як відновити мисливський білет якщо він втрачений???????????????????????

Статус
Закрита.

TOZ-34ER

ветеран форуму
надійна команда
Я думаю Вам в УТМРі допоможуть, або їхати до Обласного центру в лісгосп де Ви і робили свій квиток. Там Вам його відновлять. Але за окрему плату.
 

Hanter28

Мисливець
Однозначно потрібно звертатися в управління лісового господарства у Вашій області. Можливо видадуть дублікат, можливо потрібно буде здійснити оплату, або на загальній системі оплатити, здати екзамен та отримати посвідчення мисливця України.
 

leo201029

ветеран форуму
надійна команда
потрібно звертатися в управління лісового господарства у Вашій області выдадут дубликат ,стоимость дубликата в 2 раза дороже -официально в кассу
 

Smeagol

Мисливець
Мисливський білет- це мисливський квиток(належність до тої чи іншої мисливської організації) відновлять там, де видали. А якщо Ви втратили посвідчення мисливця- потрібно написати заяву про втрату и при яких обставинах на им"я начальника обл. управління ліс. г-ва, зібрати підписи в облекології, міліції, районного мисливствознавця про те, що документи не вилучались, додати до заяви фотокартку 3*4 и сплатити через банк 130 грн за видачу дублікату посвідчення і конт. картки + послуги банку, и Вам видадуть все нове.
 

Черниговский

Слідопит
у меня промокла карточка учета дичи (матроска в народе) заплатил в два раза дороже и написал заяву. и мне новую выдали!обратись в лес хоз.
 
Статус
Закрита.
Зверху