охолощеної зброї);
7.7. Контроль за зберіганням вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв, що належать громадянам, здійснюється органами внутрішніх справ відповідно до законодавства. Перевірка порядку зберігання зброї громадянами проводиться дільничними інспекторами міліції не рідше одного разу
на три роки. Про результати перевірки складається рапорт, який підшивається до особової справи власника зброї, пристрою. Вимоги працівників органів внутрішніх справ щодо забезпечення схоронності
вогнепальної зброї та бойових припасів до неї, а також пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв, патронів до них є обов'язковими для її власників. При оформленні завдання дільничному інспекторові міліції допускається його заповнення як на кожного власника окремо, так і на групу власників за списком.
При зміні місця проживання, придбанні зброї та її перереєстрації громадяни обов'язково перевіряються за місцем проживання".

Другие пункты Инструкции приказа МВД № 622 указывать не буду, только еще раз соглашусь со мнениями коллег, которые пообещали Вам неприятности по продлению разрешения. Дело в том, что указанные "особові справи" время от времени проверяют у разрешителей, и не только старшие по званию, но и прокуратура, она же разрешителям и вставляет, ежели достойны... Кстати, в этом деле должна быть справка о несудимости, ее тоже проверяют прокуроры, посему разрешители ее обязательно в дело кладут, хотя, как Вы правильно сказали, где и как они (разрешители) ее добывают - это их проблемы (мы об этом тут сто раз говорили!).
Да, чуть не упустил: в приказе сказано о наличии в деле рапорта (додаток 14).

Так что не сбивайте коллег на неправедный путь!!! Это им может дорого стоить!
то все добре,але є один маленький нюанс, в УСТАНОВЛЕНОМУ законом порядку! Не просто так, що участковий набухався і поперся вночі сейфи перевірять, і так кожного дня! Як мінімум оголосять людині підозру в письмовому вигляді, а тоді будьласка заходьте хоч кожного дня...
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
то все добре,але є один маленький нюанс, в УСТАНОВЛЕНОМУ законом порядку! Не просто так, що участковий набухався і поперся вночі сейфи перевірять, і так кожного дня! Як мінімум оголосять людині підозру в письмовому вигляді, а тоді будьласка заходьте хоч кожного дня...
Вы еще скажите, что он придет с кучей бля.дей и попросит выпить. В таком случае можете на него пожаловаться!
И потом: речь и идет об установленном законом порядке: он не в гости пришел, а вам жалко ему чайку налить, он пришел проверять правильность хранения оружия.
ПыСы. Кстати, все участковые предварительно созванивались со мной по телефону, который в деле есть, и договаривались о встрече для проверки. Обычно я сам к ним приходил после звонка, этим все и заканчивалось (у меня ж на роже написано, что я хороший и правильный ;) )
 
Останнє редагування:

Копатыч

Зброяр
То дупу піднять не можуть лишній раз.
то все добре,але є один маленький нюанс, в УСТАНОВЛЕНОМУ законом порядку! Не просто так, що участковий набухався і поперся вночі сейфи перевірять, і так кожного дня! Як мінімум оголосять людині підозру в письмовому вигляді, а тоді будьласка заходьте хоч кожного дня...
Вам лень прочитать приказ 622, но вы задаете вопрос, потом "начитавшись" начинаете "бухтеть" ......, так если им тяжело поднять жопу, а вам, открыть страницу на компе, так чем вы отличаетесь от них? Правильно, ни чем ......
Все смотрят по своим углом .....егеря не хера не делают ...., так иди и работай егерем, будешь делать то, что надо ..., та не оно мне не надо.....
менты херово работают, так иди и работай правильно, та не, оно мне не надо .... и так везде, такой у нас менталитет, хорошо там, где нас нет ....
 

Dmitrriy

Мисливець
то все добре,але є один маленький нюанс, в УСТАНОВЛЕНОМУ законом порядку! Не просто так, що участковий набухався і поперся вночі сейфи перевірять, і так кожного дня! Як мінімум оголосять людині підозру в письмовому вигляді, а тоді будьласка заходьте хоч кожного дня...
Ага, в установленном ЗАКОНОМ порядке. Только у нас ни порядка, ни закона...в этом всё и дело
 

Копатыч

Зброяр
Ага, в установленном ЗАКОНОМ порядке. Только у нас ни порядка, ни закона...в этом всё и дело
Ну если нет Закона, то значит приобретенное вами оружие, является априори вне Закона, тогда пойдите его сдайте .....
Или предложите "собрать" все стволы, ранее выданные, на основании того, что они все "в не Закона", ведь его нет .....
А лучше прийдите в магазин и ссылаясь на отсутствие Закона об оружии, купите себе какой нибудь ствол, я думаю, туда куда вас пошлют, вам рассказывать не надо?
 

Dmitrriy

Мисливець
Я уже выше описывал свой алгоритм действий, а вы делайте как вам угодно)
 

KFoR

Зброяр
является априори вне Закона
якщо немає закону який забороняє, або обмежує право власності на зброю то вся зброя в тому числі і яка не перебуває на обліку не може бути не законною. Тобто вся зброя в Україні є легальною. Буде закон про зброю буде і відповідальність за не законне володіння(
http://zbroya.info/uk/partner/law-o...povodzhennia-zi-zbroieiu-trishchit-po-shvakh/ )
Стосовно магазину то якщо б магазин продадв без встановленого ЗАКОНОМ(якого немає) дозволу то порушить інструкціб МВС, а коли не продасть Закон України про захист прав споживачів.
 

Dmitrriy

Мисливець
якщо немає закону який забороняє, або обмежує право власності на зброю то вся зброя в тому числі і яка не перебуває на обліку не може бути не законною. Тобто вся зброя в Україні є легальною. Буде закон про зброю буде і відповідальність за не законне володіння(
http://zbroya.info/uk/partner/law-o...povodzhennia-zi-zbroieiu-trishchit-po-shvakh/ )
Стосовно магазину то якщо б магазин продадв без встановленого ЗАКОНОМ(якого немає) дозволу то порушить інструкціб МВС, а коли не продасть Закон України про захист прав споживачів.
Люди привыкли жить по старине, кланяться ментам и делать как говорят. Боятся перемен, но хотят их, при этом ни когда ни чего не делая для этих самых перемен. Это их жизнь и их право, и как им не объясняй, что нас "имеют", толку будет мало(((
 

Олег-Малин

Новачок
Вам лень прочитать приказ 622, но вы задаете вопрос, потом "начитавшись" начинаете "бухтеть" ......, так если им тяжело поднять жопу, а вам, открыть страницу на компе, так чем вы отличаетесь от них? Правильно, ни чем ......
Все смотрят по своим углом .....егеря не хера не делают ...., так иди и работай егерем, будешь делать то, что надо ..., та не оно мне не надо.....
менты херово работают, так иди и работай правильно, та не, оно мне не надо .... и так везде, такой у нас менталитет, хорошо там, где нас нет ....
наверно только тем отличаюсь что я им ничего не должен а они нам всем , в том числе и вам должны!), вопрос был задан исключительно о ПОМПЕ, вдруг чете упустил. А вы на будущее, раз так сильно уж владеете нормативкой, почитайте что выше Инструкция или Закон. Дмитрий абсолютно прав, просто народ терпилы, и все. Закона нет!!!!! Как не крути, а все что не запрещено- РАЗРЕШЕНО!!!!
 
Останнє редагування:

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
наверно только тем отличаюсь что я им ничего не должен а они нам всем , в том числе и вам должны!), вопрос был задан исключительно о ПОМПЕ, вдруг чете упустил. А вы на будущее, раз так сильно уж владеете нормативкой, почитайте что выше Инструкция или Закон. Дмитрий абсолютно прав, просто народ терпилы, и все. Закона нет!!!!! Как не крути, а все что не запрещено- РАЗРЕШЕНО!!!!
Что ж вы такие... непонимающие! вам тут всё по двадцать раз повторяют, а до вас все не доходит! Вам же сказано: есть Закон Украины "О национальной полиции", в нем, как минимум, об оружии и разрешительной системе, и действиях полиции три статьи - 23, 31, 39, к Закону есть подзаконный акт (вполне нормальное явление), в нем все уточняется, а судя по всему вы ни то, ни другое ниразу не читали и не видели, бубните все про какой-то "закон об оружии", которого действительно нет (а на это и суда нет!).
Если вас там на местах плохо и неправильно проверяют и "обслуживают" ваши местные полицаи, то это ваше либо горе, либо радость. Но могу вполне подсобить - помочь с ними поближе познакомиться, чтобы народу глупости всякие не внушали! Прямо из Министерства попросят пойти навстречу "товарищам", которые не понимают законодательства и нормативно-правовых актов, да еще "вражеской" пропагандой занимаются в наше сложное военное время!!! Потом будете или с Министерством судиться, или со мной за мою гражданскую позицию.:mad:
ПыСы. Блин, сто раз об одном и том же...
ПыПыСы. Олег-Малин! Уже поняли, как ментов-понтов посылать под три черты и не пускать на проверку?!. Ну и слава Богу! Тему тогда закрываю, раз вы теперь такой... правильный!
 
Статус
Закрита.
Зверху