тушенка

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Ми в Дніпрі на 9-11 червня здибанку замутили!
 

A_N_D_R_E_Y 13

Мисливець
Це не діло! Готовий допогти з проведенням дегустації!
І написанням резолюцій та відгуків!
Добрый вечер!
Под пиво прошла дигустация консервы.
1. На вкус неплохо. Но недосол и как по мне мало специй.
2. Запаха масла нет, но очень жирная.
3. Кости не перетлели. Мало времени пастерезовал.
Вывод:
-увеличить время пастеризации;
-доверить жене солить и приправлять рыбу.

(Толстолобу всего от 6- до 7 ми лет.)
 

A_N_D_R_E_Y 13

Мисливець
Да, и самое главное, прийдеться жене опять отпустить меня на рыбалку, для усовершенствования домашней консервы. (((
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Запаха масла нет, но очень жирная.
О!!! я цього чекав!!! бо треба додати води!!! риба жирна сам по собі - живіт товстолоба згадай який ну і крижалку лимона...
Кости не перетлели
це температура робить - тому такому товстолобу - 130 градусів і 20 хв витримати, але в тих ваших катівнях, а не автоклавах хрін поймеш!
 

PetrenkoAO

ветеран форуму
надійна команда
Сусідній форум, рибаки мисливці! Башмачка!
 

A_N_D_R_E_Y 13

Мисливець
живіт товстолоба згадай який
Живот удалил, жир дал бы запах.
це температура робить - тому такому товстолобу - 130 градусів і 20 хв витримати
Аппарат не позволит набрать такую температуру, автоматичкски сбрасывает. (Но я в процессе усовершенствования)
 

A_N_D_R_E_Y 13

Мисливець
Вывод:
-увеличить время пастеризации;
-доверить жене солить и приправлять рыбу.
Увеличил температуру до 120 С. Варил 120 минут (Толстолоб был по 900 грамм) Переварил, но на вкус есть можно.
Прийдется опять на рыбалку.
 

LORDI

Новачок
Товариство, прошу відгукнутися тих, хто має досвід приготування тушонки з дикої качки? Якщо так, то розкажіть про смак і звичайно рецепт.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Товариство, прошу відгукнутися тих, хто має досвід приготування тушонки з дикої качки? Якщо так, то розкажіть про смак і звичайно рецепт.
Да у нас ее столько нету чтобы аж тушенки делать:rolleyes::eek::)...
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Товариство, прошу відгукнутися тих, хто має досвід приготування тушонки з дикої качки? Якщо так, то розкажіть про смак і звичайно рецепт.
Не знаю, із качки не коштував...
Але пробував свого часу саморобну із диких кабана з гусям - дуже смачно!!!
 
  • Like
Reactions: kef

LORDI

Новачок
В нас її також не так як у Копатича, але кілька штук з часу відкриття назбиралося. Мої домашні (дружина й дочка) не дуже полюбляють страви з качки, тому ними я переважно частую колег по хобі. На ходове полювання полюбляю взяти банку тушонки, оскільки не займає часу збирання рюкзака, а тому поставив таке запитання.
 

LORDI

Новачок
Не знаю, із качки не коштував...
Але пробував свого часу саморобну із диких кабана з гусям - дуже смачно!!!
А пропорція один до одного - один кабан один гусак?:D
З кабана роблю кожного сезону, але без гусака.
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Мої домашні (дружина й дочка) не дуже полюбляють страви з качки, тому ними я переважно частую колег по хобі.
Мне конечно в этом плане повезло ,мои домашние очень любят дичь,что пернатую,что копытную,что пушную.Обрабатываю и готовлю дичь сам,уже и зять стал любителем блюд из дикого мяса.
 

Яковлев В.А.

S-Moderator
Команда форуму
Останнє редагування:
  • Like
Reactions: kef

KFoR

Зброяр
Мне конечно в этом плане повезло ,мои домашние очень любят дичь,что пернатую,что копытную,что пушную.Обрабатываю и готовлю дичь сам,уже и зять стал любителем блюд из дикого мяса.
Так і зять твій мисливцем стане)))))
 

kef

Зброяр
А в зятя шансів інших не буде.
Тільки як стати мисливцем і навчитися робити тушонку та інші блюда.:D
 

Monya

S-Moderator
Команда форуму
Зверху