Ata arms VENZA

nauk1981

Новачок
Є бажання придбати п/а в чорному пластику. Мало інформації по Венза. За нео 12 перечитав.., розглядаю два варіанти нео12 або венза. Зі стволом 66см або 71см. Писав на ібісі здається можна замовити, правда про ціну мовчать. До цього з п/а діла не мав. В арсеналі вже маю два їжака 26е та 54. Причина купити: сформувати інколи не вистачає третього пострілу.
 

ATIS

Снайпер
В цьому році придбав Вензу в чорному пластику для батька, ствол 76. Працює без збоїв, має гарний бій. Зайці перевертаються стабільно:D. Правда до низької планки щ ніяк привикнути не може. Також вибирав між Нео і Вензою, в мисливсьому магазині працює мій Кум і саме він порадив нам Вензу, каже що за Нео є погані відгуки покупців. Більш поки що додати немає. Відтріля пару сезонів побачимо.;)
 
  • Like
Reactions: crp

ATIS

Снайпер
Та здоровий як бугай, йому це ще залегка. Ходив раніше з Чівсан 555, то на ріллі ми молоді не можемо догнати.:D:D:D
 

Centuria

Мисливець
Розглядав перед Новим роком в Ібісі (Львів) Вензу - симпатична коліжанка! Ціна на неї еквівалент 550 гамериканських. Думаю, ще й знижку можна на неї якусь виканючити. Чув від одного чоловіка, що нічим не гірша по якості за Феному.
 
  • Like
Reactions: crp

nauk1981

Новачок
Колеги ніхто не пробував питати Вензу в магазині із 710мм або 660мм сволом у продавця на сайті компаніїї такі варіанти є http://ataarms.com/en/venza.php?modelID=4. Я мешкаю на перифирії до найближчого нормального мисливського магазину 100-120км та й на даний час нема можливості вирватись з дому. Бо через інет в ібісі сригують на оператора. А оператора поки що не видзвонив. Варіант з 760мм задовгий для умов в яких я на полюванні. Може має хто номер "НОРМАЛЬНОГО" продавця щоб поспілкуватись хочаб по телефону по питанню довжини ствола. Ще б хотілося знати Вензу хто користував по дульних чоках які номера дробу любить. Яку осип дає.
 

ATIS

Снайпер
Завтра дізнаюсь за стволи, здається що не завощились з коротшими ще в Україну.
 

ATIS

Снайпер
Є відповідь, Венза з 66 чи 71 стволом в Україну не завозилась тільки 76.
 

huntumy

Зброяр
вот не понимаю я этих дядек. ну на кой тот 76 ствол? 66-71 пользовался бы большим спросом. ружье маневреннее,легче. приятно в руках держать. п\а и без того палка длинная так еще и 76 стволом прут.
 
  • Like
Reactions: crp

ATIS

Снайпер
Повністю вас підтримую. Аффініті також хочу з 71 стволом, сказали що в Україні немає, риходиться тягати з 76;)
 

ATIS

Снайпер
І це тупо наші продавці не хочуть завозить. Навіщо той асортимент, що є те і будуть купувати.:mad:
 
  • Like
Reactions: crp
Зверху