Sаvаgе Ахіs

Авган

Мисливець
Доброго дня, цікавить карабін Savage Axis в 243- 308 калібрі, хто користувався чи користується даним девайсом ВАШЕ СЛОВО. Хочу придбати дану модель але відгуків про нього не багато.
 

djos

Мисливець
1.5 года владею в 243win. Только положительные отзывы. Все работает отлично. При умелом использовании, ложится все( от гуся до кабана).
 

димон1983

Слідопит
Вибачто , що трохи не в тему, реально на що і на яких полюваннях з нарізним полювати зібрались? Бо теж кортить придбати , але в наших умовах не бачу сенсу.
 

djos

Мисливець
Я не очень понимаю в МОА, но с упора Норма ложится в спичечный коробок
 

djos

Мисливець
Я так примерно и написал. Но это в спичечный коробок, а в зверя? А если он еще и движется? А нервишки? А мысли о" ней"? Короче куча факторов. Но кабан, косули мазать нельзя. ИМХО.
 

NORD_10

ветеран форуму
надійна команда
Який ресурс ствола, на скількі тисяч вистрілів.
Вам вистачить на все життя! у мене Севедж 93 правда калібр 22вмр, але стріляти після пристрілки будете разів 10-20 на рік і то це з запасом. Севедж - це фірма, про яку В.Вольф казав "візьміть Севедж - на нього ще ніхто не ображався"
 

polevaja9

Новачок
Теж думаю купити в 308 кал.Є в комплекті з оптикою. Але питання- що там за оптика чта чи можливо її використовувати на полюванні на лисицю в засідці?
Чи може хто підказати ?
 
Зверху