ATA Arms NEO 12

василь довжик

Слідопит
В тех ста зарядах пыжи из чего были?
Я своему 43му, мартен ему пухом, правый ствол промышленным войлоком исцарапал. Потом, когда начал разбираться, что от чего, обнаружил в свеже нарубленных пыжах твердые включения типа песка.
Пижи всі були покупні.Був тоз-34 там не замічав.Трохи по-почистивши меншає.Можливо це алюміневим шомполом оставив слід.
 

Bef

Мисливець
Перший свій сезон полювання розпочав з нео 12. Було багато незрозумілих промахів поки не виіхав в поле і відстріляв набоі по листках оббоів. Рушниця низила і осип лягала лівіше. Замінив штатну мушку на нижчу та проставкою відвів прикад в право. Нові тести показали рівномірну осип та кучність. Патрони самокрут на поросі крук, звуження повний чок. Наступні полювання від зброі тільки позитивні враження а ще купа емоцій від добутих трофеів.
 

василь довжик

Слідопит
Патрони самокрут на поросі крук, звуження повний чок. Наступні полювання від зброі тільки позитивні враження а ще купа емоцій від добутих трофеів.
То ви справжній снайпер.Як на мене рушниця кучнуватенько ложить.Я споряджаю сам,підібрав патрон і все супер.Але з повного чока навіть і не пребував.Раніше всі вкручував майже в кармані на полюванні не брав.Зараз вкрутив 0,5,думаю більш і не треба саме те.Да й треба навчитись стріляти на правильній відстані бо далі і чоки не поможуть.А лисиць потрібно винищувати а не підкормлювати.
 

Bef

Мисливець
Справа напевно не в кучності рушниці а в набоях. На відстані 35м відстрілював зі всіх змінних чоків, найкращий результат саме з чока 1мм.
 

василь довжик

Слідопит
В такому випадку у вас швидкість напевне 450 буде.Да й шріт мабуть з 7% сюрми,як що ви задоволені на полюванні.
 

Bef

Мисливець
Хронометра немаю, в діаметер кола 57см влучало від 71до81 дробини #4 . Патрон- крук 2,2 обтюратор рівненський, пробка 2мм, двп 2шт, дріб 34гр,зірочка+конус.
 

Bef

Мисливець
Доброго дня. Відстріляв получок 50+20 замовляв тут на форумі. Відстань 35 кроків (30 метрів) рушниця нео12. Цікавить Ваша думка по осипу та кучності.
 

Вкладення

  • Like
Reactions: crp

василь довжик

Слідопит
Доброго дня. Відстріляв получок 50+20 замовляв тут на форумі. Відстань 35 кроків (30 метрів) рушниця нео12. Цікавить Ваша думка по осипу та кучності.
Раніше теж гонився за всілякими цяцьками.Вкручував різні чоки,міняв проставки під приклад.І все марно було,більшисть промахів.Можливо це відігравало,зміна рушниці з переломки на нео12.І все це зупинилось після,вийняв всі шайби які ставив під приклад лягла гарно.Вкрутив 0,5 підібрав патрон.Тахо/1,85/пластиковий обратор/пропковий далі двп по підгону потрібної висоти/36 зірка докрутка.Ось і все,що потрібно для успішного попадання.І ці всі цяцьки це лишні витрати,зараз можу з свого досвіду сміло заявити про це.Якось так.З.Пв.
 

левон

Новачок
Приветствую всех участников! Решил себе взять второе ружье именно из турецких полуавтоматов достаточно много прочитал форумов и остановился на нео12, и практически везде владельци хвалят за простоту надежность, малый вес тоже плюс. Интересует такой вопрос кто то использовал насадки кикси или компакт чеки и вообще подходят они на нео?
 

василь довжик

Слідопит
Интересует такой вопрос кто то использовал насадки кикси или компакт чеки и вообще подходят они на нео?
Як що це копія,при чому всі запчастини підходять до орігіналу і навпаки.То як на вашу думку,там різьба якась екзотична має бути.Дам вам пораду як купите закрутіть 0,5 і забудьте про ті заморські цяцьки.Купуйте рушниця справді варта аби з нею відвідувати полювання.
 
  • Like
Reactions: crp

KFoR

Зброяр
В кого як справи з 24 грамами. Моя нео12 1.25 206sv на 24 з 688 їсть з задоволенням, добавки просить
 
  • Like
Reactions: crp

ПГА

Новачок
Добрый день подскажите пожалуйста где заказать чок 0.5 кто точит такой как на фото выше,буду очень признателен за помощь.
 

Bef

Мисливець
В розділі запчастини та комплектуючі, майстер під ніком "Миклован".
 

ПГА

Новачок
Спасибо большое он с форума снял свой пост,дали номер телефона заказал.
 

Pavel hanter

Новачок
Здравствуйте,решил после газоотвода перейти на инерцию!выбор пал на нео12, куча негативных и положительных отзывов , хрен поймёшь))) пока не попробуешь!!! интересует отзывы по поводу камуфляжа на пластике,уж очень оно мне вчера понравилось, спасибо,и по потронам в основном самокат на ли 2
 

ПГА

Новачок
Камуфляж на пластике красиво но заводской вытирается быстро надо вскрывать лаком как после аквапечати матовым то будет Гуд в коллективе есть нео12 стреляет только самокрутом без проблем.а я взял газоотвод армсан инерция есть попробую как оно.
 
  • Like
Reactions: crp

Vlad

Мисливець
Мужики а в кого є Нео12 з 66 стволом?
дуже цікаво відгуки?
 

ПГА

Новачок
Брал Армсан612 комбо в дереве,да после Бенелли Бельмоте2 тоже в дереве,есть что почистить вся заморочка с поршнем и трубкой магазина ну я очень люблю посидеть почистить даже брата беру мурку153 иногда на чистку.Докупил на Армсан два чока теперь полный комплект 0.25и0.75 стали как родные с Ата армс.
 
Зверху