тоз-34 в 28 калібрі

Копатыч

Зброяр
Дотепник ?
Ану адресу того магазину у Днiпрi.
На клаве можем только Форум найти??????????
А если, не много, пошевелить извилинами серого вещества, то можно найти вот такую информацию http://www.18mm.com.ua/hunting-shops-of-dnepropetrovsk/, затем взять в руки телефон и позвонить ..........
 

север

ветеран форуму
надійна команда
Непогано. При вмілому використанні перевершить Ваші сподівання. Тим більше, Ви вже не новачок у такому калібрі.
Крижні сиплються на "ура".
Мій знайомий таку користує, не проміняє на 12 калібр. З оказією подарував йому 50 нових латунних гільз, в коробці. За людяність.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Дістався такий спадок).
ТОЗ-34 в 28-му.
вітаю. промисловий варіант. якби то було зроблено в європах - був би супер-елегантний варіант. а тут на 12-й колодці виглядає дивно і важить немало. сам колись загорівся, але попустило. хай служить! чекаємо звітів з риболовлі з цим ружжом, поки полювання не відкрили :D
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Мій знайомий таку користує, не проміняє на 12 калібр.
В мене зараз три рушниці 20-го, одна 16-го, дві 28-го. Ще минулої осені на іменини подарували п/а в 12-му, ще можна сказати з тих пір з чохла не доставав, не моє воно в 12-му.
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму

Аникей

Мисливець
Маю таку рушницю і полюю з нею з 14 років . Добував від перепілки до сарни (косулі) включно . Відмінна рушниця на голуба ,качку,зайця і. Т.д. Коротенька розворотлива,особисто мені лягає без поправки приклада , стріляю майже не цілячись . Я розумію що саме форма приклада мені підходить під мої параметри тілобудови . Зараз старший син все частіше її бере замість їж 18 в 28.
 
Зверху