Merkel 200е

Статус
Закрита.

Dima

ветеран форуму
надійна команда
торг по прикладі на тоз -8 не обговорювався бо продавець запевнив що перешле за свій рахунок через нову пошту(40гр)це і буде торг.. приклад прийшов,людина поіхала за 30км в райцентр,там йому сказали оплатити доставку,у нього небуло потрібноі суми, (бо заіжав на базар) прийшлось іхати додому по гроші(30+30+30км) от такі домовленості!!!!! на прохання покупця я з"язався з продавцем і пояснив ситуацію,продавець сказав щоб я дав номер телефону і він скине кошти на телефон покупця,це усіх задовільняло( спалений бензин пробачили) але грошей чекає товариш уже два місяці!! шкода що за 40 гр.люди гублять довіру до себе.... сподіваюсь я все пояснив!!!!!!!!!!!!
Маячня якась ...
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Так, до кого ж все таки претензія????
 

Boris76

Мисливець
Так, до кого ж все таки претензія????
до продавця саша30!!! який не оплатив доставку як було домовлено раніше,і потім не скинув кошти на телефон покупця як обіцяв у друге!!!! що не зрозуміло? справа не у 40 гр. а у принципі!!! а ви якщо маете вплив на сайті і встановили правила,то слідкуйте щоб все було чесно,ато людина прийшла з АТО і перше що побачила як його дурят!!!!!!! СОРОМ....
 

Boris76

Мисливець
саша30 компенсував сьогодні 47 гр чоловікові. дякую за розуміння!
 

vadim69

Мисливець
Иногда не стоит выносить сор из избы.Для этого есть личка.моб.телефон.Может человек не так понял может еще,что... Но во всяком случае все хорошо ,что хорошо кончается!

Поздравляю продавца с продажей! Покупца с покупкой!
 

Саша30

Слідопит
В срочном порядке 2000 дол. возможна рассрочка
Точный вес ружья 2900 грамм
 
Статус
Закрита.
Зверху