Нещодавний вміст від АнтонТарахтій

1. А

Партупей советы отличное сог

Резерв
  2. А

Класична фінка

Продам ніж- класична фінка власного виробництва. Про ніж: лезо р6м5 товщина в обусі 4 мм, ширина 20 мм, довжина 117 мм. Прямі спуски, больстер латунь, руків'я горіх просякнутий льяним маслом 127 мм. Загальна довжина 245 мм , твердість 62-64 роквела . Сквозний монтаж, ніж загострений в бритву...
  3. А

ІЖ-27 к-12

Швидше за все експортне бо на колодці англійські букви
  4. А

Іж 18 є

Продам рушницю: технічний стан- не ідеальний. З недоліків- тріснутий приклад в районі шийки,склеєний клеєм пур і поставлені стяжки, в сволі незначні раковини, сип.Вздуття та вм'ятини відсутні, рушниця воронилася ржавим лаком. Приклад покритий морілкою і просякнутий лляним маслом. 12 калібр...
  5. А

Цесарки в угіддях України

Теж бачив це відео при сьогоднішні популяції лиса їх на довго не вистачить а якщо і випускати то фазана але перед тим в бити лиса
  6. А

Патронташ

Забираю перехожу в лічку
  7. А

Патронташ

Резерв
  8. А

Старий ніж фінського типу

Був в мого дядька такий ніж дуже навіть хороший руків'я дерево лаковане
  9. А

День Героїв Небесної Сотні.

Мій брат входить в неї Мазур Артем Анатолійович 17 лютого в Києві на майдані проломали затилок був в комі 3 березня помер в 26 р
  10. А

Ваги Лабораторні 67р.

Теж знаю що лабараторні
  11. А

Иж 58 калибр 16

Експортне Експортне
  12. А

иж-12 глазами владельца

Дякую
  13. А

иж-12 глазами владельца

Хто скаже що значать не наскрізні дирочки в в пайці ствола і в планці на іж 12 12 кал 65 р рушниці ніде не зустрічав інфи а на фото бачив
Зверху