Target 15-87 Classic 12/76

Mazaj 2018

Слідопит
Змінете кут приклада проставкою і будете влучати.Щоправда,не всі рушниці,у тч і Таргет ними доукомплектовані,але вийти з положення можна.Тоді і не постане питання про "відкриту та закриту" планку і про те,що рушниця "живить".
Рекомендую в пластику-практичніша і легша,вага 3146 гр.Патрони після релоуду треба пробувати прогнати через магазин на вільний вихід з нього-були неподачі.До речі,з цього року вже планки на Таргеті високі.
Згоден, набоi необхiдно проганяти через магазин рушницi. Якщо всi без проблем подаются то рушниця буде перезаряджатись. Бувае, донце гiльзы роздаеться пicля декiлькох повторних прогонок через обжимне кiльце. При спорядженнi (самокрута). Тому параметри гiльзи необхiдно перевiряти перед споряджанням. При цьому рушниця не матиме утикань, неподач тощо. Ну i звicно своечасно чистити i змащувати.
 

Morozyaka

Мисливець
Бувае, донце гiльзы роздаеться пicля декiлькох повторних прогонок через обжимне кiльце.
Такой вопрос решил очень просто, покупаю новую гильзу, стоимость готового патрона дороже на 1,5 грн, но приятно снаряжать...
 

CheshireCat

Мисливець
Конкретний патрон підбирається під конкретний екземпляр рушниці.
Один і той же патрон на двох рушницях однакової моделі може давати різний результат, від оцінки дуже добре, до оцінки незадовільно.
Якщо хочете знайти найкращий для вашої рушниці патрон, вам треба відстріляти їх самому.
Метод перебору.
 

ATIS

Снайпер
І ще питання , яка куля для таргета найкраща? Бо мій їж 54 найвлучніше з бреннеке.
Різні стволи будуть по різному бити, одному підійде Бренеке а іншому ні. В товариша Таргет, пристрілювали його разом, то саме краще полетіла Моноліт від Дуплекс. Від того що вам зараз понаписують вам легше не стане. Виберіть пару видів куль і зробіть відстріл, і все, буде видно яка куля вам підходить.
 

CheshireCat

Мисливець
Найточніші гладкоствольні кулі з меншими, ніж у інших, відхиленнями від СТП, - кулі з хвостовиком.
 

Mazaj 2018

Слідопит
Скажіть будь-ласка хто з таргета стріляв пульою полєва, і які результати?
З тих що відстрілював з Таргета краще всього показали 2 кулі Торнадо Тахо, а інша удосконалена куля Лі яку зробили з хвостовиком. Фото викладу пізніше. До речі Полєва-3 в набої Мельничука дала найгірший результат. Всі відстріли були проведені з напівчока.
 

CheshireCat

Мисливець
Якщо компанія Мельничука ще існує - значить купляють.
Навряд чи він займається благодійністю.

Для багатьох покупців ціна - головний фактор. Особливо в селі.
Якщо вони дешеві, чому б їх не купити... тому і купують.
 

Саша1992 иж 54

Мисливець
Я пулі заряджаю сам, раніше пробував купляні довіри не внушили. Чому запитав бо є до 100 пуль бреннеке і полева. Полева вставляю в лівий ствол. Тому і назаряжав
 

Сергийко

Слідопит
Такой вопрос решил очень просто, покупаю новую гильзу, стоимость готового патрона дороже на 1,5 грн, но приятно снаряжать...
На станку Lee нову гільзу заминає нерівномірно,можливо матеріал гільзи і не причому,але...
 

vadymmm

Слідопит
Скажіть будь-ласка хто з таргета стріляв пульою полєва, і які результати?
У мене добре куля ШШ летить з таргета. Роблю патрони сам, куля на закрутку дріб на Лі лоад + матриця Geap #2, гільзи тільки нові, жодного затику !!!
 
Зверху