мц 6 тоз

Юрий_84

Мисливець
Цікаво як на полювані мц 6 тоз саме у мисливскому виконані, з усього що я перечитав з інтернету дізнався що бій раструбів на висоті але я хочу брати мц саме у мисливскому виконані з мисливскими звуженями а тут (засада) на усіх ресурсах пишуть що мц добра, міцна рушниця, про бій ..... нічого наче з мисливскими і не полюють взагалі. Можливо хтось поділиться враженями як бій (кучність, різкість, рівномірність осипу -особливо №1 №0) які набої використовують з якими номерами.
 

huntmaster

Слідопит
Ніяких питань до бою моєї МЦ-6 тоз не було. Стріляла вона досить добре. Зараз, на жаль, не залишилось фотграфій з мішенями пристрілки тієї рушниці. Підкаліберною кулею Лі стріляла вона просто прекрасно і стволи зведені дуже добре. Але, хочу зауважити, що чокові звуження в моїх МЦ-6 були різні. В тозівській звичайні звуження, як у більшості рушниць. А от в легкосплавній МЦ-6 - чокові звуження двохступеневі, як на мене ця рушниця менш вибаглива до номерів шроту. Може через 2 переходи в чоках, може по якихось інших причинах.
 

Юрий_84

Мисливець
Які номера шроту використовували в мц 6 тоз і як вона взагалі в плані зручності на полювані особливо на ходових, в тому варіанті що я надумав брати прицільна планка широчезна незнаю наскільки це буде зручним на полювані - такими хтось користувався?
 

huntmaster

Слідопит
В мене на раструбах широка планка. Ніяких незручностей я не відчуваю. А так, взагалі, на мою думку - МЦ-6 дуже вдала модель. Проста по конструкції, міцна, має гарний бій. Для себе тему з вертикалками я закрив саме цими рушницями.
 

huntmaster

Слідопит
На рахунок номерів дробу зараз точно не памятаю. Точно були 5, 6,7,8,0,00.
 

Юрий_84

Мисливець
Я корис туюсь лиш №6 на перо і №0 на пух обидва номери є в Вашому списку -значить з пристрілкою ускладнень не винекне:D:D:D.
 

huntmaster

Слідопит
Кожна рушниця індивідуальна:) тому точно сказати, що саме цими номерами з Вашої рушниці буде гарний бій - не можна. Треба перевіряти пристрілкою.
 

Юрий_84

Мисливець
Ці номера були обрані пристрілками як оптимальні з різних рушниць (іж-12, іж-27ш, іж-39-03т, іж-54, іж-26, іж-58, мц 21-12, зімсон, мц-9 ЦКІБ) тому і думаю що з гарного ствала пристрілка буде -задоволення:D:D:D
 

Юрий_84

Мисливець
Колеги мисливці виставляйте фото в кого є з мц 6 бо поки зроблять "зєльонку" є ризик перегоріти :D:D:D.
 

Юрий_84

Мисливець
Доброго дня. Нарешті сталось придбав мц6 тоз :) найближчим часом спробую відстріляти по бумазі -виставлю рузультат і опишу враження.
 

Юрий_84

Мисливець
Вирвався сьогодні постріляти, нажаль по бумазі не вдалось а от по тарілках :):):) з першого разу -круг 16 тарілок пройшов на відміНННо :D:D:D сам був в шоці:eek: ще два круга по 16 тарілок пройшли по два промахи в кожному для мене це теж не погано:).
Трохи не звичний прямий приклад і прицільна планка (після іж 12) цікаво що результат перевершив сподівання, я в захваті!!!:D:D
 

12х76

ветеран форуму
надійна команда
Нормальная пушка! Стволы переворонить и послужит не один год!
ПОЗДРАВЛЯЮ Юра с ДОСТОЙНОЙ ПОКУПКОЙ!
Ну а тарелочки на стенде тебе уже всё показали))))
 

Юрий_84

Мисливець
:) Я не дивно по тарілках результат дуже порадував враховуючи те що стріляв з нього вперше, щей з прямим прикладом! Спочатку думав приклад змінити а зараз.... думаю треба ще постріляти на полюванні.
 
Зверху