Target 15-87 Classic 12/76

vadymmm

Слідопит
мне очень вас жаль, вы тупее, чем я думал ....., это было лет 10 назад (может больше), мне не о чем с вами разговаривать .........
Ну да, згідний термін давності злочину вийшов, тепер Ви чистий перед законом. А з совістю у Вас все зручно, включається і виключається в ручному режимі. І мені жалко не Вас а тих людей які навкруги Вас.
 

vadymmm

Слідопит
Прочитайте ще раз : там пише "3 м на відстані 10м". Ви знову придумуєте свої правила і впихуєте їх іншим.
Перечитав ще раз ст. № 20 не повірите там такого немає це в іншій статьї. за то є ось така заборона яку Ви порушили:
"полювання на тварин, які не зазначені у дозволах на добування
мисливських тварин або понад встановлену в цих дозволах норму"

і за це передбачено: "
Дії, зазначені в пунктах 1-8 цієї статті, відповідно до
законодавства кваліфікуються як незаконне полювання. Особи, винні
у незаконному полюванні, несуть відповідальність згідно із
законами".

Ви Копатич незаконно полювали на тварин чим доказано що Ви БРАКОНЬЄР!!!!
 

vadymmm

Слідопит
Ще є такий цікавий пункт :
Відшкодування збитків, завданих унаслідок порушення
законодавства у галузі мисливського господарства та полювання,
здійснюється добровільно або за рішенням суду відповідно до
законодавства за затвердженими в установленому порядку таксами, а
за їх відсутності - за розрахунками користувачів мисливських
угідь.

Тепер Ви як совісний мисливець просто зобовязані "добровільно" - відшкодувати збитки користувачу мисливських угідь за бакланів.
 

vadymmm

Слідопит
Копатич беріть приклад з того ж Mykola STARyy, він хоч і навязує свою думку що впринципі в умовах форуму є нормою, а ще й дотримується їх сам, про що свідчать усі його пости.
Мені теж немає про що з Вами говорити, Все вами сказане тільки шкодить свідомості молодих мисливців, Ваші пости двозначні, Ваші дії протизаконні, і Ви ще берете на себе відповідальність в оприділенні порушників правил полювання, хоча самі їх порушили! Прошу форумчан не прислуховутись до порад Копатича, є дуже багато досвідчених мисливців на форумі чию думку приємно слухати-читати, мені особисто Ви нічим не допомогли у встановлені мене як правильного мисливця а тільки розчарували своєю двозначністю і видуванням з пальця правил полювання для доказування своєї позиції.
 
Останнє редагування:

web2r

Мисливець
Микола, по Ваших постах я хочаби не побабачив двозничних повідомлень, Ви дотримуєтесь своєї лінії, це Ваше право. не подобається тільки те що навязуєте свої правила як єдині правильні хоча це теж Ваше право кому не подобається може включити ігнорування в профілі і не читати Ваших постів. Я людина віткрита і готовий обговорювати. Бісять люди які просто від скуки напевне пишуть аби що і їхня думка і правила міняються залежно від теми. У мене є офіційний документ виданий держ органом на відстріл лисок в нормі 6шт. на день і на мій пост вони відписують ахінею, хоча самі в інших постах показують аморальну поведінку. Хто браконьєр той хто веде полювання згідно правил наданих держорганом чи той який сам придумав собі правила і впихує їх іншим, прошу копатича показати документ який дозволяє відстріл бакланів і полювання з моторним човном - чи баклан потрапив в перелік мисливських трофеїв чи все таки він їх просто так стріляв . нічого поганого в відстрілі бакланів я не бачу але як же тоді мораль про совісного мисливця? Коля я поважаю Вашу думку вона хочаби стабільно одинакова на всіх постах робити і думати так як Ви я не зобовязаний. А от флудерів прошу замовкнути і дотримуватись правил полювання встановлених законом.
Є неписаний кодекс мисливця - наприклад не бити зайця на льожці, качку на воді, і взагалі, мужчини, досить собачитися, хоча я особисто прислухаюся до порад дядька Миколи
 

vadymmm

Слідопит
Є неписаний кодекс мисливця - наприклад не бити зайця на льожці, качку на воді, і взагалі, мужчини, досить собачитися, хоча я особисто прислухаюся до порад дядька Миколи
Так і я про те ж, дядько Микола має чітку позицію і пропогандує її, з його постів видно що його позиція тільки допомагає йому в полювані то і я ражду прислуховуватись до нього. А от коли на сцену вилазить клоун і починає видумувати щось своє - це ж читають молоді мисливці, для чого їм таракани в голову наганяти. Я читаю багато постів і уже маю перелік флудерів які двозначно ведуть свою лінію, їх треба відсіювати від формування своє думки!
 

kef

Зброяр
Ця тема про Таргета,краще верніться до попередніх обговорень ттх рушниці.,і її можливостей на полюванні.,а гнів і агресію краще не "виливати" на учасників теми.(форуму).Якщо хтось припустився помилки-визнайте її,зробіть власні висновки.Ви я так думаю мисливець з не великим стажем.,то краще подумайте добре-а потім щось пишіть.,і без образ.А взагалі то на початку серпня полювання відкривати думаю ще рано-багато пізніх виводків не повністю стали на крило.........І не завжди добутий трофей замінить саму красу полювання.........Якщо у Вас на вірний постріл злетить качка і Ви провівши її стволом рушниці змогли втриматися від пострілу (по прямій лінії чи під кутом до низу води),тоді Ви справжній мисливець.
-Без продовження дискусії,бо я не являюся власником Таргета чи іншого па турецького виробництва., і учасником обговорення бути не бажаю.
 

vadymmm

Слідопит
Kef, я з Вами згідний.
По рушниці поновлю суть теми:
Настріл моєї чуть більше 400патронів більшість на стенді. З плюсів рушниці:
1. Ціна 300доларів.
2. Кучність і різкість бою не поступається іншим рушницям нашого колективу.
3. Рушницю не підкидає при стрільбі, напевне турки баланс підібрали. Інші рушниці якими я стріляв закидали дуло вверх або в сторону, ще тільки беретта а300 не підкидала.
З мінусів:
1. дуже сильно царапається зовнішнє покритя стволів, чи то вороніння чи краска але царапини зявляються ні звідки.
2. Деревяний приклад і цевьо дуже слабе, я замінив на пластик.
3. Рушниця не ціниться на вторинному ринку.
В загальному до показників відстрілу притензій до рушниці взагалі ніяких, до якості виробництва поки тільки вилізла проблема з покритям стволів зовні, і до дерева. Для людей які хочуть п.а. з бюджетом 300доларів однозначно раджу цей варіант.
 

ATIS

Снайпер
В Рівному таргетами торгував тільки Сапсан можете в них попитати, а з цього тижня відкриваєтья Арсенал там точно будуть.
 

ATIS

Снайпер
Гагаріна, 39. Район автостанції "Чайка",біля магазину "Флагман".
 

Сергийко

Слідопит
Нижче 3м на відстані 10м...
На Рівненщині інструктаж по ТБ забороняє нижче 2.5м в кущах,заростях,закритій місцевості.
По Львівській обл. інструктаж забороняє-нижче очерету,нижче зросту людини.Це навіть в утмр на плакатах по ТБ розвішано.Але про дозволене добирання на воді звідки взялось?
 

vadymmm

Слідопит
прошу поради практиків чи можна стріляти гільзою 70 мм?І ще таке питання. можливо хто бачив таку рушницю в магазинах Рівного?
Тільки такими і стріляю, там патронник 76мм і ствол розрахований на стрільбу сталевою дробю, так як основний ринок для таргет це сша а там свинцева дроб зоборонена. Я з луцька купував таргет в сапсані, у знайомого є знижка 8-10% приїзжайте підсоблю.
 

ATIS

Снайпер
В пятницю в Арсеналі відкриття і Таргет там є, зайдете подивитесь.
 

vadymmm

Слідопит
Таргет в неділю добув дві качки, дроб #7 п.чок. Одна була на висоті 30_40м а от другу дістав високо більше 50м аж мушкою перекривалась. Також дві лиски.
 

Вкладення

Пушаня

Новачок
Всем доброг времени суток. Кто владеет информацией о стволе к этому ружью. Качество стали,как и кто делает. Турция или им привозят готовые.
 
Зверху