куропатки и мои кормушки 22.01.16

хитрый лис

клон забаненого
наблюдая из окна как птицы безрезультатив но бегают из одного края поля в другой в поисках пищи, решил немножко их подкормить,кормушки соорудил примитивные(лоток из под яиц и два электрода)
IMG_0026.JPG
IMG_0022.JPG
, но есть возможность их частой замены так как все это видно из моего окна.Установил 8штук.Снега очень много да еще и корка образовалась идти не очень легко.Будем ждать их прихода постараюсь сфоткать.И еще пару фото
IMG_0031.JPG
IMG_0036.JPG
IMG_0042.JPG
IMG_0040.JPG
 

Вкладення

Останнє редагування:

DVV

Слідопит
Сам живу за містом, роблю годувальниці з пластикових бутилок, підвішую на поодиноких кущах , на дні роблю невеличкі дірки, сиплю кабачки, пшеничну крупу пшоно, працює. В цьому році погодні умови погані, сніг великий, наст і т.д. куріпки у звичних містах немає в полі. Змістилися на дачі, в посадки, там де є трави, пагорби, з оголеною землею.... Тема гарна, підтримую
 

хитрый лис

клон забаненого
Гости были, покушали хорошо, стол накрыли снова;). Ночью шел снежок следы сфоткать не вышло, куропатки были на трех из восьми кормушках,в этот раз возле терновника был утренний след зайца ,нарезал гарбузок уверен что не откажется касой
IMG_0049.JPG
 

КСФ

Слідопит
ну хоч одна толкова тема! продовжуйте в тому ж дусі! і все буде путьом!
с разрешения автора фотографий с др форума..Спасают поголовье своими силами и св.средствами.Сегодня звонил,узнавал..Тот,кто снимает с нас дань ,палец о палец не ударил..Я так понимаю надо организовывать людей и решать задачу..надеюсь поддержат.Как говорится-с миру по нитке...
 

Вкладення

слон

ветеран форуму
надійна команда
Как говорится-с миру по нитке...
-Голому вірьовка)))) У нас всі годівниці засипані десь на 5 днів .Як буде об,їзд я Вам їх нафотографую досить різноманітних (зроблені і трезвими і не дуже ) ,в різноманітних стилях в тому числі і "Рококо"
 

Вкладення

Останнє редагування:

хитрый лис

клон забаненого
можно по подробней "У нас" это организация либо вы лично сами инициатор, а то шутка с веревкой прозвучала как будто мы вам и в подметки не годимся.
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
шутка с веревкой прозвучала как будто мы вам и в подметки не годимся.[/QUOTE] Ні в якому разі -"На полюванні й батько брат". Чому такі жарти ? Це дуже довга історія - у нас організація утворена в кінці 2012 року яка виконала всі вимоги законодавства і до тепер не отримала мисливських угідь в користування по причині :узурпації влади , корупції, війни , втрати наших документів Донецьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства ,як тепер (після повторного збору документів ) то губернатор Дон. обл. Жебрівський П .І. не має права закріплювати мисливські угіддя(з його слів) ,а обл. ради (з усіма її правами) не існує хоча її і ніхто не скасовував -просто депутатів зібрати ніхто не може.А кабінет міністрів не бажає надати таке право губернатору !!!! От тільки незрозуміло чому ?? Можливо для того щоб всі мисливські угіддя області опинилися в Держрезерві і з нашої богатої держави взяти гроші з бюджету на охорону ???Я не можу збагнути -один підпис- і люди працюють!!! Не їдуть до Росії і не тягають дрючки на пилорамах ,а працюють і платять налоги в Україну ,а якщо і ліцензії .................. АЛЕ тема про годівниці . Так сталося що куріпки,кози,фазани-грошей не їдять ,і так у нас заведено що корма -це останнє на що витрачаються кошти після запчастин,пального і ремонтів туалетів і.т.д. А що стосується годівниць- вони у нас завжди були і будуть незалежно від рішень кабінету міністрів і настрою премьєр -міністра-тому що ніяке рішення кабміну не нагодує в сніг і наст дичину -тому що куріпки ,кози,фазани -рішення ці не їдять. З ПОВ !
 

хитрый лис

клон забаненого
Молодцы парни даже во время "войны" вы не забываете о природе, кто как не вы в эти тяжелые времена о ней позаботится.
 

слон

ветеран форуму
надійна команда
Дуже важкий сніг ! За все життя я не бачив скільки птиці на годівницях ,навіть кози почали їсти з фазанячих годівниць .Як у нас кажуть-" Голод не тьотка-він дядько!"
 

Вкладення

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Да,молодцы мужики,нечего сказать!!Да воздастца вам за ваши труды!!
 
Останнє редагування:

MORGAN1

Мисливець
Классная задумка, возьму на вооружение,сам хожу подкармливать фазана по дороге к кормушке подымаю стаю куропатки, решил и их подкормить ,попробую лотки из под яиц. Фазана кормлю кукурузой для куропатки будет крупновато,что ты им сыпиш?
 

хитрый лис

клон забаненого
сыплю любые крупы перемолатые, но лучше всего едят ячневую крупу, покупаю для варки каш для собаки и с куропатками делюсь;)
 

хитрый лис

клон забаненого
только я думаю эфективно только когда лежит снег
 

MORGAN1

Мисливець
Унас оттепель,снег таит но, снег и морозы еще будут, февраль впереди.
 
Зверху