ТОЗ-34 2000 ГОДОВ.

Arsenfresh

Мисливець
Маю ТОЗ 34 штучний, 1976р. а мій колега має штучнік 2005р. так на перший погляд ніби однакові, але як придивитись то: хром не тої якості, стволи не тої вороновки, куча заусенців, підгонка дерева, короче гамно! Я такої рушниці би навіть не розглядав!
 

Охотник77

Снайпер
штучнік 2005р. так на перший погляд ніби однакові, але як придивитись то: хром не тої якості, стволи не тої вороновки, куча заусенців, підгонка дерева, короче гамно! Я такої рушниці би навіть не розглядав!
В приятеля штучник теж початку двотисячних то ще держиться і то мабуть що мало полює. В двох інших знайомих звичайні, точніше покращенні то за кілька років посипався механізм і повідпаювалися планкі і це при використанні покупних патронів.
 

Panters

Снайпер
Є в колективі одне, 14-го чи 15-го придбане новим, точно не пам'ятаю, метал гавно,
таке ж і вороніння, якщо зранку під дощик попало до вечора все в ржавчині.
 

джейк

Мисливець
Я е власником тоза 34 2000 року . Рушницю купляв у колеги за всі роки полювання мінялися тільки бойові пружини 2 рази і більше нічого. Рушницею задоволений полювання не пропускае механізми всі на місці нічого не погнуте і не відпаялося. Правда можна погнути ричаги і ще щось приробити або з дурі і по пяному. В даної рушниці заміряв чоки 0.7 і 1.1 . Шату немае тільки на замках коли опущені стволи а це майже у всіх тозів така болячка. Стіляе попадае і що ще треба.Патрони кручу сам бо хто зна не дай бог планки повідлітають;)
 

руслан87

Мисливець
Доброго вечора. Вибачайте що трохи не по темі, але хочу дізнатись приклад з Тоз-34 Ссср років підходить на Тоз 2000 років.
 
Зверху