На Великдень тоже планую зробити дещо! Якщо встигну, будуть і фото і звіт!
Таке питання: ялівець ("можжевельник" рос.) у нас різний. Колись хотів робити джин, почав збирати ягоди з ялівця, а він виявився козацьким, а такий, кажуть, не можна... Ось у мене і запитання: а який ялівець (ягоди) Ви використовували?Продовжую експерименти з гарячім коптінням риби!
Цього разу взяв морського окуня!
Три рибини близько кілограму!
1.5 літри - води
4 з горкою столових ложки - солі
0.5 столової ложки - цукру
10 горошин чорного перцю
2 горошини духм`яного перцю
10 можевелових ягідок
Спеції які вам до душі
Я, зазвичай, мариную з вечора до ранку (ну. до часу початка готування). Тут, правда. товщина куска побільше!..
В мене названіє МОЖЕВЄЛЬНІК! Його і використовував!ялівець ("можжевельник" рос.) у нас різний
Не зрозумів, хто і чим Вас вбив, але ще більше - таку реакцію...Вбили всі!
В мене названіє МОЖЕВЄЛЬНІК! Його і використовував!
З цибулею єкспериментів було ... Дуже багато! Маринує швидко, але якщо не змивати - горить!
Тому! На любителя!
Я ніколи не пропагандую рецепти як догма!!!
Завжди говорю!
Експериментуйте, робіть що Вам до сповдоби!!!
А я использую айран - кефир сам по себе не люблю. Но это - мои проблемы...Есть у меня один рецепт шашлыка, от которого в восторге и семья и друзья... Перемешать, добавить 0,5 литра кефира, 0,1% .
Ну, а у меня к кефиру отвратительное отношение... И кто из нас больше прав? Повторить поговорку моей жены?Айран или танайран, не подходит для мяса, это напиток использованый после употребления острой пищи.
Наверное - Адыгейской?..Кстати уточню насчет приправ для шашлыка, когда-то гада 4 ре назад, прислал мне дядя с Краснодара, Эдегейской Республики, приправы с Кавказа, вот это были приправы. Только запах валил с ног.
Все нормально!Не зрозумів, хто і чим Вас вбив, але ще більше - таку реакцію...
У меня жена шашлыки не делает! Она их терпеть не могла, пока я ей не стал их делать.Азербайджан, Грузия, и Республика Эдегей это очень разные вещи, если так можно сказать. Хотя пользую все эти кухни. Все блюда и приправы разные. Но впечатления от приправ именно Северного Кавказа впечатлило!