питання по покупці комісійної зброї

mulyavchik

Снайпер
Так це зробити простіше всього але ж хочеться дойти до якогось консенсусу. Щоб нам було добре і "Вам"ніх...во
 

валвор

Мисливець
Добрый день.Сколько % ( или другая сумма) от стоимости ружья нужно оплатить при покупке-переоформлении б/у оружия.Переоформление в магазине вместе с продавцом.С уважением.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Добрый день.Сколько % ( или другая сумма) от стоимости ружья нужно оплатить при покупке-переоформлении б/у оружия.Переоформление в магазине вместе с продавцом.С уважением.
Зашел в ближайший комок. Озвучили цифру 40 % от стоимости покупки: 25 % - доля магазина (тут могут играть размеры. зависит от продавца и его аппетитов); 1,5 % - установленный государством "военный сбор"; 40 - 25 - 1,5 = 13,5 % какой-то финансовый государственный побор (я не спец в этих вопросах).
Естественно, за счет доли магазина размер может играть туда-сюда, но 15 % - установленная на сей час доля государства.
Продумайте вопрос реализации через разрешителя продающей стороны: покупатель берез зеленку на приобретение и с продавцом идет к его разрешителю по месту регистрации. Там все оформляете с "разрешительными" затратами не заходя в магазин.
 

TRUST ME

Мисливець
Добрий вечір шан.форймчани.У мене до Вас є одне питання.Підкажіть хто компетентний у даному питанні.Знайшов у мене товариш в комісійному магазині рушницю яка запала йому в око.І стан вроді б то нічого і ціна більш менш прийнятна. Так от лихо.На прохання до продавця роздивитись та більш детально перевірити всі бойові якості данного товару продавець категорично включае задню і йде у відказ.Що робити щоб некупити кота в мішку.Ато гроші віддав зеленку записали а якщо воно нестріляє або має ще якісь косяки назад вже ш її незаберуть. Всім вдячний хто відгукнеться.
Справа в тому, що би вивезти зброю з магазину в тир це дуже трудоємка процедура. Згідно законодавства, для переміщення зброї треба мати (найняти) спецтранспорт; скласти і погодити маршрут; найняти воєнізовану охорону.
Саме через це, магазин Вам відмовив. Наголошую, це згідно Законодавства. І не плутайте павила перевезення зброї приватною особою з перевезенням зброї юридичною особою.
 
Зверху