помогите оценить !

edifice

Новачок
Хочу продать ,но не знаю цены ! 16- й калибр , всё родное,в стволах маленькая сыпь , ( раковин НЕТ ) .Кого интересует звоните по т. 098-636-01-65
 

Вкладення

Арго

S-Moderator
Команда форуму
А что о нем говорить?Старый,довоенный немец,очень подуставший от рук "мастеров" и от смены хазяев,которые его неочень-то баловали смазками,чистками,полировками и вообще нормальным отношением,но дожившим до наших дней что-бы показать нынешнему поколению -как когда-то делали настоящее оружие!!Я думаю,что если попросите примерно 300-350$,то их вам дадут без особого труда!!
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
А дорожче воно ніяк не тягне!!Ви зверніть увагу на друге фото і самі оцініть своє життя!!
 

STANISLAV

Мисливець
ІВАНОВИЧ;120471 сказав(ла):
за таку ціну то теж візьму парочку
Цілком нормальна ціна..Я свого заура за 250 у.о продав у трохи кращому стані,вважаю,що в наш час то є нормальна ціна,мій знайомий купив бюхага малостріляного(стан нового) за 500 у.о.Ви напевно надивились на ціни в інтернеті тай важаєте що подібні рушниці мають коштувати... так.. десь тисяч 8000 гр:).В нас на форумі є багато зауерів зімсонів за такі гроші..ну але вони і продаються...подивіться на дати..і щось не дуже їх хапають:)
На дворі 2013рік в магазинах повно класної,сучасної зброї італьянці від 7000 гр.Якшо дивитися на речі тверезо то не може коштувати убитий німець таких грошей,якщо є вибір такої зброї.це моя власна думка..
 

kolya55

Мисливець
Арго;120582 сказав(ла):
А дорожче воно ніяк не тягне!!Ви зверніть увагу на друге фото і самі оцініть своє життя!!
100% ще попробуй покупця знайти. а якщо знайдеш то продавай за більш менш нормальну суму бо и того не дадуть пізніше будеш жаліти що не продав.я свое більше півроку продавав бо мав дві і друга лежала без діла то продав першому хто захотів купити після осмотру.а потім як продав то звонили але пізно в нас народ якщо цікавляця всі то і сам би купив а як ні то думають що шось не те з рушницею.так шо удачі. з.пов.
 

MEZZ@

Слідопит
edifice, дайте качественное фото подушек стволов с клеймами и надписи на стволах.
 
Зверху