Проект Закону 6708 13.07.2017...щодо негайного под ...кризової ситуації....із незаконним полюванням

Ryslan Matsyik

Новачок
Перед тим як когось, чи щось обговорювать .......,гляньте в дзеркало на себе, можливо побачите багато спільного із своїм опонентом.Дуже легко оцінювати чужу працю-немаючи при цьому власних здобутків.
-Рахую,що кожен на цьому світі повинен залишити хоть якусь згадку про себе.Будь то посаджений фруктовий сад,чи інші посадки різних дерев,криниця,ставок,і.т.д.Бо поки згадують добрим словом, пам"ятають,доти ( умовно) людина жива.
 

Ryslan Matsyik

Новачок
проблема не в штрафах а тільки в людях! полюю не багато -15 років- гамна надивився предостатньо! Треба зрозуміти що система гнила повністю! Задовбався комусь щось доказувати,товаришів переконувати,нас рахують за лохів,і поки МИ всі будемо тримати язик в жопі,ніколи нічого не доб"ємся! При таких кабальних умовах як у нас в Івано-Франківьку,заявляю офіційно,що з 2018 року вихожу з членів УТМР,але і подаю в суд на Утмр Украйни за прийняття президією таких необдуманих і непідтверджених внесків в Івано- Франківсбкій обл, за порушення Статуту УТМР,за корумпованість вищестоячих органів УТМР,і за інші порушення!!! Просто -ЗАДОЛБАЛИ!.....
 

BOGDAN BAR 2015

Мисливець
Доброго дня усім. По Інтернету гуляють ще ось такі суми штрафів,на фото,поясніть будь-ласка які правильні,ті що у першому повідомленні теми,чи ці що знайшов я.
hQCnlGh8t8c.jpg
CZu5PO6yVIA.jpg
 

Сергийко

Слідопит

Swartalv

Новачок
Згідно таблиці, незаконне добування одної особини будь-якого виду це вже "істотна шкода" і ст. 248 КК, чи як?
 

Сергийко

Слідопит
Згідно таблиці, незаконне добування одної особини будь-якого виду це вже "істотна шкода" і ст. 248 КК, чи як?
Нужно разобраться в начале с терминологией Істотна шкода.Она материльная,финансовая,здоровью,природе.Исходя из этого делаются выводы.Если все прировнять к деньгам,то сумма должна быть больше сотни тысяч гривен.А если в законе воробей э о истотна шкода,то так оно и есть.Хотя,незнание законов не освобождает,а вот знание-освобождает.
 

Swartalv

Новачок
Я питав про 248 ст, в примітці вказано сорок і більшe нeоподаткованих мінімумів. Звідки сумма в сто тисяч?
 

Сергийко

Слідопит
Причому,початкове нарахування суми збитку слід вважати не суму штрафу,а початкову суму вартості,простіше кажучи,наприклад,якщо один вихід на зайця коштує 1у грошову одиницю за одного добутого,то й сумма нараховується відповідно до неї,мінус непрямий дохід власника угідь.
Але клоуни можуть нарахувати аби від чого,та й за істотну шкоду можуть відштовхуватись і від 1000грн,але враховується і збиток,нанесений популяції,екосистемі і ін.,але сама екосисте а не може бути отримувачем і сама не може вимагати компенсації збитку.Тупік,який вирішує адвокатура за ваші гроші на вашу користь.
 

Сергийко

Слідопит
6708 "...неотложного преодоления кризисной ситуации...",т.е. после преодоления порога кризисной ситуации все должно вернуться в предыдущие рамки,ибо не идется про дальнейшую перспективу.
 

димон1983

Слідопит
Закони у нас впринципі нормальні, але вони написані для простих людей, а всяким суддям, прокурорам, ментам вообще пофіг ці штрафи і ці закони.
 

димон1983

Слідопит
А ще їхні родичі, куми , друзі, друзі друзів - короче ціла армія недоторканих браконьєрів. А ти дивися на вечірці чи сіра та качка чи не сіра, бо й хату продасиш, якщо вона сірою окажеться:)
 

Сергийко

Слідопит
А як ту сіру у когось знайти?З рук кинув-не моє,не я стріляв,а в машині хто буде обшук робити,хіба хто сам з мішка дістане.Та й тих жеш качок ніби угіддя самі розводять і випускають на водойми,ніби то фазан,а бабкі збирають.Чи зайців вони розводять і годують? Гєна писав,що в них на сході полювання три роки закрито,але звірини стало значно більше ,і косуль,і зайців,причому що хижаків і псів ніхто і не відстрілює ніяк ,ані законно,ані протизаконно.А мені ті штрафи до дупи,бо чемно полюю,а хто гатить по всьому,той відмажеться,щоправда когось таки служби і ловлять,але мало,от і піднімають штрафи.Як в дорожньому русі,коли всі стали "грамотні " і з реєстраторами,то і штрафи підняли і презумпцію невинуватості відмінили,щоб бабло косити,хоча за час нинішньої поліції і відсутності фіксації швидкості за статистикою дтп поменшало,от так.
 
Останнє редагування:
Зверху