LE Wilson Регулируемый калібратор Headspace для 300 Win Mag

gangl

Мисливець
LE Wilson Регулируемый калібратор Headspace для 300 Win Mag

Вимірювальний інструмент - калібратор, служить для перевірки загальної довжини гільзи, що б визначити необхідність підрізування, опорну довжину до довжини голови, щоб забезпечити правильне вільний простір і запобігти перевищення розмірів гільзи. Доступно для більшості популярних калібрів. Калібратор був розроблений з урахуванням вимог безпеки та був винайдений засновником Семом (Л.Е.) Вілсоном в 1935 році після того, як його колега-стрілок звернувся до нього за допомогою у вирішенні проблеми сортування гільз.

Калібратор дозволяє побачити, наскільки сильно ви опускаєте плечі гільзи. Найкраще це зробити, вимірюючи стріляну гільзу. Зробіть завмер. Обіжміть тіло гільзи з установленою матриці. Потім помістіть її назад в калибратор, щоб побачити, наскільки Ви опустили плечі гільзи. Нарешті, відрегулюйте розмір матриці відповідно. Після фулсайза (обтиску) Ваших гільз, є велика ймовірність, що довжина гільзи побільшає. Калібратор також перевірить мінімальну / максимальну довжину корпусу гільзи і вкаже на необхідність обрізки її обрізки. Це важливий інструмент для кожного релоадера.

Примітка: не вимірює діаметри тіла. Цей вимірювальний прилад призначений для використання з стріляними гільзами, щоб визначити основу для калібрування і обрізки по всій довжині.

Ціна: 1450 грн.

Торг присутній. Пропозиції в особисті. На сайті не завжди, за всіма питаннями краще дзвонити. О5О68два2Осім7.
 

Вкладення

Зверху