Що нас чекає в майбутньому?

Статус
Закрита.

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Без комментариев...


 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Решение МВФ изменить программу кредитования Украины - это провал Зеленского.

Решение МВФ об отказе от трехлетней программы EFF по кредитованию реформ в Украине - это политический провал и тяжелейшее поражение президента Владимира Зеленского, который президент попытался неуклюже скрыть назначением реформатора Михеила Саакашвили в совещательный орган без полномочий. От назначения Саакашвили хайпа, конечно, больше, но, к сожалению, надо сказать о главном: отмена программы EFF прямо к годовщине президентства Владимира Зеленского - четкий сигнал, что Запад уже не считает президента лидером реформ в Украине. Провластные пропагандисты и политики подают решение МВФ как простое снижение кредитной программы - с 8 миллиардов долларов до 5,5 миллиардов. На самом деле, программа EFF означает стабильность и доверие к изменениям в Украине на 3 года, а программа stand-by - это продолжение старой модели сотрудничества, откат назад. 5,5 миллиардов - это просто средства на реструктуризацию старых долгов сроком на 18 месяцев, это не деньги на развитие. Запад показал: мы не доверяем Зеленскому, его обещаниям реформ, мы не доверяем власти в целом. И назначение Саакашвили без реальных реформ, без конкретных изменений в правительстве и в парламенте МВФ ни в чем не переубедит. Какие факторы вызвали недоверие миссии МВФ в Украине? Анти Коломойский закон до сих пор не принят - Зеленский не способен действовать независимо от Коломойского. Кроме того, МВФ понимает, что после принятия закона Конституционный суд готовится уже осенью его отменить. Закон был одним из условий программы EFF. Закон о земле принят в такой извращенной форме, что просто неприменим. И вероятность его отмены в Конституционном суде также очень высока. Этот закон был вторым условием программы EFF. Зеленский сократил оплату в Наблюдательных советах госкомпаний - а это в принципе делает невозможным привлечение в Набсоветы квалифицированных специалистов. Кроме того, власти назначают в Набсоветы непрофессионалов, исходя сугубо из своих личных политических симпатий. Президент не пытается сделать государственные институты самостоятельными. Вместо этого он опирается на договоренности с олигархами и не способен проводить самостоятельную экономическую политику в какой-либо отрасли. Зеленский продолжает заигрывать с Россией, он не только сохранил все влияние кума Путина Медведчука, он позволяет ему усиливать свой экономический вес. На нашем энергонедорынке усиливается ручное управление и ценообразование, вместо создания комплексной антикризисной стратегии продолжается хаос, отрасль просто разваливается, причем убытки государства стремительно нарастают. Зеленскому следует перестать играть, а начать критично оценивать свои действия, потому что с таким отношением на Западе падение его авторитета среди украинцев - это просто вопрос времени. Президент обязан строить институты и стратегии, а не отношения с друзьями, знакомыми и спонсорами "квартала-95". Продолжение игр закончится плачевно.
Юрий Бутусов.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Для українських водіїв підготували черговий неприємний сюрприз!

Для українських водіїв підготували черговий “сюрприз”, який не сподобається всім. Так, тепер водіям стане важче оскаржити штраф, який виписала їм патрульна поліція, їм потрібно буде заплатити за розгляд своєї справи судовий збір. Відповідну заяву оприлюднила юридична компанія “Дорожній адвокат”. Українським водіям дуже часто підкладають якусь “свиню”, яка змінює їхнє життя. І мова, найчастіше, йде про штрафи, які виписують їх патрульні за порушення правил дорожнього руху. Водіїв постійно попереджають про ряд змін, які їм доводиться дотримуватися. Тепер водії, який отримали штраф за порушення правил дорожнього руху від співробітників патрульної поліції, не зможуть так просто оскаржити його. З цього моменту всі водії повинні будуть заплатити судовий збір. Варто підкреслити, що раніше Верховний Суд такого не вимагав і виходячи з його постанови від 13 грудня 2016 року, за оскарження штрафу від патрульної поліції не потрібно було платити судовий збір. Але тепер водіям буде складніше це зробити, так, як 18 березня 2020 року Верховний суд істотно змінив правову позицію і зробив дуже неприємний висновок. Тепер, якщо водій захоче оскаржити виписаний патрульної поліцією штраф, йому потрібно буде сплатити судовий збір в розмірі 420 гривень. У суді наголосили, що така постанова вже на законних підставах вступила в дію і його вже оскаржити ніяк не можна. Якщо українським водіям випишуть штрафи за порушення правил дорожнього руху, і вони захочуть їх оскаржити, їм потрібно буде оплатити 420 гривень судового збору. І це при тому, що середні штрафи від патрульної поліції складають від 170 до 425 гривень. Автомобільний юрист Володимир Караваєв додав, що якщо водій зможе виграти справу, то йому повинні будуть відшкодувати фінансові втрати у цій справі. Але знаючи, що справу можуть розглядати досить довго, а після того, як суд висуне перше рішення може послідувати апеляція, то чекати матеріальну компенсацію доведеться довго.
 

Ангел

ветеран форуму
надійна команда
Для українських водіїв підготували черговий неприємний сюрприз!

...чергове прикриття тупості та бездарності, ну а декого можна привітати - ви зробили себе разом
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Для українських водіїв підготували черговий неприємний сюрприз!

...чергове прикриття тупості та бездарності, ну а декого можна привітати - ви зробили себе разом
Точнісінько у яблучко!
 

Hovarf

Слідопит
Проблеми з питною водою будуть постійно. А якщо буде посушливе літо - осінь, я впевнений, що жителі "города боєвой слави" - Севастополя будуть в своїх унітазах зливати гі..но морською водою (її там багато).
Я був написав цей пост рівно три роки тому. Але схоже , що мої слова збуваються. Для окупантів Криму та місцевої вати вже зараз проблема з водою - на першому місці. А ще ж літо не починалося. Так що будуть воду носити у відрах по новозбудованому мосту. Зато "КРИМВАШ" і "Камні с нєба".
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Ну що друзі,ось і дочекалися щє одного "покращєння" від нової влади...:( В мене просто немає слів!:mad:
Це не повага до Українського народу! Це не повага до полеглих воїнів і тих воїнів,які на данну годину захищають майбутнє України та її українців!
сюмар-600x462.png
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Зеленський нахабно обманув своїх виборців, обіцяючи покінчити з олігархатом. Насправді ж, олігархи й надалі продовжують керувати країною і навіть публікують свої фотографії з кабінету Зеленського і вихваляються своїм впливом.
24 травня 2020 року, ми як відповідальні українські громадяни, вільні люди, маємо вийти на Майдан Незалежності в Києві та на головні площі своїх рідних міст щоб не допустити реваншу і показати, що ми проти свавілля і брехні. Що це наша держава. І що ми не дозволимо руйнувати наші національні та громадянські права і свободи.
Рух Опору Капітуляції виступає з ініціативою створення широкого оргкомітету акції #СтопРеванш. Запрошуємо до нього всі патріотичні партії та громадські організації щоб сформувати єдиний список вимог та дій для протидії реваншу. Тільки в єдності наша сила!
Рік тому Зеленський склав присягу Президента України. Усі ми пригадуємо його промову під час інавгурації, а виборці Зеленського мабуть добре пам'ятають його обіцянки. Тоді він обіцяв усе всім. Кожен виборець Зеленського мав свої особливі надії і сподівання. Вчителі очікували на зарплатню в 4000 доларів, підприємці розраховували на дешеві кредити, а пенсіонери – на істотне підвищення пенсій і зменшення комунальних платежів. Усі вони разом повірили Зеленському, що в корупціонерів будуть конфіскувати майно і не випускатимуть їх під заставу.
Минув рік. Дива не сталося. Новий президент грає за старими правилами. Олігархи далі при владі, процвітає корупція і контрабанда, на посади призначають родичів, друзів, бізнес-партнерів і знайомих Зеленського. Президент України регулярно принижується перед Путіним і веде нас у московську пастку. Відбувається наступ на українську мову, тривають переслідування добровольців і волонтерів. Поплічники Януковича повертаються в Україну і впливають на правоохоронні органи. Влада разом з ними мстить українським патріотам за Майдан та опір російському агресору.
Рік Зеленського при владі
Що нам обіцяли і що є насправді
Швидкий мир

Зеленський безвідповідально обіцяв українцям швидкий мир. Але насправді він пропонує не мир, а капітуляцію на умовах Кремля. Влада готується провести разом з окупантами вибори на Донбасі й планує відновити постачання води в окупований Крим.
Кінець епохи бідності
Зеленський обіцяв кінець епохи бідності. Але одразу з його приходом до влади почалося економічне падіння. Хоча видатки на чиновників і правоохоронців зростають.
Бути патріот України
Зеленський запевняв, що він є патріотом нашої держави. Але ми знову спостерігаємо наступ на українську мову, а Медведчук та інші колаборанти безкарно нарощують відверту антидержавну діяльність.
Знищити олігархів
Зеленський обіцяв знищити олігархів. Але олігархи продовжують керувати країною. Рідний брат голови офісу Президента України Єрмака підозрюється у продажі державних посад.
Україна буде рухатись в Європу
Зеленський обіцяв, що Україна буде рухатись в Європу. Але насправді темпи євроінтеграції різко впали
Справедливість
Зеленський обіцяв справедливість. Але українських патріотів запроторюють в тюрми, а адвокат Януковича керує Державним бюро розслідувань. Портнов повернувся в Україну і дає вказівки силовикам.
Професіоналізм і відповідальність
Зеленський розповідав, що цінує професіоналізм і відповідальність. Але насправді у владі панує безлад і некомпетентність, до Верховної Ради від партії "Слуга народу" пройшли весільні візажисти, фотографи, бармени, тамади і фітнес-тренери. Співробітників "95 кварталу" і друзів Зеленського по КВН призначають на високі державні посади.
Чесність
Зеленський обіцяв чесність. Але насправді у нього виявилися статки за кордоном і рахунки в оффшорних компаніях. Зеленський досі утаємничує деталі свого загадкового польоту в Оман приватним російським чартером.

Рік реваншу Москви в Україні це:
1. Капітулянтська політика перед російським агресором.
2. Зовнішня політика під диктовку Кремля і засланого єрмачка.
3. Нерівноцінні обміни полоненими, внаслідок яких наші військові і кримські активісти досі за гратами, а вороги України на волі.
4. Навмисне знищення системи безпеки та оборони в турборежимі.
5. Руйнування державницької гуманітарної політики і новий наступ «руского міра» на українську мову та культуру.
6. Портнов, Лукаш і інші не тільки повернулись в Україну, а й керують судами і прокуратурою та відкрито погрожують активістам.
7. «Беркут» на волі, а українські добровольці-майданівці у тюрмі.
8. Розгортаються політичні репресії проти українських патріотів в стилі НКВД.
9. В найближчому оточенні Зеленського представники російського криміналітету.
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Стрілянина в Броварах...
Вранці у Броварах на Київщині сталася стрілянина за участю близько сотні осіб, які займаються пасажирськими перевезеннями, 10 осіб затримали. Дзвінок на лінію 102 про стрілянину надійшов о 7.15 ранку. У поліції уточнили, що конфлікт виник між легальними та нелегальними перевізниками. Пресслужба поліції Київщини повідомила, що інцидент стався між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезенням. Близько 100 осіб брали участь у цій стрілянині. За хвилину після того, як поліція отримала повідомлення, на місце події приїхали правоохоронці. Затримали 10 осіб зі зброєю. За словами заступника міністра МВС Антона Геращенка, троє осіб отримали поранення з травматичної зброї. Він також уточнив, що перестрілка сталася між "угрупуваннями, які кришують перевезення маршрутними таксі" через "непрозорий розподіл маршрутів між підприємцями збоку чиновників, які відповідають за цей напрямок роботи".
Також з'явилося відео стрілянини. Частина чоловіків втекла через двори. Поліція знайшла мікроавтобус, на якому, ймовірно, прибули нападники. Затримано близько десятка чоловіків, можливо причетних до інциденту. Мікроавтобус обстріляли з помпової рушниці, на місці подій залишилися гільзи. За словами очевидців, які прибули за викликом, поліцейські поранили одного з учасників нападу. На місці інциденту є сліди крові. Затриманих доправили до Броварського відділу поліції. Ними виявились люди, які прибули з інших регіонів України. Зброю вилучили. На місці події працюють правоохоронці, встановлюють інших учасників, обставини та причини інциденту. За фактом хуліганства поліція відкрила кримінальне провадження.



 
Останнє редагування:

kef

Зброяр
Ну цеж не в музеї двері трощити !
Можна подумати,що "ніхто" незнав про це рейдерство.Просто що не день то йде розхитування човна в різні боки...щоби потопити...І це все робиться організовано ,наче як по сценарію...хочуть щоб почалася різанина...втопити країну у хаосі ...А тоді і сусіди з півночі підтягнуться з "миротворчою місією" .Кому ще блд. Не зрозуміло.що відбувається ! Це не рушниці оцінювати і плакати ,що дичини мало !
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Ось такого листа, міністру МВС Авакову, написала жителька міста Рівне...

изображение_viber_2020-05-29_21-14-52.jpg
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
...що не день то йде розхитування човна в різні боки...щоби потопити...
Ні друже,це якраз не політичне"замовлення",це перерозподіл ринку у сфері обслуговування серед перевізників...
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
НАВІЩО ГЕРУСУ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГЕТИКА?
Публікація переписки нардепа Геруса викликала реакцію виробників зеленої енергетики. Вони дали прес-конференцію де розповіли дуже багато цікавих подробиць.
По-перше, держава Україна виробників зеленої енергетики УЖЕ кинула. Закон про впровадження зеленого тарифу був прийнятий у 2009 р. – за уряду Юлії Тимошенко. Зелений тариф прийняли тоді як незмінний до 2030 р. включно – під державну гарантію. Більше 10 років ця тема не цікавила нікого – аж раптом про те як «Ахмєтов обкрадає українців на «зеленому тарифі»» заголосила кожна праска. Від каналу «1+1» починаючи. Насправді від 2009 року тарифи вже змінювали кілька разів – 5 разів на сонячну енергетику і 2 рази на вітряну.
Президент Зеленський там здається інвесторів до України запрошував? Ласкаво просимо!
По-друге, коли просторікують про неймовірно високі зелені тарифи – вдаються до шахрайства та маніпуляцій рівня… Андрія Геруса часів коли він боровся з «Роттердам+». Справа у тому, що виробники зеленої енергетики ані копійки грошей не беруть у держави на розвиток свого бізнесу – натомість платять як податки 4 грн з кожних 10. Торік вся галузь сплатила біля 8 мільйрдів грн. зборів. Традиційні ж виробники щорічно отримують від держави 8-9 мільярдів грн. субсидій (донедавна було біля 20 млрд). За таких умов, хто дорожче обходиться державі – питання вкрай суперечливе.
По-третє, ніякої економії зі зменшення зеленого тарифу держава не матиме позаяк водночас зі здешевленням електрики, держава втратить біля 250-300 мільйонів євро на податках з генеруючи компаній.
По-четверте. Вгалузі зеленої енергетики працює дуже багато компаній – наприклад сонячні станції у себе збудували біля 30 тис. домогосподарств. Всі ці люди – в кредитах і зменшення зеленого тарифу вдарить по їхніх кишенях. ДТЕКу Ахмєтова належить лише близько 15% зеленки.
По-п’яте, за вакханалією ворожнечі до виробників зеленої енергетики приховують кричущий факт – вже четвертий місяць рівень оплат відновлюваним станціям коливається від 0% до 5%. На ядерних станціях рівень оплат біля 60%, а на вугільних – 100%. Інтерес Ахмєтова, кажете?
Вже зараз інвестори можуть спокійно звертатися в міжнародні арбітражі і обдирати Україну до нитки. Проте. Виробники зеленої енергетики намагаються домовитися з державою – навіть погодилися на чергове зниження тарифів на 15% по сонячній генерації і на 7% по вітровій. Але.
Процес домовленостей блокується на рівні комітету Верховної ради по енергетиці, яким керує… Андрій Герус. По-факту нардеп Герус просто тягне час – виробники розорюються та втрачають гроші… Ситуація дійшла до того, що посли країн, що інвестували в проекти, написали звернення прем’єру Шмигалю та голові ОПУ Єрмаку про неприпустимість такого поводження з інвесторами. А щойно – була опублікована переписка, де Андрій Герус відверто заявляв про свій намір виробників зеленої енергетики… В мережі ви легко знайдете це дієслово.
Навіщо це самому Герусу? Перше що спадає на думку – у такий самий спосіб доводили до банкрутства в Україні низку підприємств, після чого хтось скуповував їх за копійки. Тобто ідеться про рейдерство з боку олігарха, що в Україні є практично легендою рейдерських операцій? Можливо. Але.
Діяльність Геруса не просто веде до розорення цілої галузі української енергетики – все набагато й набагато складніше. Суди з інвесторами завдадуть Україні неймовірних фінансових збитків – у них всі козирі на руках. Такий конфлікт уб’є всю інвестиційну привабливість України, яку важко створювали за президента Порошенка. І ще. Значна частина українських традиційних електростанцій невдовзі буде потрібно виводити з експлуатації – вони банально з’їли весь можливий запас міцності. Для будівництва нових станцій Україні знадобиться… інвестор. А за відсутністю інвестора нам залишиться електрику імпортувати. Здогадайтеся – звідки?
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль місяць тому написав генпрокурору Венедиктовій заяву, де звинуватив Геруса в безпосередній роботі на спецслужби Росії. Якщо так – дії Геруса виглядають неймовірно логічно.

Дмитро Вовнянко (Колинчук)
 

kef

Зброяр
Реальність дуже проста усім цим діянням в країні.
В Росії залишилося дуже мало часу.щоб зберегти свою справу.державу...москві гаплик приходить.
Без України у них намає майбутнього.
Слова ульянова тому в підтвердження.
Вони усі марять від того ,що би Україна стала (західним федеральним округом"...
Тому то і розхитують ситуацію в країні.
І головне.що багато хто на це все ведеться.
Найулюбленіший методи кремля-нищити країни руками самих мешканців країни...І тут навіть у нас на форумі є такі . Та і не тільки. То і є сутність раба !
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Реальність дуже проста усім цим діянням в країні.
В Росії залишилося дуже мало часу.щоб зберегти свою справу.державу...москві гаплик приходить.
Без України у них намає майбутнього.
Слова ульянова тому в підтвердження.
Вони усі марять від того ,що би Україна стала (західним федеральним округом"...
Тому то і розхитують ситуацію в країні.
І головне.що багато хто на це все ведеться.
Найулюбленіший методи кремля-нищити країни руками самих мешканців країни...І тут навіть у нас на форумі є такі . Та і не тільки. То і є сутність раба !
Друже мій! На скільки твої слова точні! Підтримую беззаперечно!
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
Друзі! В мене просто немає слів від того,що коїться у нас в Країні! Злість мене переповнює,але нічого не поробишь з цією владою...

твит.PNG

EZ2WYUWWoAEFrBp.png
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
І ось щє дуже цікава та не дуже гарна інформація стосовно окупованих територій і щось мені підказує,що всеж таки відбуваєтся "відділення"нашіх територій,а це дуже погано...

Кабмин поделил ОРДО на три района в составе Донецкой области Украины.
Министерство регионального развития Украины опубликовало проекты будущих укрупненных районов Донецкой области, включительно с оккупированной территорией. На свободной части области запланированы пять районов с центрами в Бахмуте, Покровске, Краматорске, Волновахе и Мариуполе. На оккупированной – три – в Горловке, Донецке, Кальмиусском (Комсомольском). Граница будущих свободных и пока что оккупированных районов преимущественно совпадает с линией разграничения.
doneck.png
 

жестянщик

ветеран форуму
надійна команда
І ось щє дуже цікава та не дуже гарна інформація стосовно окупованих територій і щось мені підказує,що всеж таки відбуваєтся "відділення"нашіх територій,а це дуже погано...
Кабмин поделил ОРДО на три района в составе Донецкой области Украины.
Министерство регионального развития Украины опубликовало проекты будущих укрупненных районов Донецкой области, включительно с оккупированной территорией. На свободной части области запланированы пять районов с центрами в Бахмуте, Покровске, Краматорске, Волновахе и Мариуполе. На оккупированной – три – в Горловке, Донецке, Кальмиусском (Комсомольском). Граница будущих свободных и пока что оккупированных районов преимущественно совпадает с линией разграничения.
Переглянути вкладення 575830
Тільки но у понеділок я зробив пост про рішення кабміну про розподіл ОРДО на три райони,як Зєлєнский на вздогін зробил щє один крок до сдачі території супротивнику!Це якийсь треш...

Зеленский внес в Раду законопроект о народовластии.
Президент Украины Владимир Зеленский внес в Верховную Раду Украины законопроект № 3612 "О народовластии через всеукраинский референдум". Об этом сообщается на сайте Рады. Президент определил законопроект как неотложный. Текст проекта и сопроводительные документы к нему пока не обнародованы. Отмечается, что законопроект 9 июня получен Верховной Радой и передан на рассмотрение руководству. Ранее первый заместитель председателя фракции "Слуги народа" Александр Корниенко сообщал, что Верховная Рада рассмотрит законопроект о всеукраинском референдуме после окончания карантина. До этого глава Верховной Рады Дмитрий Разумков сообщил, что в пакет так называемых законов о народовластии входят 5-6 законопроектов. По словам Разумкова, их парламент намерен принять до конца сессии.

На цей треш,вже пішла реакція не байдужих людей...

Андрій Смолій

Законопроект «про референдум» від Зеленського це катастрофа, що насувається на Україну.
Одним з предметів таких референдумів може бути «зміна території України». Про це так і написано в тексті законопроекту.
Згідно запропонованого Зеленським законопроекту, референдум має обов’язковий, а не консультативний характер. Рішення референдуму про ратифікацію міжнародного договору на зміну території України вже не потребуватиме імплементації Верховною Радою, а просто вступить в силу.
Цей закон створює юридичну базу для капітуляції перед Росією. Якщо на референдум, наприклад, буде винесене питання передачі Росії Криму в обмін на виведення окупантів з Донбасу, то через референдум таку злочинну зраду можуть узаконити. Зміна території України за допомогою так званого «референдуму» чітко демонструє бажання догодити Кремлю та закладає бомбу уповільненої дії під українську державу.
 
Статус
Закрита.
Зверху