Нещодавний вміст від Коля 1982

  1. К

    Охота на лисицу в Запорожской обл.2017-2018г

    Класне фото с полем. А я скільки полюю єнотоподібного собаку зимою ні разу не зустрічав.
  2. К

    Открытие на пушного зверя2018/19

    Вибачаюсь з етичних міркувань не пишу назву господарства .Де коли там полюю на качку. Знаю єгерів завжди вічливі і порядні вроді дбають про дичину і сіно ,і зерновідходи завжди заготовлені. А тут таке, вірите після побаченого вже не дуже хочеться там полювати.
  3. К

    Открытие на пушного зверя2018/19

    Доброго вечора всих с полем і гарними емоціями. А я після смерті тата рушниці в руки ще не брав ,ніяк себе не пересилю. Тож вирішив виїхати хоч на риболовлю, по трофеях писати не буду, але що я там побачив це жах. Кортеджі з новими українцями зі зброєю, ганяли на снігоході та джипах. Били все в...
  4. К

    По гончим вопросов имею задать.

    Найкраще побачити батьків вживу,а найголовніше в роботі. А потім вибрати щеня те яке вам припаде до душі. Зверніться до Роми Северний я думаю він щось підкаже де взяти. Я з особистого досвіду він мені допоміг з придбанням і я йому дуже вдячний.
  5. К

    Владельцы "курковок", Ваше слово.

    Шкода. Просто діда моєї дружини також менти змусили продати иж12 а дід ще на полювання на качку підїзджав і дай бог йому здоровя й досі бігає.
  6. К

    Открытие на пушного зверя2018/19

    Шановне товариство всіх хто був на полювані і добув трофей з полем. Дійсно полювання на зайця повинно завершуватись до десятого січня, так як зайчихи дійсно вже порісні .Цього можна і не побачити на раній стадії.ИМХО. Але один з товаришів добув зайчиху в неділю і в неї було 4 маленьких...
  7. К

    Владельцы "курковок", Ваше слово.

    Доброго вечора . Бляха бюрократи, якщо дід ще при здоровї був навіщо було обіжать стару людину. А в мене той болтик чомусь взагалі лопнув і випав, хоть я його ні разу не крутив. Довелось замінити ричаг і вкрутити болт.
  8. К

    Допоможіть з вибором зброї Armsan чи Impala Plus

    Згоден, що летить усе але треба щоб щей в ціль. У мене куля маєра відклонялась в право на 0.5м на 45м з 16 к. Правда ,якщо власник стверджує значить зна свій ствол і кулю якою стрілятиме.
  9. К

    ТОЗ-54

    Також є в продажі тоз54 в ідеальному стані, за все життя 15 пострілв за прийнятну ціну планую забрати.
  10. К

    Иж 26е чи Иж 43е

    Вітаю ,хай служить вірою і правдою та приносить задоволення.
  11. К

    Допоможіть з вибором зброї Armsan чи Impala Plus

    Доброго вечора. Кожному стволу своя пуля у мене тоз63 любить діаболу точність на 45м три пулі в круг 10см з рук. А пристрелював новий Тудорс то найкраще показала себе пуля бренеке. А в покійного тата иж 58 гарно клало куля маєра. Тож повторюсь кожному стволу своя пуля. Я брав для пристрілки по...
  12. К

    По гончим вопросов имею задать.

    Може і так . У нас самий не благополучний район по сказу тому і такі сроки для відстрілу хижака.
  13. К

    Открытие на пушного зверя2018/19

    Прийміть і мої щирі співчуття з приводу втрати вашої матусі. Хай всим, хто покинув цей світ буде земелька лебединим пухом і царство небесне.
  14. К

    Открытие на пушного зверя2018/19

    Дякую всім за співчуття і теплі слова.
  15. К

    Открытие на пушного зверя2018/19

    Доброго вечора шановні форумчани .Всіх хто був в полях і вполював трофей з полем. Вибачте ,що в такий день ,але хочу поділитись своїм горем. 3.01.2019 Пішов у вічне полювання прекрасний мисливець, гончатник, хорший сімянин, найкраща на світі людина, мій тато. Він привів мене в полювання, привив...
Зверху