рушниця для новачка

Статус
Закрита.

Optimum

ветеран форуму
надійна команда
надійний помічник

kapitan-sa

Слідопит
Меня удивило наличие ИЖей и ТОЗов.
 

БИГЛЕМАН

Снайпер
добавте к цене 75 евро на лицензию на экспорт... транзитные доки... легализацию дозволов.... дорога... ну и как минимум 2-3 дня проживания в Германии ...примерно 700 евро...ваши Ижики с Тозиками будут золотыми ( при том, что вы видите только то, что вам показывают на фото и пишут стволы -гуд)
в Ижики с Тозиками никто заглядывать особо не будет.... поэтому и всё там гуд
да и лицензию EWB получить со старта - не получится....
за морем телушка - полушка, да перевоз - рупь))
поэтому ехать за Ижиками с Тозиками -себе дороже... эффект получится только от 1500- 2000 евро..
а потом там не спросишь - причина продажи...настрел...канал ствола...вес..длинна стволов... нормальный торговец этого даже не услышит...
новое там дороже... коллекционное нужно смотреть лично.... услуги агента - 25%..
 
Останнє редагування:

kapitan-sa

Слідопит

БИГЛЕМАН

Снайпер
Я про то что немцы их продают, а не выбрасывают на свалку)))потому как у нас тут народ кричит что ИЖи-ТОЗы га....
да потому что утилизировать карамультук - от 150 евро, а сделать ДЕКО - 300 внятно???? знаю где их 300 шт - продают на вес!!!!
 
Останнє редагування:

vitmah

ветеран форуму
надійна команда
Можете кидать в меня тапками:D:D:D, но если разживусь на немчуру, то обращусь к БИГЛЕМАНу. Бо вовремя отговорил от покупки Авто5, за шо ему МЕРСИ:).
 

kapitan-sa

Слідопит
Можете кидать в меня тапками:D:D:D, но если разживусь на немчуру, то обращусь к БИГЛЕМАНу. .
Зачем кидать тапками, БИГЛЕМАН хорошо знает оружие, думаю кому интересно даже проконсультирует... критикует... ну это такое... куда без этого...
 

vitmah

ветеран форуму
надійна команда
а з цього місця детальніше, якщо можна?
А чо нельзя, секрета нет.
від конкретної рушниці відмовив, чи від моделі, як такої?
Я Олегу парил мозги месяца два или три... хочу Авто5 в хорошем состянии и т.д. и т.п. Мне пытались втолковать - зачем, если уже есть, но... хочу:D:D:D. Ружье классное, но вес:(. Даже был вариант Авто 5 (Мироку) по цене б/у бени и беня победила:D:D:D.
ти ж сам власником був!
Был и ни грамма не жалею, хотса еще другие пробывать:D:D:D. Так шо, теперь где-то там, за горизонтом - Меркель:rolleyes:.
 

Hovarf

Слідопит
Не пишите того в чем не разбираетесь.
Шановний, Оптімум, Уважно читайте мій пост. Я мав на увазі відреставровані машини, а Ви кидаєте зсилку на купу металобрухту, яка"заводится и едет", а це не зовсім одне і те ж, і ціна такому хламу дійсно 500 - 600 у. о. З пов.
 

mrjura

Мисливець
Вітаю шановна громада.
Оскільки запал до полювання так і не сгас вирішив продовжити тему.
По перше хотів подякувати всім хто в темі чиї поради були в нагоді на моєму шляху мисливця початківця.
Що на сьогодні, стосовно зброї все ж та улюблена "тулочка". Відполювавши з якою відносно вдало сезон та відвідавши стенд всеж таки зважився зробити їй подарунок у вигляді нової горіхової ложі в німецькому стилі. За що окреме дякую майстру Миколі з славнозвісного козацького міста Запоріжжя. Сподіваюсь вона відячить влучними пострілами, що дасть можливість порадувати новими трофеями не тільки мене ай мого найкращого друга та незаміного помічника Амура. Якого я зміг придбати завдяки нашому форуму.
Звісно в мене тепер зявилося маса питань з приводу собаки, мабуть доцільно було б створити нову тему "дорослий дратхаар для новачка" але питання згодом. Бажаю всім гарного настрою та терпіння в очікувані відкриття нового сезону полювання.
 

Вкладення

Останнє редагування:

mrjura

Мисливець
Вітаю. Набувши певного досвіду та як казав один кіногерой "по совету друзей" , придбав даний девайс для переходу на інший рівень. Багато думав про німців але залишився прибічником ТОЗа.
Але тулочка все одно залишається улюбленою, безвідказною та надійною зброєю. Поки звикаю до новинки, вирішив вчора прогулятися з курківочкою і ось результат. Всім гарних полювань.

P.s. можливо в когось є практичні поради щодо мц. Залюбки вислухаю в нас на форумі чомусь мало інформаціїпо них. Дякую.
 

Вкладення

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Для браконьєрів в нас форум закритий!!Вчили,вчили, Вас на нашому форумі,але мабуть Ви не для цього стали мисливцем,а тому нема чого робити на мисливському форумі!БАН на місяць!!
 
Останнє редагування:
Статус
Закрита.
Зверху