Іж-зк: 16 кл

север

ветеран форуму
надійна команда
С таких внешнекурковых одностволок у очень многих охотников начиналась дорога в Охоту. И эти первые шаги- незабываемые! Хоть и не хватало,часто, возможности второго выстрела. Что дисциплинировало и заставляло ответственно относиться к каждому выстрелу. Через мои руки,так или иначе, прошли практически все курковые одностволки СССР. Ничего выдающегося в них нет. Зато есть простота и надежность.
 

Восход

Слідопит
Для молодых начинающих и почетных пенсионеров охотничьего движения это "ТО ЧТО НАДО"
 

Восход

Слідопит

Серж Іванович

Мисливець
Дякую панство за поради дійсно візьму. Рушничка комфортна да і я так поняв в такому сохранив йх дійсно мало. На продажі новеньких 50х рок нечасто побачиш. Хоть вони найдешевші були
 

viterec78

Мисливець
http://patr1ot.no-ip.org/izh-odnostvol - "Дульное сужение у ружей 12 и 16 калибра получок и чок, в других калибрах только получок".
Доброго дня, щодо іж 18 з ДЗ 0,5 та 1,0, то володію цією моделлю рушниці з ДЗ 0,25. Рушниця просто продовження руки.
Радив би Вам пошукати іж 18 з вузькою цівкою (ранніх випусків), бо мав іж 17 та ЗК - ніяких порівнянь з іж 18, особисто для мене, вони не витримують. Хоча для поціновувачів курківок, можливо саме те.
 

Серж Іванович

Мисливець
Дякую за пораду вже забрав рушничку. Буду пробувати стріляти якщо непонраветься то продам. І ще таке питання у ній ствол помойму хроміруваний хотя знайомий каже що такі дишеві рушниці нехромірували.
 

Небраконьер

Moderator
Команда форуму
Зверху