Запечений карп з овочами.
Для блюда потрібно:
Карп, овочі які є в холодильнику (помідори,болгарський перець,баклажани)
картопля, майонез, зелень, сіль прець.
Рибу чищу, патрошу, вирізаю зябра (плавники не рухаю). Нарізаю на порційні кусочки, добре солю і перчу кожен кусочок окремо, якщо карп "осінній" тобто жирний то збризгую соком лимона. На дно посуди викладую порізану картоплю між кусками риби вложую овочі в довільному порядку. З верху рівномірно поливаю майонезом і в духовку. Коли карп буде готовий посипаю зеленню і даю постояти декілька хвилин з накритою кришкою.
Для блюда потрібно:
Карп, овочі які є в холодильнику (помідори,болгарський перець,баклажани)
картопля, майонез, зелень, сіль прець.
Рибу чищу, патрошу, вирізаю зябра (плавники не рухаю). Нарізаю на порційні кусочки, добре солю і перчу кожен кусочок окремо, якщо карп "осінній" тобто жирний то збризгую соком лимона. На дно посуди викладую порізану картоплю між кусками риби вложую овочі в довільному порядку. З верху рівномірно поливаю майонезом і в духовку. Коли карп буде готовий посипаю зеленню і даю постояти декілька хвилин з накритою кришкою.