лодочний двигун з мотокоси!

Статус
Закрита.

оскар

Мисливець
шановні форумчани! незнаю чи це буде актуально ,але я хочу створити тему про лодочні двигуни зі мотокоси! прошу Вас ділитись своїми спостереженнями,досвідом та якщо в кого є які креслення прошу поділитись так як маю таку мету зробити такий двигун! але пока незнаю чи варто та з чого краще зробити! дивився відео в ютубі то там пропонують робити редуктор з болгарочного редуктора інші пропонують брати чобіт з ветерка або салюта! як краще???????? чикаю на вашу підтримку!!! Заздалегідь вдячний!!
 

Mykola STARyy

Снайпер
Я над цим задумувався також. Болгарочний вважаю заслабким. Малий модуль (розмір зуба), мала відстань між опОрами, Шарикові підшипники, негерметичність передачі. Чобіт громіздкий, але надійніший. Але найгірше в мотокосі це шум. На полюванні я не хочу слухати тріскотіння газонокосарки.
А найголовніше це вибір, від чого ви хочете отримувати насолоду - якщо від технічної творчості - експериментуйте, якщо від полювання-рибалки то купіть готовий і віддайтеся улюбленій справі. У всякому випадку я поступив таким чином.
 

оскар

Мисливець
редуктор від болгарки потрібно доробляти ставити підшипник та сальніки добре герметизувати та заливати рідку редукторну смазку! шумом також все вирішуєця вихлопна переварюєця в воду як у звичайного двигуна, та також потрібно переробити воздухан, тому що немає резонації в воздухані і виходить також великий шум!
 

оскар

Мисливець
напевно тема нікому нецікава!!!((((( небайдужі відкликніця!!!!
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Справа у тому, що всі човни із мотором повинні обов'язково реєструватися. Човен із таким мотором, на мою думку, зареєстрований не буде. А використання незареєстрованого моточовна є адміністративним правопорушенням.
Сенс розвивати цю тему чи цікавитися нею? Ми віримо, що Кулібіних у нас багата. А порушників законів - ще більше...
 

оскар

Мисливець
задавався я цим петанням !!!! регіструють без проблем!))))))
 
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
регіструють без проблем!)
Не говоріть чепухи!!!Закон забороняє реєстрацію "самоделок"без висновку технічної комісії і величезної кількості експертів,а вони як правило на себе не беруть ніякої гарантії безпеки цього витвору,а тому....!!Догадайтесь самі!
 

оскар

Мисливець
можливо так!))))) але самі говорите що потрібно пройти декілька процедур!"
 
Статус
Закрита.
Зверху