Khan Matrix

Lyova

Мисливець
Продам Khan Matrix, калибр 12/76, длинна ствола 76 см., в пластике! Я второй владелец, первый был не охотник, держал ружьё для охраны дома! Моего настрела ~ 200! Замечаний, как по роботе автоматики, так и по внешнему виду, нет! Продажа с ружьем не связана! Полностью ухожу в 20-й калибр! Зарегистрировано и находится в Киевской области!
Ценник 15000 грн.! Для реального покупателя будут очень приятные бонусы! Убедительная просьба к особам знающим где дешевле, пойти и купить в известном только им месте, и не флудить в данной теме! И конечно же, дабы избежать неурядиц, резерв только в теме! По всем вопросам - О97 62О 62 О2 Евгений!
 

Вкладення

ATIS

Снайпер
На мій погляд, сама достойна рушниця з всіх Турків.
Вдалого продажу, ціна якраз в точку;)
 

Lyova

Мисливець
И так, бонус номер раз! Ружьё достаточно кучное, по этому новому владельцу подарю дульное "розширение", т. е. раструб!
 

Вкладення

Волобуев

Мисливець
Из турков - да один из лучших - если не лучший - и таки да их к сожалению уже пару лет как не поставляют в Украину - все идет на Америку и Европу - что говорит о достойном качестве - и турки существенно подняли цену ...
 

Lyova

Мисливець
У зв'язку з нестабільністю курсу валют, вимушений зафіксувати ціну на рівні 550 у.о.! Дякую за розуміння!
 

HDC

Мисливець
Як вище сказали - дійсно один з кращих турецьких п.а. А не самий кращий тому що є ще Армсан і Ата Армс. Та справа в тому що наскільки мені відомо, Khan робиться на тих же заводах, і якість та ж сама, тільки візуально від виглядає чуть по іншому ніж той же Neo 12. Я 2 роки назад розглядав собі таку рушницю як варіант, єдине що зупинило мене її взяти - це те що я лівша, а в цій рушниці запобіжник знаходиться в специфічному місці і мені як людині що нажимає курок лівою рукою було б незручно переучуватись.
Отже хоча і бренд Khan в Україні мало відомий (не возить його Ствол останнім часом через високу закупочну ціну, а возить інерційні п.а. Стоєджер, який мало кому цікавий), та рушниця варта уваги так як це надійна техніка.
 

ATIS

Снайпер
А не самий кращий тому що є ще Армсан і Ата Армс.
В знайомих є пару Матріксів і АТА,( як Нео та і Венза ), по матріксах взагалі жодних скарг і нарікань, з Нео і Вензами бувають збої, так що за Ату я все ж таки рахую що кращі. З Армсанами мало стикався, не скажу.
 

HDC

Мисливець
В знайомих є пару Матріксів і АТА,( як Нео та і Венза ), по матріксах взагалі жодних скарг і нарікань, з Нео і Вензами бувають збої, так що за Ату я все ж таки рахую що кращі. З Армсанами мало стикався, не скажу.
В усіх рушниць є певні болячки. У Нео 12, як копії певної моделі Бенеллі є болячки присутні інерційним п.а., Венза теж непростий газовідвід, там з ходом ствола, копіювали Беретту по-моєму.
От у цьому плані Хан Матрікс можливо чуть стабільніший варіант, так як зроблений візуально простіше та надійніше, тому цю модель можу рекомендувати тим хто шукає саме інерційну рушницю. Тим хто шукає безпроблемний газовідвід турецький можу рекомендувати те що я взяв, Армсан А612, це теж якась турецька копія італійця, по-моєму Фабарма. Не хочуть турки думати над своїми технологіями, для чого видумувати велосипед. З іншої сторони для нас це вигідно, платимо не інженерам - винахідникам, а тим хто виготовляє.
 
Зверху