Winchester 1300 Defender

Гавло Володимир

Мисливець
Winchester 1300 Defender - модель с магазином на 7 патронів
Модель Winchester 1300 використовує ручну перезарядку за допомогою рухомогї цівки (назад-вперед). Замикання каналу ствола здійснюється поворотним затвором з 4 бойовими упорами. Ствольна коробка виконана з алюмінієвого сплаву, стовбури легкознімні і випускаються в широкому спектрі варіантів і довжин, зі сверловкой типу циліндр. Магазин трубчастий підстовбурний, заряджається через вікно в нижній частині стовбурної коробки. Ложе дерев'яне. Запобіжник рушниці кнопковий, блокує спусковий гачок.
У моделі Winchester 1300 використовується система Speed Pump, що дозволяє прискорити процес перезарядки зброї після пострілу. Суть її полягає в тому, що затвор розблокується негайно після пострілу (при зниженні тиску в каналі ствола до безпечного рівня). Реалізація цієї системи в рушницю Winchester 1300 призводить до того, що в деяких випадках затвор після пострілу виявляється або частково, або повністю відкритим з викидом гільзи. Дана особливість не є ознакою будь-якої несправності затворного механізму, а закладена конструктивно.
Рушниці моделі Winchester 1300 користуються популярністю в США і за кордоном, завдяки надійності і великій швидкості перезарядки, що придатне для полювання на птицю і для спортивної стрільби .
Використовується в багатьох країнах на охороні,в таких країнах як Росія ,Казахстан,і на озброєнні таких країн як Словакія,Чехія,США ,Перу.

Тип: дробовик
Країна: Flag of the United States.svg США

Конструктор: Winchester Repeating Arms Company
Розроблено: 1978-1980
Виробник: New Haven plant
Роки виробництва: 1983 - січень 2006 [1]
Характеристики
Маса, кг: 3.06 (без патронів)
Довжина стовбура, мм: 457
Патрон: 12/76 мм
Принципи роботи: помповий
Вид боєпостачання: трубчастий підстовбурний магазин 7 патронів

Новий,вистрілено 20 патронів,більше деталей по телефону 063- 244-66-49

ОБОВЯЗКОВО ЧЕРЕЗ ДОЗВІЛЬНУ СИСТЕМУ.

ТЕРИТОРІАЛЬНО ЛЬВІВСКА ОБЛ.

ЦІНА 21000 гривень
 

Вкладення

Зверху