Сезон охоты на пушного 2020-2022 ( + конкурс )

PirotehniK

ветеран форуму
надійна команда
Где ж вы все были раньше, борцы за справедливость?!
Чего же никто не предложил Админу помощь в подборе фото?!!
А теперь вдруг проснулися..
Каравул!! Всё не так!!!
 

Dedushka

Снайпер
Я считаю конкурс прошел справедливо. Были фотографии пронумерованы. Мы сами выбирали то что нравиться. И где больше голосов набрала фотография тот и выиграл. Администратор смотрел по количеству голосов и это правильно. Не от себя выбрал победителя. Мы выбирали. ;)
 

Степанович 2

Снайпер
Теж думаю "зря копья ламаем". Ідея конкурсів, зробити життя на форумі цікавішим, учасникам задати стимулу і уваги до їх роботи, іншим побачити, як потрібно робити шедеври краси, ще частині полюбуватись роботами і стараннями інших, ...
А так спаплюжити все саме легше, зробити - набагато тяжче, не забуваємо про це.
І ще, саму організацію проведення і визначення можна вдосконалювати і все залежить від нас, тут все колегіально, вважаю.
Конкурси проведено, переможці визначені і сумніву це піддавати не варто, навіть, при умові, що "мені більше подобається це". Я теж голосував у всіх конкурсах і не завжди мої вподобання співпали з вибором переможця.
 
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму

kef

Зброяр
На слідуючі вихідні будемо проводити заключне полювання . Але усе залежить від погоди.
 

kef

Зброяр
Так і не вийшли з нори собачки. Як розповіли мені знайомі.Довелось власнику розкопувати нори в ручну. Але не вийшло. Пригнали мініекскаватора .Розкопав. Нажаль ягдтер"єри загинули у ."поєдинку " з лисами . В норі було три лиси.та три віднірки . Не змогли витягнути їх з нори. Напевно кисню не вистачило.
Вирішили з нашими мисливцями скинутись грошима власнику. Як не як справа таки спільна.
Ось такий прикрий фініш недільного полювання на лисів. Хоть і в загальному чотири хижаки в мінус .але надто дорогою ціною. Собачки були робочі з дипломами.
 

Степанович 2

Снайпер
Так і не вийшли з нори собачки. Нажаль ягдтер"єри загинули у ."поєдинку " з лисами . В норі було три лиси.та три віднірки . Не змогли витягнути їх з нори. Напевно кисню не вистачило.
.
Лиси теж задихнулись?
 
Зверху