какой рюкзак лучше для охоты!?

Статус
Закрита.

igarek

Мисливець
охотник из Сум;221851 сказав(ла):
igarek писал:
Сегодня на рынке на собачьих рядах видел дед продавал вещмешок-цена 20грн

как раз завтра буду на рынке!зайду посмотрю,может что интересное найду!
А нету случайно координат мастера по дереву в Сумах,цевье подлечить нужно!
Обратись в Фазан или Динамо,там должны знать
 

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник
охотник из Сум;221851 сказав(ла):
igarek писал:
Сегодня на рынке на собачьих рядах видел дед продавал вещмешок-цена 20грн

как раз завтра буду на рынке!зайду посмотрю,может что интересное найду!
А нету случайно координат мастера по дереву в Сумах,цевье подлечить нужно!
А, что с цевьем случилось если не секрет?
 

охотник из Сум

Мисливець
Эжекторами углы откололо,ну,по крайней мере я так думаю,купил уже таким!
 

Вкладення

ulven

Мисливець
Я користуюсь туристичним рюкзачком, який придбав ще за роки 3 до того, як вирішив стати мисливцем. Фірма - не повірите, але Китай. Але той, що з якісних китайців. Зручні "дуті" лямки, які спеціальною лямкою стягуються на грудях. Основний відсік за допомогою спеціальної мембрани можна як зменшити для ходового полювання, так і збільшити для виїздного. Лямками на боках основний відсік також регулюється по вмісткості. В результаті місткість від "скільки нада" до 40 літрів. Тією ж мембраною і додатковими зіпами можна розділити відсік на два окремих. Додатково рюкзак кріпиться поясною лямкою на талії. Спинка рюкзака оснащена гнучкими внутрішніми стійками, які і добре розвантажують спину, і не дають будь-чому із вмісту рюкзака тиснути ззаду. В сумарному - нагрудною та поясною лямками рюкзак підганяється так, що ніби прилипає до спини, приймає її форму - дискомфорту від переноски на довгих дистанціях не відчував. Матеріал - не скажу - якийсь китайський супер-пупер сплав чогось із чимось: зовні - як щільна тканина, а з середини таке, як прогумоване. Поки під дощем не промакало, але й бутерброди ніби також не зпарювались. Є дві великі зовнішні кишені на лицьовій стороні та дві вузькі і високі з боків. Є кишенька із тримачем для пляшки із водою. Ще дві кишені (знімні) на поясній лямці - офігенно зручно для курців.
Правда, є два недоліки. Перший, то це колір - він у мене чорний і жовтим. Видно його певно з багатьох км. Але, якщо вірити "бивалим" мисливцям, що тварина візуально найперше "січе" рух, а колір - то для неї тридесяте, то цей окрас я і не вважаю недоліком. Бувалі беруть мене у компанію, полюємо і поки мене ніхто копняком за це не гнав. Зате впевнений, що в мою сторону точно ніхто не вистрілить, бо не помітити його неможливо.
Другий недолік - дуті лямки: на них приклад рушниці погано лягає - промазати запросто, особливо коли навскидку доводиться стріляти. Але борюсь із цим елементарно - затягую нагрудну лямку і місце для приклада стає вільним. Коли перехід і ймовірність пострілу нульова - відпускаю лямку для зручності переноски.
Хоча, знаєте, напевно все діло у звичці. Свого часу і з солдатським речмішком набігався, і з "едельвейсом", але цей турист мені підходить ідеально: і універсальний, і місткий, і зручний для доступу до вмісту. І хоча й китаєць, але вже скільки років - ну так, потерся, але ніде не порвався. Хоча переніс уже не одного зайця, не один кілограм бутербродів і не один літр...байок на привалі після полювання.
 

силя20к

Новачок
AndriyJaremko;221781 сказав(ла):
охотник из Сум писал:
.S.выбор между советским рюкзаком и солдатским!новые громадные и натовские не катят!





Якщо хочете совкові рюкзаки то купіть військовий "вещь-мешок" за 50 грн. і не партесь! Я коли став мисливцем купив такий і користувався ним 3 роки. Тепер дожився до такого Штурмового ранця фірми Мілтек натішитись не можу згадаю як я карячився з тим ..... мішком Дуже зручний особливо при довгих переходах!
Забув додати ранець на 30 літрів компактний все необхіден влазить + аптечка!
В мене теж такий милтек на 50л входить все
 
Статус
Закрита.
Зверху