Viernau-suhl

Zahar2812

Новачок
Здравствуейте форумчане в руки попало ружьё 16 калибр помогите определить марку данного ружья
 

Вкладення

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Ежектор?
 

Арго

S-Moderator
Команда форуму
1950 рік.Модель роботи сімейства Юнг,місто ФирнауНімеччина.База-Зауер ,замовний збірник з запасних частин і комплектуючих які залишились на складах Зауера після експропріації радянською військовою адміністрацією в 1947 рокі!Тому клеймування "Зауер",на таких екземплярах, майже завжди відсутнє.Все в оригіналі без змін в наш час..Дайте фото колодки і ствольної пари.
 
Останнє редагування:

Zahar2812

Новачок
1950 рік.Модель роботи сімейства Юнг,Вернау,Німеччина.База-Зауер ,замовний збірник з запасних частин і комплектуючих які залишились на складах Зауера після експропріації радянською військовою адміністрацією в 1947 рокі!Тому клеймування "Зауер",на таких екземплярах, майже завжди відсутнє.Все в оригіналі без змін в наш час..Дайте фото колодки і ствольної пари.
Спасибо!!! Доберусь к ружью сброшу. Если можно поясните год выпуска. И можно ли называть данное ружьё «SAUER 8” ещё раз спасибо.
 
Останнє редагування модератором:

север

ветеран форуму
надійна команда
Если знаете как оно называется подскажите
Так Вам же уже все рассказали!
Модель роботи сімейства Юнг,Фирнау,Німеччина.База-Зауер ,замовний збірник з запасних частин
База - модель Зауэра 8.
 
Останнє редагування модератором:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Цей екземпляр нціяк не може бути Зауер-8,по одній причині,що він випущений в приватній майстерні Юнга,а головне на замовлення і з знеособлених запасних частин і комплектуючих вже існуючої моделі Зауер-8,але повірка,державна реєстрація вона проходила як замовник роботи майстра Юнга з міста Фирнау на базі Зауера моделі 8!!!На базі,а не як модель Зауер-8.Виходячи з цього вона повинна мати реєстрацію в дозвільній як замовник Е.Юнга на базі Зауер мод.8!!.
 
Останнє редагування:

Арго

S-Moderator
Команда форуму
Доречі,якщо хтось думає,що зброя випущена сімейством зброярів Юнг з Фирнау це щось дуже,дуже маленьке і малозамітне,то відразу попереджаю,що це невігластво в зброї і всьому,що з нею пов'язано!!!Раджу ознайомитись і зробити висновок-ХТО є ХТО!!http://www.germanhuntingguns.com/archives/jung-family-suhl/
 
Останнє редагування:
Зверху